Skip to main content
HIGH-END CRAFTSMANSHIP

Nieuws

parketvloer meester-jachtbouwer
299

Maatwerk parketvloer door een Meester-Jachtbouwer

Afgelopen April heeft Edward een van zijn parketjuweeltjes opgeleverd in het dorpje Sint-Martens-Latum. Dit project is een bijzonder project in de zin dat het niet alleen de vloer betrof, maar tevens muurbekleding en wanddecoratie. Een parketvloer waarmee men ongetwijfeld zal kunnen pronken bij bezoek!

Het geheel is een zeer smaakvol resultaat waar de vloer bijzonder veel doet aan de ambiance c.q. atmosfeer beleving van deze ruimte.

tapis buitenparket
297

Mondiale primeur: weersbestendig tapis-buitenparket voor outdoor

Het echte buitenparket voor buitenomstandigheden bestaat als zodanig nog niet, daar buitenschrijnwerk.eu,…. het bedrijf van ir. Edward Vlasveld, het eerste bedrijf ter wereld is die dit fenomeen daadwerkelijk produceert en aflevert bij de consument , onder zijn garantielabel van 25 jaar.  Er bestaat echter heel veel verwarring m.b.t. de term buitenschrijnwerk.   Vooral in België is dit een verwarrende term, daar er meestal ramen, deuren en kozijnen mee worden bedoeld.   Zo ook is buitenparket verwarrend, omdat parket in de traditionele zin van het woord, Tapis Parket is.  Dunne plakjes hout gelijmd op een stabiele ondervloer, in een bepaald motief, wat hierboven visgraat betreft. 

Copyright © 2023 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden