Houten poorten

Houten poorten

Opzoek naar houten poorten ?

Houten poorten hebben in de eerste plaats de functie om uw huis te beveiligen tegen diefstal of om huisdieren in de tuin te houden. Maar als u voor het juiste ontwerp, houtsoorten en afwerking kiest, kunnen houten poorten een grote meerwaarde betekenen voor uw huis en tuin.

Buitenschrijnwerk heeft al 30 jaar ervaring met houten poorten en is dankzij een zeer goede prijs-kwaliteit en kennis van zaken dé referentie voor houten poorten .

Waarop letten bij houten poorten ?

Bij een houten poort is de afwerking van het houtwerk zeer belangrijk. Als het hout namelijk door de weersomstandigheden (heel warme temperaturen, vorst, vocht enz.) begint uit te zetten of te krimpen zal ze niet meer goed opendraaien of in het slot vallen. Daarom werkt Buitenschrijnwerk uw poort op de tiende van de mm af in het atelier.

Ten tweede is ook de houtsoort van zeer groot belang: uw poort moet immers gedurende vele jaren weer en wind doorstaan en er blijvend goed uitzien. Daarom gebruiken we enkel de beste hardhoutsoorten, zoals Afrormosia of Padoek, die goed gedroogd zijn voor ze verwerkt worden.

Voor een goede beveiliging kiezen we enkel de beste alarmsystemen en sloten. Ook bediening vanop afstand en automatisatie behoren tot de mogelijkheden: zo voorkomt u dat de poort automatisch dichtgaat terwijl er nog een persoon of een auto tussen staat. Met parlofonie en videofonie kan u van binnen in uw huis de poort openen.

Denk ook na over de manier waarop uw poort opengaat: is het een draaideur of een schuifdeur?

Houten poorten bestellen?

Stuur een berichtje via ons contactformulier. We komen zo snel mogelijk op uw vraag terug. Na advies en overleg over afmetingen en design en goedkeuring van de offerte maken we voor u een aangepast ontwerp. We garanderen een hoogwaardig product dat levenslang meegaat, en dat voor een prijs-kwaliteit die u nergens anders zal vinden. Bekijk onze fotogalerij.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest