HIGH-END CRAFTSMANSHIP

Een hoogwaardig houten zwembad terras

 • Start
 • Zwembad-terrassen
houten zwembad terras

Wie denkt aan een paar plankjes vastschroeven heeft het mis. Meester-Jachtbouwer Edward Vlasveld levert houten terrassen, pergola's, buiten meubels, hekwerken, bijgebouwen, en tuinschermwanden, zijn van hoogwaardige kwaliteit voor een normale prijs. Betaalbare precisie in het land van het houten zwembad terras, met de nauwkeurigheid uit de luxe jachtbouw industrie bij u in de tuin. Flaxfield is het bedrijf, Edward Vlasveld is de man erachter. Zijn houten zwembadterras product is van superieure kwaliteit, deze expert is gewild in houten terassen aanleggen.

GEEN DOORSNEE ZWEMBADTERRAS MAAR VAKWERK MET 30 JAAR GARANTIE

In vergelijk tot zijn collega buitenschrijnwerk leveranciers van een zwembadterras zijn er nogal wat verschillen te bekennen. Als eerste kan men merken dat de houtsoorten die Edward gebruikt voor de constructie van houten zwembadterrassen niet van commerciële kwaliteit zijn maar van hoogwaardige houtsoorten die minimaal 30 jaar meegaan. Hout uit de tuinsector wat vaak planken of balken zijn die kant en klaar geschaafd aangekocht worden, zijn niet gedroogd of gewaterd.
Dit betekent dat indien dit materiaal eenmaal verwerkt is tot een houten zwembadterras, dit hout gaat krimpen en uitzetten. Dit is de reden waarom kwaliteitshoutsoorten vanuit de meubelindustrie of de jachtbouw sector aan veel hogere eisen moeten voldoen en deze zgn.; droog- of inwaterperiode wel doorstaan hebben. Voorts is er de vakkundigheid waarmee iets gemaakt wordt van cruciaal belang.

houteigenschappen

houteigenschappen

 

HOUTEN ZWEMBADTERRAS ZONDER LOSSE PLANKEN, KROMME NADEN OF GLADDE PLANKEN

De bekende problemen bij een commerciële of reguliere houten zwembadterrassen zijn loszittende planken, schroeven die omhoog komen, kromme naden die overal ongelijk tonen, planken die aan buitenzijdes omhoog krimpen en kopse naden waar openingen ontstaan, alsmede balken die wegzakken waardoor de totale oppervlakte niet meer 100% vlak blijft. Maar wat bij een houten zwembadterras nog steeds probleem nummer 1 is, blijft het bekende glad worden. Al deze problemen krijgt men door onvakkundige constructie technieken met een commerciële kwaliteit hout. Deze soorten die het meest worden toegepast door reguliere bedrijven die een zwembad terras van hout leveren, zijn; Bankirai, Ipe, Cumaru, Tali, Massaranduba, Basralokus, Robinia, Eiken, Essen en vele bekende anderen soorten tuinhout.
De kwaliteit hoogwaardige houtsoorten zijn; Afrormosia, Afzelia, Teak, Coromandel, en Mansonia….allen volledig KWARTIERS GEZAAGD! Met dergelijk materiaal is de start van een houten zwembad terras project al goed onderbouwd. De vakkundigheid waarmee een houten zwembad terras of ander buiten schrijnwerk object gemaakt wordt, is van doorslaggevend belang m.b.t. het uiteindelijke visuele resultaat. Meester Jachtbouwer Edward Vlasveld laat hier op bovenstaande foto’s zien hoe een zwembadterras van hout er uit hoort te zien qua afwerking en qua constructie precisie.

zaagwijzes

zaagwijzes

 

VAKWERK ZIT IN DE DETAILS

Alle schroeven worden afgedopt om te voorkomen dat er vocht in het hout komt tussen de schroefkop en de balk waar de plank op rust. Dit is voor een goed houten zwembadterras cruciaal, omdat dan de schroeven niet opgerekt worden door het anders opzwellende hout. Deze wijsheid in acht genomen, voorkomt zo gigantisch veel problemen dat indien men dit zou weten, hier nooit van af zou kunnen wijken, daar anders duidelijk is dat de rapen gaar zijn en de totale investering voor niets is geweest. Afwerkingen van randen is een ander detail bij houten zwembadterrassen specialist Edward Vlasveld. Al met al spreken de fotografische afbeeldingen voor zichzelf bij de keuze welke specialist te kiezen voor uw houten zwembadterras project.

aformosia hout

aformosia hout

teak hout

teak hout

 

AANDACHTSPUNTEN BIJ EEN ZWEMBADTERRAS

 • Gebruik van kwartiers gezaagd hout
 • Schroeven die beschermd worden
 • 30 jaar garantie
 • Hoogwaardige houtsoorten
 • Hoge precisie van afwerking (B)
afzelia hout

afzelia hout

padoek hout

padoek hout

 

houten zwembad-terras in opbouw

houten zwembad-terras in opbouw

 


Wij plaatsen onder meer op de volgende locaties.

 • Nederland:

  Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, ’t Gooi, Blaricum, Laren (N-H), Eindhoven, Hilversum, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Arnhem, Nijmegen, ’s Hertogenbosch, Helmond, Uden, Oss, Veghel, Tilburg, Dordrecht, Haarlem, Maastricht, Heerlen, Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Hengelo, Enschede, Almelo, Weert, Amersfoort, Zeist

 • België:

  Antwerpen, Leuven, Gent, Hasselt, Turnhout, Mechelen, St Niklaas, Lommel, Geel, Brasschaat, St- Martens-Latum, Knokke/Heist, Keerbergen, Lanaken, Brussel, Kortrijk, Brugge, s-Gravenwezel, Schilde, Aarschot, Diest, Mol, Herentals

houten zwembad-terras constructie

houten zwembad-terras constructie

EEN ZWEMBADTERRAS LATEN MAKEN OF LATEN AANLEGGEN.

Wie denkt aan een paar plankjes vastschroeven heeft het mis. Meester-Jachtbouwer Edward Vlasveld weet wat terrassen, pergola's, buiten meubels, hekwerken, bijgebouwen, en tuinschermwandenzijn, van hoogwaardige kwaliteit voor een normale prijs. Betaalbare precisie in houten zwembad terrassen, met de nauwkeurigheid uit de luxe jachtbouw industrie bij u in de tuin. Flaxfield is het bedrijf, Edward Vlasveld is de man erachter. Een zwembadterras laten maken of laten aanleggen doet men met deze ondernemer op een hele serieuze manier.  Edward is de vakkundigheidsfreak bij uitstek!

Hier bijgevoegd ziet u al een aantal voorbeelden die laten zien wat het verschil is tussen het reguliere buitenschrijnwerk en dat van buitenschrijnwerk ondernemer Edward Vlasveld. Een houten zwembadterras laten maken of een zwembadterras laten aanleggen van superieure kwaliteit, is juist alleen datgene wat hij uitvoert en niets anders dan dat.  Zeker geen doorsnee buitenschrijnwerk ondernemertje deze Meester-Jachtbouwer afkomstig uit de stad van de Hollandse kaas.

zaagwijzes

zaagwijzes

GEEN DOORSNEE KWALITEIT MAAR VAKWERK MET 30 JAAR GARANTIE

In vergelijk tot zijn collega buitenschrijnwerk leveranciers van houten zwembadterrassen zijn er nogal wat verschillen te bekennen. Als eerste kan men merken dat de houtsoorten die Edward gebruikt voor de constructie van houten zwembad terrassen niet van commerciële kwaliteit zijn maar van hoogwaardige houtsoorten die minimaal 30 jaar meegaan.  Hout uit de tuinsector wat vaak planken of balken zijn die kant en klaar geschaafd aangekocht worden, zijn niet gedroogd of gewaterd.

Dit betekent dat indien dit materiaal eenmaal verwerkt is tot een houten zwembadterras, dit hout gaat krimpen en uitzetten. Dit is de reden waarom kwaliteitshoutsoorten vanuit de meubelindustrie of de jachtbouw sector aan veel hogere eisen moeten voldoen en deze zgn.; droog- of inwaterperiode wel doorstaan hebben. Voorts is er de vakkundigheid waarmee iets gemaakt wordt van cruciaal belang.  Bij deze wordt de beslissing om een zwembadterras te laten maken of een zwembadterras te laten aanleggen al wat gewichtiger daar er zoveel fout kan gaan als men niet op deze zaken is voorbereid.

houtindeling

houtindeling

LOSSE PLANKEN EN KROMME NADEN OF GLADDE PLANKEN BEHOREN TOT HET VERLEDEN

De bekende problemen bij commerciële of bij een regulier houten zwembadterras te laten maken of een zwembadterras te laten aanleggen, zijn loszittende planken, schroeven die omhoogkomen, kromme naden die overal ongelijk tonen, planken die aan buitenzijdes omhoog krimpen en kopse naden waar openingen ontstaan, alsmede balken die wegzakken waardoor de totale oppervlakte niet meer 100% vlak blijft. Maar wat houten zwembadterras probleem nummer 1 is, ...blijft nog altijd het bekende glad worden. Al deze problemen krijgt men door onvakkundige constructie technieken met een commerciële kwaliteit hout. Deze soorten die het meest worden toegepast door reguliere bedrijven die houten zwembadterrassen leveren, zijn; BankiraiIpe, Cumaru, Tali, Massaranduba, Basralokus, Robinia, Eiken, Essen en vele bekende anderen soorten tuinhout.

De kwaliteit hoogwaardige houtsoorten zijn; AfrormosiaAfzeliaTeak, Coromandel, en Mangonia….allen volledig KWARTIERS GEZAAGD ! Bij een zwembadterras te laten maken of een zwembadterras te laten aanleggen, is een dergelijke kennis van een goed afgeleverd project al goed onderbouwd. De vakkundigheid waarmee een houten zwembad Met dergelijk materiaal is de start van terras of ander buiten schrijnwerk object gemaakt wordt, is van doorslaggevend belang m.b.t. het uiteindelijke visuele resultaat. Meester Jachtbouwer Edward Vlasveld laat hier op bovenstaande foto’s zien hoe een houten zwembad terras er uit hoort te zien qua afwerking en qua constructie precisie.

teak hout

teak hout

VAKWERK ZIT ‘M IN DE DETAILS

Alle schroeven worden afgedopt om te voorkomen dat er vocht in het hout komt tussen de schroefkop en de balk waar de plank op rust. Dit is voor een goed houten zwembad terras cruciaal, omdat dan de schroeven niet opgerekt worden door het anders opzwellende hout! Afwerkingen van randen is een ander detail wat Edward graag bij u aan de keukentafel komt vertellen. Een zwembadterras laten maken of een zwembadterras laten aanleggen door Edward Vlasveld, betekent uzelf verzekeren van gegarandeerd vakwerk van de bovenste plank en buiten dat is hij ook gewoon zeer prettig in de omgang.  Al met al spreken de fotografische afbeeldingen voor zichzelf bij de keuze welke houten terrassen specialist te kiezen voor uw houten zwembadterras project.

OPSOMMING

 • Gebruik van kwartiers gezaagd hout
 • Schroeven die beschermd worden
 • 30 jaar garantie
 • Hoogwaardige houtsoorten
 • Hoge precisie van afwerking

Gerelateerde informatie:

aanleg zwembadterras

aanleg zwembadterras

 

 

 

EEN NIEUW BUITEN/BINNEN ZWEMBAD KOPEN IS EEN INVESTERING DIE MET ZORG GEKOZEN MOET WORDEN !

 

Indien men een nieuw binnenzwembad of buitenzwembad gaat kopen of aanschaffen, is de aankoop hiervan nou niet t zelfde als even een pakje sigaretten kopen,....hier denk je wel redelijk over na. Echter de meeste zwembaden worden zonder dat je dit verwacht toch aangeschaft zonder deze ene super-cruciale vraag te beantwoorden ,.....

Het is 9 van de 10 keer de vrouw des huizes die aantrekkelijke fotos kijkt op internet en vervolgens een afspraak maakt bij de eerste de beste zwembad ondernemer, en vervolgens de illusie hebben na het aanhoren van een heel ‘overtuigend’ verhaal vol met financiele bedragen en keuzes, dat ze een verstandige keuze maken,.....Deze conclusie is dus FOUT !

De verweg meest vooraanstaande beslissing is; met welk bedrijf ga ik in zee en wat is de mentaliteit van de ondernemer die deze tent runt!...Dit bepaald of u een goede aankoop gedaan heeft, en niet zozeer het product zelf. Als deze ondernemer geen te vertrouwen of eerlijke persoon is in tijden van reclamer-ing zit u als koper in de doffe ellende !

 

KIJK UIT MET WELK BEDRIJF U ZAKEN DOET

De ondernemer of onderneming met wie u uiteindelijk kiest om mee in zee te gaan, is verreweg de meest cruciale overweging waarmee alles kan vallen of staan. Echter hoe kan een niks-wetende consument op een realistische ma-nier uitvissen welk bedrijfb goed is en welk bedrijf een disaster of welke ondernemer een zgn; ‘cowboy’

Hiervoor bestaan eenvoudige punten die u zelf al direct kunt beoordelen tijdens uw bezoek ter plaatse bij deze desbetreffende onderneming

* Hoe indrukwekkend en mooi oogt het pand en de etalage ?
* Welke hoeveelheid aandacht krijgt u van de ondernemer tijdens uw bezoek en binnenkomst ?
* Hoeveel symphatie uitstraling heeft deze ondernemer op zijn/haar gezicht tijdens uw bezoek.
* Indien er gebeld word naar deze ondernemer,....hoe neemt hij of zijn de te-lefoon op ?
* Een correcte ondernemer probeerd nooit wat te verkopen, maar in plaats daarvan probeert hij/zij u te helpen !....een groot verschil !
* Op welke locatiekwaliteit is deze onderneming gevestigd
* Vraag minimaal 15 referenties van de afgelopen 3 jaar te overhandigen, in-clusief de mobiele telefoonnummers van deze consumenten
* Hoe degelijk is de garantie die niet alleen de onderneming biedt maar te-vens de merknaam of producent van het product.

Hierboven de 8 belangrijkste vragen waar u op moet letten bij uw bezoek aan de wellness ondernemer. ir. Edward Vlasveld heeft dagelijks met dergelijke onddernemers te maken en weet ondertussen wel de goed van de kwade te scheiden en tevens de hele goede van de goede !

Het merendeel van de binnenbad en zwembad ondernemingen zijn zgn “cowboys” snelle Jongens die allemaal in hun eigen straatje u wat willen aansmeren, onder de slogan; “we doen dit al zoveel jaar,...en onze naam is heel gerenommeerd”.....Indien u dit te horen krijgt....kunt u het beste direct het pand verlaten !!!

 

WELKE ZWEMBAD ONDERNEMING TE KIEZEN ?

 

Edward Vlasveld is het gewend zijn klanten naar de juiste onderneming te verwijzen. Zijn expertise van de afgelopen 43 jaar geeft hem een inzage als geen ander welk handjevol bedrijven de ondernemingen zijn waar u het beste mee af bent en met welke niet

De wellnesmarkt is een kleine wereld waar vrijwel iedereen , iedereen kent of van gehoord heeft. Zijn advies is voor de consument van onschatbare waarde, en bespaard de consument een hoop potentiele ellende.

 

VOOR DIRECTE INFO:

 

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden