Skip to main content
HIGH-END CRAFTSMANSHIP

Houten vlonder laten plaatsen in Vught

Houten vlonder laten plaatsen in Vught

Buitenschrijnwerk.eu levert high-end houten vlonders die een zeer grote meerwaarde voor uw achtertuin in Vught vormen. Op onze Homepagina leest u meer over onze bijzonder hoogwaardige en nauwkeurig afgewerkte designproducten voor realistische prijzen.   (Om de privacy van onze klanten te waarborgen kunt u ons contacteren voor referenties.)

Redenen om voor een houten vlonder in uw tuin te kiezen

Een houten vlonder is veel meer dan enkel een houten platform in uw tuin. Met deskundig advies over elementen zoals de juiste houtsoort, dikte, lengte, breedte, plankrichting en nauwkeurige installatie en afwerking kunt u de uitstraling van uw tuin aanzienlijk verbeteren. Buitenschrijnwerk heeft een schat aan ervaring in zowel het ontwerp als de installatie van houten terrassen in Vught. We houden rekening met de architectonische stijl van uw huis en zorgen voor een naadloze integratie in het ontwerp van het terras, zodat het perfect bij uw smaak past.

Een hardhouten vlonder laten aanleggen

Denkt u bij een houten terras aan vervelende splinters of uitstekende spijkers waar uw kinderen zich aan kunnen verwonden? Als u Buitenschrijnwerk inschakelt voor de aanleg van houten terrassen in uw tuin, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Dankzij de geavanceerde constructietechnieken van Edward Vlasveld behoren splinters, losse schroeven, kromme planken, loszittende delen, scheve naden en scheuren definitief tot het verleden. U kunt natuurlijk ook zelf een houten terras in uw tuin aanleggen, maar er zijn tal van zaken om rekening mee te houden. Onnadenkende keuzes of onervarenheid kunnen resulteren in een terras dat gebreken vertoont en al snel zijn schoonheid verliest. In dit geval is goedkoop uiteindelijk duurkoop, omdat u niet alleen geld hebt uitgegeven aan materialen, maar ook kostbare tijd. U bent uiteindelijk voordeliger uit als u uw houten terras laat aanleggen door experts. Zo bent u verzekerd van een duurzaam eindresultaat waar u jarenlang van zult genieten. Als u uw nieuwe houten terras wilt laten ontwerpen en plaatsen door vakmensen en bovendien minstens 15 jaar garantie op het resultaat wilt hebben, dan staat Buitenschrijnwerk in Vught voor u klaar! Wij helpen u ook graag als u uw houten terras wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op

Houten vlonder laten plaatsen in Vught

Aandachtspunten voor de houtsoort van vlonderplanken

Vaak wordt er gekozen voor hardhout voor vlonders vanwege de duurzaamheid en stevigheid. Hardhout kan echter vrij prijzig zijn. Zachthout is een betaalbaardere optie, maar het is over het algemeen minder duurzaam. Buitenschrijnwerk beveelt de volgende houtsoorten aan voor een solide terras:

 • Afrormosia
 • Afzelia
 • Iroko
 • Padoek
 • Ipe
 • Natuurgekapt teak

U kunt een houten vlonder ook erg mooi combineren met een veranda, tuinhuis, pergola of terras. Buitenschrijnwerk staat klaar om u te informeren over alle mogelijkheden!

Voorbeelden van houten vlonderterrassen

Het prachtige van houten terrassen is dat ze ontwerpmatig en functioneel veelzijdig zijn. Vaak worden houten terrassen gebruikt voor terrassen, maar de mogelijkheden eindigen daar niet. U kunt een terras ook gebruiken als steiger, zwembadrand, zithoek of speelruimte voor kinderen. Houten vlonders zijn ook uitstekend geschikt om creatief om te gaan met ruimte in een kleinere tuin, omdat hoogteverschillen in het terras de tuin optisch groter doen lijken.

Aannemers/ vlonderbouwers voor een houten vlonder

Als u overweegt om een houten terras te laten aanleggen, heeft u tal van aannemers om uit te kiezen. Als aannemer in Vught onderscheidt Buitenschrijnwerk zich door het bieden van hoogwaardige en nauwkeurig afgewerkte ontwerpproducten tegen een realistische en betaalbare prijs.

Prijzen wanneer u houten vlonders bij een vlonderspecialist wilt kopen

Als ervaren aannemer van houten terrassen staat Buitenschrijnwerk klaar om u te voorzien van advies en productinformatie om de juiste keuzes voor uw situatie te maken. Op basis van uw wensen kunnen we een realistische prijs voor uw nieuwe terras geven. Wat uw voorkeuren ook zijn, u kunt er zeker van zijn dat u bij Buitenschrijnwerk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe houten vlonder in Vught

Veel gestelde vragen over houten vlonders

Hoe maak ik houten vlonders schoon?

Gebruik een mengsel van een halve kop groene zeep op 5 liter warm water om uw terras schoon te maken.

Hoe kan ik groene aanslag op een houten vlonder voorkomen?

Veeg regelmatig bladeren en vuil van uw terras en loop nooit over de planken als ze nat zijn.

Hoe kan ik mijn houten vlonders het beste behandelen?

Maak uw terras twee keer per jaar grondig schoon met een sopje van groene zeep, verwijder regelmatig bladeren en vuil met een bezem en laat uw terras na het reinigen of na een regenbui goed drogen voordat u erop loopt.

Is een houten vlonder glad?

Uw terras kan glad worden door groene aanslag van mos en algen. Regulier onderhoud voorkomt dit.

Wat zijn de nadelen van een houten vlonder?

Een houten terras heeft alleen nadelen als u kiest voor inferieur hout. Bij hoogwaardige hardhouten planken, professionele installatie en regelmatig onderhoud zult u geen problemen ondervinden.

Welk hout is geschikt voor een vlonder?

Eersteklas hardhout dat volledig kwartiers is gezaagd.

Wat is het beste hout voor een vlonder?

Buitenschrijnwerk raadt de volgende houtsoorten voor een gedegen vlonder aan:

 • Afrormosia;
 • Afzelia;
 • Iroko;
 • Padoek;
 • Ipe;
 • Natuurgekapt teak.

Waar kan ik een houten vlonder kopen?

Het beste is om een houten terras aan te schaffen bij een professionele aannemer. Bij een echte expert wordt hoogwaardig hout gebruikt en wordt het terras op een degelijke manier geïnstalleerd, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Wat kost een hardhouten vlonder per m2?

De prijzen voor een hardhouten terras variëren sterk en zijn vooral afhankelijk van de gekozen houtsoort. Neem gerust contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Welke onderregels horen er onder een houten vlonder?

Over het algemeen worden onderregels met een kopmaat van 45 x 70 mm gebruikt. Als het terras veel gewicht moet dragen, is een kopmaat van 50 x 100 mm aan te bevelen.

Pin It

Copyright © 2023 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden