Skip to main content
HIGH-END CRAFTSMANSHIP

Over ons

Edward Vlasveld, zaakvoerder Buitenschrijnwerk.eu
Zaakvoerder

ir. Edward Vlasveld


Over buitenschrijnwerk.eu

Buitenschrijnwerk.eu levert een high-end maatwerk product, in een toch doorsnee doelgroep. Het bedrijf levert haar betaalbare producten zowel bij de gewone man als de succesvolle zakenman, en is daarmee operationeel met een bijzonder hoogwaardig en nauwkeurig afgewerkt designproduct voor een realistische en betaalbare prijs ten aanzien van alle collega’s in West-Europa.
Een prijs/prestatie verhouding, met levenslange garantie, die niet alleen uniek maar tevens bijzonder te noemen is.

Als Meester-Jachtbouwer en Tuinarchitect heeft zaakvoerder Edward Vlasveld en zijn team, een kennis en ervaring met hout,- steen,- en staalwerk die ver boven de ervaring van de concurrerende houtverwerkende bedrijven uitsteekt. Mede hierdoor is het bedrijf in staat op al haar houtproducten een onbeperkt garantietermijn te geven. Zowel in materiaal zins des woords, als in constructieve zin.

Een van de zichtbare verschillen is dat de buitenproducten allemaal afgewerkt worden met schroef-beschermende deuvels of doken van zeer hoogwaardig hout. Dit om een van de meest voorkomende problemen met buitenschrijnwerk te voorkomen;... het loskomen en scheeftrekken van planken, latten of balken. Dit is slechts 1 van de technische kwaliteitsverschillen waarmee het bedrijf haar onderscheid maakt in de wereld van binnenparket en buitenschrijnwerk.

Laat u zelf verrassen en inspireren met een bezoek bij u aan huis door onze zaakvoerder, die niet alleen op al uw vragen, direct, duidelijk en volledig antwoord zal geven, maar u ook de mogelijkheden zal kunnen laten zien mbt verschillende constructies, verschillen in materiaalgebruik, alsmede verschillende ontwerpen en corresponderende bedragen die daarmee gemoeid zijn.

Kortom; een hoogwaardig en bijzonder maatwerkproduct voor binnen en buiten met een normaal prijskaartje.

Pin It

Copyright © 2023 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden