Skip to main content
HIGH-END CRAFTSMANSHIP

Een hoogwaardig houten zwembad terras

Wie denkt aan een paar plankjes vastschroeven heeft het mis. Meester-Jachtbouwer Edward Vlasveld levert houten terrassen, pergola's, buiten meubels, hekwerken, bijgebouwen, en tuinschermwanden, zijn van hoogwaardige kwaliteit voor een normale prijs. Betaalbare precisie in het land van het houten zwembad terras, met de nauwkeurigheid uit de luxe jachtbouw industrie bij u in de tuin. Flaxfield is het bedrijf, Edward Vlasveld is de man erachter. Zijn houten zwembadterras product is van superieure kwaliteit, deze expert is gewild in houten terassen aanleggen. Op onze Homepagina leest u meer over de nauwkeurig afgewerkte houten projecten die wij van ontwerp tot en met praktische uitvoering hebben gerealiseerd.

Aandachtspunten bij het plaatsen van een houten zwembadterras

Een zwembad in uw achtertuin is een luxe waar u ongetwijfeld zo vaak mogelijk van wilt genieten. Met een prachtig zwembadterras van kwalitatief goed hout verhoogt u dat genot alleen nog veel meer. Een dergelijk terras is perfect om met een drankje na het zwemmen in de zon op te drogen en bovendien ideaal als u kleine kinderen heeft die u op een comfortabele manier in het oog wilt houden als zij aan het zwemmen zijn.  Er zijn alleen wel een aantal belangrijke aandachtspunten punten waar u rekening mee moet houden als u de plaatsing van een houten zwembadterras overweegt.

 • Het is essentieel om voor een goede houtsoort voor uw nieuwe zwembadterras te kiezen. U kunt daarbij de houten planken uit de plaatselijke bouwmarkt overslaan, want deze houtsoorten zijn niet geschikt en worden ook snel lelijk. Buitenschrijnwerk adviseert om voor houtsoorten als ipe of afrormosia te gaan, vooral omdat dit hout uitstekend bestand is tegen vocht en bovendien erg duurzaam is.
 • Het laatste wat u wilt is dat u uw voeten aan splinters of scheuren van de planken van uw zwembadterras bezeert. Om die reden is de montage en afwerking van het houten terras heel belangrijk. Buitenschrijnwerk zorgt er met onze speciale technieken voor dat u minimaal 15 jaar onbezorgd over uw zwembadterras kunt lopen.
 • Een houten zwembadterras heeft regelmatig onderhoud nodig. Door de planken met een onderhoudsolie te behandelen zorgt u ervoor dat het hout tegen Uv-straling wordt beschermd en dat de planken niet te glad worden.
 • Denk goed na over de plaatsing van uw houten zwembadterras. Wilt u in de zon zitten, of juist in de schaduw? Wilt u dat het terras vlak bij uw keuken ligt of juist niet? Door vooraf goed te bedenken wat uw wensen en behoeften zijn, heeft u nog langer plezier van uw zwembadterras.
 • Kies voor een goede en stevige onderstructuur van het zwembadterras. Deze onderstructuur verzekert zowel de stabiliteit als de levensduur van uw nieuwe houten zwembadterras. Buitenschrijnwerk adviseert u graag over de mogelijkheden.

Wilt u uw nieuwe houten zwembadterras door vakmensen laten ontwerpen en plaatsen en daarnaast ook minimaal 15 jaar garantie op het resultaat krijgen, dan staat Buitenschrijnwerk voor u klaar!

Neem contact met ons op

Voorbeelden van houten zwembadterrassen

Een houten zwembadterras is een prachtige en luxe omlijsting van uw zwembad. U kunt er heerlijk op zonnebaden, maar u kunt er ook samen met uw gasten genieten van een koud drankje terwijl uw kinderen zich in het water vermaken. Wanneer u een mooi houten zwembadterras aan wilt laten leggen zijn de voorbeelden eindeloos. Zo kunt u ervoor kiezen om een houten pergola met begroeiing of schaduwdoek boven (een deel van) het zwembadterras te laten plaatsen. Maar u kunt het zwembadterras ook combineren met een houten tuinhuisje, een jacuzzi ombouw, houten tuinschermen of stijlvolle houten tuinmeubels.

Wat uw wensen ook mogen zijn, de ervaring en vakkundigheid van Buitenschrijnwerk zorgen ervoor dat uw zwembad en het zwembadterras een mooi geheel vormen waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Aannemers van een houten zwembadterras

Er zijn meer dan genoeg aannemers die uw tuin met een mooi houten zwembadterras kunnen verfraaien. Buitenschrijnwerk onderscheidt zich van deze andere aannemers door een zelf ontworpen montagetechniek waarbij kromgetrokken planken definitief tot het verleden horen. Met ons high-end maatwerk voor realistische prijzen kiest u voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Prijzen van houten zwembadterrassen

De prijzen van houten zwembadterrassen lopen ver uiteen en zijn vooral afhankelijk van de houtsoort die u kiest, het ontwerp en de afmetingen van het terras. Als deskundige aannemer van houten zwembadterrassen helpt Buitenschrijnwerk u graag met deskundig advies en productinformatie om de juiste keuzes voor uw situatie te maken. Wij helpen u ook als een houten zwembadterras wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe zwembadterras

GEEN DOORSNEE ZWEMBADTERRAS MAAR VAKWERK MET 30 JAAR GARANTIE

In vergelijk tot zijn collega buitenschrijnwerk leveranciers van een zwembadterras zijn er nogal wat verschillen te bekennen. Als eerste kan men merken dat de houtsoorten die Edward gebruikt voor de constructie van houten zwembadterrassen niet van commerciële kwaliteit zijn maar van hoogwaardige houtsoorten die minimaal 30 jaar meegaan. Hout uit de tuinsector wat vaak planken of balken zijn die kant en klaar geschaafd aangekocht worden, zijn niet gedroogd of gewaterd.
Dit betekent dat indien dit materiaal eenmaal verwerkt is tot een houten zwembadterras, dit hout gaat krimpen en uitzetten. Dit is de reden waarom kwaliteitshoutsoorten vanuit de meubelindustrie of de jachtbouw sector aan veel hogere eisen moeten voldoen en deze zgn.; droog- of inwaterperiode wel doorstaan hebben. Voorts is er de vakkundigheid waarmee iets gemaakt wordt van cruciaal belang.

houteigenschappen
houteigenschappen

HOUTEN ZWEMBADTERRAS ZONDER LOSSE PLANKEN, KROMME NADEN OF GLADDE PLANKEN

De bekende problemen bij een commerciële of reguliere houten zwembadterrassen zijn loszittende planken, schroeven die omhoog komen, kromme naden die overal ongelijk tonen, planken die aan buitenzijdes omhoog krimpen en kopse naden waar openingen ontstaan, alsmede balken die wegzakken waardoor de totale oppervlakte niet meer 100% vlak blijft. Maar wat bij een houten zwembadterras nog steeds probleem nummer 1 is, blijft het bekende glad worden. Al deze problemen krijgt men door onvakkundige constructie technieken met een commerciële kwaliteit hout. Deze soorten die het meest worden toegepast door reguliere bedrijven die een zwembad terras van hout leveren, zijn; Bankirai, Ipe, Cumaru, Tali, Massaranduba, Basralokus, Robinia, Eiken, Essen en vele bekende anderen soorten tuinhout.
De kwaliteit hoogwaardige houtsoorten zijn; Afrormosia, Afzelia, Teak, Coromandel, en Mansonia….allen volledig KWARTIERS GEZAAGD! Met dergelijk materiaal is de start van een houten zwembad terras project al goed onderbouwd. De vakkundigheid waarmee een houten zwembad terras of ander buiten schrijnwerk object gemaakt wordt, is van doorslaggevend belang m.b.t. het uiteindelijke visuele resultaat. Meester Jachtbouwer Edward Vlasveld laat hier op bovenstaande foto’s zien hoe een zwembadterras van hout er uit hoort te zien qua afwerking en qua constructie precisie.

zaagwijzes
zaagwijzes

VAKWERK ZIT IN DE DETAILS

Alle schroeven worden afgedopt om te voorkomen dat er vocht in het hout komt tussen de schroefkop en de balk waar de plank op rust. Dit is voor een goed houten zwembadterras cruciaal, omdat dan de schroeven niet opgerekt worden door het anders opzwellende hout. Deze wijsheid in acht genomen, voorkomt zo gigantisch veel problemen dat indien men dit zou weten, hier nooit van af zou kunnen wijken, daar anders duidelijk is dat de rapen gaar zijn en de totale investering voor niets is geweest. Afwerkingen van randen is een ander detail bij houten zwembadterrassen specialist Edward Vlasveld. Al met al spreken de fotografische afbeeldingen voor zichzelf bij de keuze welke specialist te kiezen voor uw houten zwembadterras project.

aformosia hout
aformosia hout

teak hout
teak hout

AANDACHTSPUNTEN BIJ EEN ZWEMBADTERRAS

 • Gebruik van kwartiers gezaagd hout
 • Schroeven die beschermd worden
 • 30 jaar garantie
 • Hoogwaardige houtsoorten
 • Hoge precisie van afwerking (B)

afzelia hout
afzelia hout

padoek hout
padoek hout

houten zwembad-terras in opbouwhouten zwembad-terras in opbouw

houten zwembad-terras constructiehouten zwembad-terras constructie

Neem contact op

EEN ZWEMBADTERRAS LATEN MAKEN OF LATEN AANLEGGEN.

Wie denkt aan een paar plankjes vastschroeven heeft het mis. Meester-Jachtbouwer Edward Vlasveld weet wat terrassen, pergola's, buiten meubels, hekwerken, bijgebouwen, en tuinschermwandenzijn, van hoogwaardige kwaliteit voor een normale prijs. Betaalbare precisie in houten zwembad terrassen, met de nauwkeurigheid uit de luxe jachtbouw industrie bij u in de tuin. Flaxfield is het bedrijf, Edward Vlasveld is de man erachter. Een zwembadterras laten maken of laten aanleggen doet men met deze ondernemer op een hele serieuze manier.  Edward is de vakkundigheidsfreak bij uitstek!

Hier bijgevoegd ziet u al een aantal voorbeelden die laten zien wat het verschil is tussen het reguliere buitenschrijnwerk en dat van buitenschrijnwerk ondernemer Edward Vlasveld. Een houten zwembadterras laten maken of een zwembadterras laten aanleggen van superieure kwaliteit, is juist alleen datgene wat hij uitvoert en niets anders dan dat.  Zeker geen doorsnee buitenschrijnwerk ondernemertje deze Meester-Jachtbouwer afkomstig uit de stad van de Hollandse kaas.

zaagwijzes
zaagwijzes

GEEN DOORSNEE KWALITEIT MAAR VAKWERK MET 30 JAAR GARANTIE

In vergelijk tot zijn collega buitenschrijnwerk leveranciers van houten zwembadterrassen zijn er nogal wat verschillen te bekennen. Als eerste kan men merken dat de houtsoorten die Edward gebruikt voor de constructie van houten zwembad terrassen niet van commerciële kwaliteit zijn maar van hoogwaardige houtsoorten die minimaal 30 jaar meegaan.  Hout uit de tuinsector wat vaak planken of balken zijn die kant en klaar geschaafd aangekocht worden, zijn niet gedroogd of gewaterd.

Dit betekent dat indien dit materiaal eenmaal verwerkt is tot een houten zwembadterras, dit hout gaat krimpen en uitzetten. Dit is de reden waarom kwaliteitshoutsoorten vanuit de meubelindustrie of de jachtbouw sector aan veel hogere eisen moeten voldoen en deze zgn.; droog- of inwaterperiode wel doorstaan hebben. Voorts is er de vakkundigheid waarmee iets gemaakt wordt van cruciaal belang.  Bij deze wordt de beslissing om een zwembadterras te laten maken of een zwembadterras te laten aanleggen al wat gewichtiger daar er zoveel fout kan gaan als men niet op deze zaken is voorbereid.

houtindeling
houtindeling

LOSSE PLANKEN EN KROMME NADEN OF GLADDE PLANKEN BEHOREN TOT HET VERLEDEN

De bekende problemen bij commerciële of bij een regulier houten zwembadterras te laten maken of een zwembadterras te laten aanleggen, zijn loszittende planken, schroeven die omhoogkomen, kromme naden die overal ongelijk tonen, planken die aan buitenzijdes omhoog krimpen en kopse naden waar openingen ontstaan, alsmede balken die wegzakken waardoor de totale oppervlakte niet meer 100% vlak blijft. Maar wat houten zwembadterras probleem nummer 1 is, ...blijft nog altijd het bekende glad worden. Al deze problemen krijgt men door onvakkundige constructie technieken met een commerciële kwaliteit hout. Deze soorten die het meest worden toegepast door reguliere bedrijven die houten zwembadterrassen leveren, zijn; BankiraiIpe, Cumaru, Tali, Massaranduba, Basralokus, Robinia, Eiken, Essen en vele bekende anderen soorten tuinhout.

De kwaliteit hoogwaardige houtsoorten zijn; AfrormosiaAfzeliaTeak, Coromandel, en Mangonia….allen volledig KWARTIERS GEZAAGD ! Bij een zwembadterras te laten maken of een zwembadterras te laten aanleggen, is een dergelijke kennis van een goed afgeleverd project al goed onderbouwd. De vakkundigheid waarmee een houten zwembad Met dergelijk materiaal is de start van terras of ander buiten schrijnwerk object gemaakt wordt, is van doorslaggevend belang m.b.t. het uiteindelijke visuele resultaat. Meester Jachtbouwer Edward Vlasveld laat hier op bovenstaande foto’s zien hoe een houten zwembad terras er uit hoort te zien qua afwerking en qua constructie precisie.

teak hout
teak hout

VAKWERK ZIT ‘M IN DE DETAILS

Alle schroeven worden afgedopt om te voorkomen dat er vocht in het hout komt tussen de schroefkop en de balk waar de plank op rust. Dit is voor een goed houten zwembad terras cruciaal, omdat dan de schroeven niet opgerekt worden door het anders opzwellende hout! Afwerkingen van randen is een ander detail wat Edward graag bij u aan de keukentafel komt vertellen. Een zwembadterras laten maken of een zwembadterras laten aanleggen door Edward Vlasveld, betekent uzelf verzekeren van gegarandeerd vakwerk van de bovenste plank en buiten dat is hij ook gewoon zeer prettig in de omgang.  Al met al spreken de fotografische afbeeldingen voor zichzelf bij de keuze welke houten terrassen specialist te kiezen voor uw houten zwembadterras project.

OPSOMMING

 • Gebruik van kwartiers gezaagd hout
 • Schroeven die beschermd worden
 • 30 jaar garantie
 • Hoogwaardige houtsoorten
 • Hoge precisie van afwerking

Gerelateerde informatie:

aanleg zwembadterras
aanleg zwembadterras

Neem contact op

EEN NIEUW BUITEN/BINNEN ZWEMBAD KOPEN IS EEN INVESTERING DIE MET ZORG GEKOZEN MOET WORDEN !

Indien men een nieuw binnenzwembad of buitenzwembad gaat kopen of aanschaffen, is de aankoop hiervan nou niet t zelfde als even een pakje sigaretten kopen,....hier denk je wel redelijk over na. Echter de meeste zwembaden worden zonder dat je dit verwacht toch aangeschaft zonder deze ene super-cruciale vraag te beantwoorden ,.....

Het is 9 van de 10 keer de vrouw des huizes die aantrekkelijke fotos kijkt op internet en vervolgens een afspraak maakt bij de eerste de beste zwembad ondernemer, en vervolgens de illusie hebben na het aanhoren van een heel ‘overtuigend’ verhaal vol met financiele bedragen en keuzes, dat ze een verstandige keuze maken,.....Deze conclusie is dus FOUT !

De verweg meest vooraanstaande beslissing is; met welk bedrijf ga ik in zee en wat is de mentaliteit van de ondernemer die deze tent runt!...Dit bepaald of u een goede aankoop gedaan heeft, en niet zozeer het product zelf. Als deze ondernemer geen te vertrouwen of eerlijke persoon is in tijden van reclamer-ing zit u als koper in de doffe ellende ! 

KIJK UIT MET WELK BEDRIJF U ZAKEN DOET

De ondernemer of onderneming met wie u uiteindelijk kiest om mee in zee te gaan, is verreweg de meest cruciale overweging waarmee alles kan vallen of staan. Echter hoe kan een niks-wetende consument op een realistische ma-nier uitvissen welk bedrijfb goed is en welk bedrijf een disaster of welke ondernemer een zgn; ‘cowboy’

Hiervoor bestaan eenvoudige punten die u zelf al direct kunt beoordelen tijdens uw bezoek ter plaatse bij deze desbetreffende onderneming

 • Hoe indrukwekkend en mooi oogt het pand en de etalage ?
 • Welke hoeveelheid aandacht krijgt u van de ondernemer tijdens uw bezoek en binnenkomst ?
 • Hoeveel symphatie uitstraling heeft deze ondernemer op zijn/haar gezicht tijdens uw bezoek.
 • Indien er gebeld word naar deze ondernemer,....hoe neemt hij of zijn de te-lefoon op ?
 • Een correcte ondernemer probeerd nooit wat te verkopen, maar in plaats daarvan probeert hij/zij u te helpen !....een groot verschil !
 • Op welke locatiekwaliteit is deze onderneming gevestigd
 • Vraag minimaal 15 referenties van de afgelopen 3 jaar te overhandigen, in-clusief de mobiele telefoonnummers van deze consumenten
 • Hoe degelijk is de garantie die niet alleen de onderneming biedt maar te-vens de merknaam of producent van het product.

Hierboven de 8 belangrijkste vragen waar u op moet letten bij uw bezoek aan de wellness ondernemer. ir. Edward Vlasveld heeft dagelijks met dergelijke onddernemers te maken en weet ondertussen wel de goed van de kwade te scheiden en tevens de hele goede van de goede !

Het merendeel van de binnenbad en zwembad ondernemingen zijn zgn “cowboys” snelle Jongens die allemaal in hun eigen straatje u wat willen aansmeren, onder de slogan; “we doen dit al zoveel jaar,...en onze naam is heel gerenommeerd”.....Indien u dit te horen krijgt....kunt u het beste direct het pand verlaten !!! 

WELKE ZWEMBAD ONDERNEMING TE KIEZEN ?

Edward Vlasveld is het gewend zijn klanten naar de juiste onderneming te verwijzen. Zijn expertise van de afgelopen 43 jaar geeft hem een inzage als geen ander welk handjevol bedrijven de ondernemingen zijn waar u het beste mee af bent en met welke niet

De wellnesmarkt is een kleine wereld waar vrijwel iedereen , iedereen kent of van gehoord heeft. Zijn advies is voor de consument van onschatbare waarde, en bespaard de consument een hoop potentiele ellende.

IN ONDERSTAANDE PLAATSEN IN BINNEN- EN BUITENLAND, IS BUITENSCHRIJNWERK.EU ACTIEF WERKZAAM

NEDERLAND

Abcoude, Amstelveen, Apeldoorn, Almelo, Almere, Ankeveen, AmersfoortAmsterdam, Alphen a/d Rijn, Arnhem, Aalsmeer, Bergen aan Zee, Bloemendaal, Blaricum, Breda, Breukelen, Bussum, Balk, Burum, Bolsward, Deventer, Dordrecht, Doetinchem, Drachten, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Goes, Gouda, Gorichem, Gemert, Grou, Garyp, Hengelo, Hilversum, Haarlem, Heereveen, Horst, Heeg, Helmond, Het Gooi, Joure, Kloostertille, Koudum, Leiden, Loosdrecht, Laren, Leimuiden, Loenen a/d Vecht, Lemmer, Langweer, Leeuwarden, Mill, Nijmegen, Nieuwkoop, Nederhorst Den Berg, Naarden, Noordwijk, Oosterhout, Oisterwijk, Oss, Oude Ga, Rotterdam, Roermond, Roosendaal, Rijssen, Reeuwijk, Roelofarendsveen,
's-Hertogenbosch, Sint Oedenrode, Schijndel, Sneek, Surhuisterveen, TilburgUtrecht, Uden, Uithoorn, Veghel, Veenendaal, Vinkeveen, Vught, Venrai, Waalwijk, Wassenaar, Weert, Weesp, Workum, Woudsend, Wolvega, Zutphen, Zandvoort, Provincie Zuid-Holland, Provincie Noord-Holland, Provincie Zeeland, Provincie Utrecht, Provincie Gelderland, Provincie Overijssel, Provincie Friesland, Provincie Noord-Brabant, Provincie Limburg, Provincie Groningen, Provincie Drenthe, Provincie Flevoland 

BELGIE

Aarschot, Antwerpen, Aalst, Arendonck, Bocholt, Beveren, Blankenberge, Beerse, Bree, Bornem, Brasschaat, Beringen, Brussel, Brugge, Dendermonde, Deinze, Diest, De Haan, Dilsen-Stokkum, Evergem, Eekloo, Edegem, Geel, Genk, Gent, Geraardsbergen, Haacht, Hoogstraten, Heist op Den Berg, Herenthals, Hasselt, Ieper, Kontich, Knokke, Kasterlee, Kapellen, Kalmthout, Kortrijk, Lochristi, Lier, Leuven, Lokeren, Laakdal, Lommel, Leopoldsburg, Lanaken, Mechelen, Mol, Maasmechelen, Meerhout, Nijlen, Neeroeteren, Oudenaarde, Puurs, Peer, Poperinge, Retie, Rijkevorsel, Roeselare, Schilde, Schoten, Sint Truiden, Sint-Martens Latum, Sint Kathelijne Waver, Sint Niklaas, Tongeren, Turnhout, Tessenderloo, Ukkel/Uccle, Waterloo, Waregem, Zele, Zoersel, Zonhoven, Provincie Antwerpen, Provincie Vlaams Limburg, Provincie Oost-Vlaanderen, Provincie West-Vlaanderen, Provincie Vlaams-Brabant

Veel gestelde vragen over houten zwembad terrassen

Wat zijn de voordelen van een hardhouten zwembad terras?

De voordelen van een hardhouten zwembad terras zijn onder andere de esthetische uitstraling, duurzaamheid, natuurlijke warmte en weerbestendigheid van het hout. Het voegt een luxe uitstraling toe aan uw zwemervaring.

Welke houtsoorten zijn geschikt voor een zwembad terras?

Verschillende houtsoorten zijn geschikt voor een hardhouten zwembad terras, zoals teak,  ipe, afzelia en afrormosia. Deze houtsoorten zijn van nature bestand tegen rot, schimmels en insecten, en kunnen goed omgaan met vochtige omstandigheden.

Hoeveel kost het bouwen van een hardhouten zwembad terras?

De kosten voor het bouwen van een hardhouten zwembad terras variëren afhankelijk van factoren zoals het gekozen hout, het ontwerp, de grootte en eventuele extra functies. Het is het beste om een offerte op te vragen bij een professionele aannemer of bouwer voor een nauwkeurige schatting.

Is een hardhouten zwembad terras duurzamer dan een terras van andere materialen?

Over het algemeen is een hardhouten zwembad terras duurzamer dan een terras van andere materialen, zoals kunststof of metaal. Hardhout is van nature bestand tegen vocht en rot, waardoor het beter bestand is tegen de omstandigheden rondom een zwembad.

Hoe onderhoud ik een hardhouten zwembad terras?

Het onderhoud van een hardhouten zwembad terras omvat meestal regelmatig reinigen, schuren en het aanbrengen van een beschermende afwerking, zoals olie of lak. Dit helpt het hout te beschermen tegen weersinvloeden en behoudt de natuurlijke uitstraling.

Kan een hardhouten zwembad terras worden aangepast aan mijn specifieke zwembad-model en -afmetingen?

Ja, een hardhouten zwembad terras kan worden aangepast aan de specifieke afmetingen en kenmerken van uw zwembad. Het is raadzaam om een professionele ontwerper of bouwer te raadplegen om ervoor te zorgen dat het ontwerp aan uw behoeften voldoet.

Moet ik een vergunning aanvragen voor het bouwen van een hardhouten zwembad terras?

Of u al dan niet een vergunning nodig heeft voor het bouwen van een hardhouten zwembad terras is afhankelijk van de lokale bouwvoorschriften en regelgeving. Het is verstandig om contact op te nemen met uw plaatselijke gemeente of bouwautoriteiten om te controleren of er vergunningen vereist zijn.

Hoe lang gaat een hardhouten zwembad terras mee?

De levensduur van een hardhouten zwembad terras kan sterk variëren, maar met goed onderhoud en juiste behandeling kan het tientallen jaren meegaan. Het regelmatig schoonmaken, beschermen en inspecteren van het hout kan de levensduur verlengen.

Wat zijn de belangrijkste overwegingen bij het ontwerpen van een hardhouten zwembad terras?

Belangrijke overwegingen bij het ontwerpen van een hardhouten zwembad terras zijn onder andere de locatie, de juiste dimensionering en ondersteuning van de constructie, het gebruik van duurzaam hout, de esthetiek en de integratie met de rest van uw buitenruimte.

Zijn er alternatieven voor hardhout die geschikt zijn voor een zwembad terras?

Ja, er zijn alternatieven voor hardhout die geschikt zijn voor een zwembad terras. Sommige populaire alternatieven zijn composietmaterialen, zoals hout-kunststofcomposieten, die het uiterlijk van hout nabootsen maar minder onderhoud vereisen. Deze materialen hebben alleen een veel minder mooie uitstraling.

Pin It

Copyright © 2023 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden