Skip to main content
HIGH-END CRAFTSMANSHIP

Een jacuzzi kopen met een mooie ombouw

Wie denkt aan een paar plankjes vastschroeven heeft het mis bij een jacuzzi kopen. Meester-Jachtbouwer Edward Vlasveld weet wat terrassen zijn die geschikt aansluiten op een jacuzzi voor buiten of een jacuzzi te kopen en ander buitenschrijnwerk van hoogwaardige kwaliteit voor een normale prijs. Betaalbare precisie in houten jacuzzi terrassen, met de nauwkeurigheid uit de luxe jachtbouw industrie bij u in de tuin. Flaxfield is het bedrijf, Edward Vlasveld is de man erachter. Hij realiseert voor u een schitterende jacuzzi-ombouw of jacuzzi-inbouw,en zal hier een prachtig houten terras aanleggenOp onze Homepagina leest u meer over de nauwkeurig afgewerkte houten projecten die wij van ontwerp tot en met praktische uitvoering hebben gerealiseerd.

De voordelen van een houten jacuzzi ombouw

Niets is zo heerlijk als een uurtje ontspannen genieten in een fijne jacuzzi. Dat genot wordt alleen wel enorm vergroot als dat fijne bubbelbad ook een hoogwaardige houten jacuzzi ombouw heeft. Hiermee zorgt u niet alleen voor extra stevigheid en veiligheid, maar zeker ook voor een bijzonder mooie blikvanger in uw achtertuin. U geeft extra cachet aan het spagevoel en geeft tegelijkertijd een prachtige natuurlijke sfeer aan uw buitenruimte.

U kunt een houten jacuzzi ombouw ook erg mooi combineren met een veranda, tuinhuis, pergola of terras. Buitenschrijnwerk informeert u graag over alle mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Voorbeelden van een houten jacuzzi ombouw

Natuurlijke materialen zoals hout worden steeds populairder als het gaat om het creëren van buitenruimtes die op zowel duurzaam als esthetisch gebied aantrekkelijk zijn. Er talloze voorbeelden van een houten jacuzzi ombouw die een geweldige toevoeging aan elke buitenomgeving is. Een van de meest populaire stijlen voor een jacuzzi ombouw is een modern, minimalistische ontwerp. Een dergelijke ombouw heeft een strakke uitstraling en is vaak van een lichtgekleurde houtsoort zoals grenen of eiken gemaakt. Dit wordt vaak gecombineerd met strakke lijnen en moderne meubels om een elegante en stijlvolle achtertuin te creëren. Bij Buitenschrijnwerk hebben we ruime ervaring in het ontwerpen en installeren van een houten jacuzzi ombouw op maat. Onze vakmensen werken nauw samen met u om uw ideeën om te zetten in een prachtig en functioneel ontwerp dat perfect past bij uw buitenruimte.

Aandachtspunten bij een houten jacuzzi ombouw

Het is belangrijk om bij het ontwerp en de installatie van een houten jacuzzi ombouw rekening te houden met een aantal belangrijke aandachtspunten om ervoor te zorgen dat het lang meegaat en veilig blijft voor gebruik.

 • Kies voor de juiste houtsoort. Niet alle houtsoorten zijn geschikt voor gebruik als jacuzzi ombouw. Kies een houtsoort die bestand is tegen vocht, insecten en rot, zoals geïmpregneerd grenen, ceder, thermisch behandeld hout of tropisch hardhout zoals ipé of massaranduba.
 • Zorg voor een goede drainage. Om te voorkomen dat water zich ophoopt en het hout beschadigt, moet er voldoende ruimte tussen de planken zijn om water af te voeren. Zorg ook voor een lichte helling van de ombouw, zodat water gemakkelijk kan wegstromen.
 • Behandel het hout regelmatig. Een houten jacuzzi ombouw heeft regelmatig onderhoud nodig om te voorkomen dat de planken verkleuren, kromtrekken of beschadigd raken. Behandel het hout jaarlijks met een waterafstotende olie of sealer om de levensduur te verlengen.
 • Gebruik de juiste bevestigingsmaterialen. Gebruik roestvrijstalen of gegalvaniseerde schroeven en nagels om het hout op zijn plaats te houden. Andere metalen kunnen corroderen en het hout beschadigen.
 • Vermijd gladde oppervlakken. Een houten jacuzzi ombouw kan glad worden als het nat is en dat kan gevaarlijk zijn. Kies daarom voor een textuur op de planken die voor grip zorgt, of overweeg om een antislipcoating aan te brengen.
 • Let op de omgeving. Als de ombouw zich in de buurt van bomen bevindt, kan er vuil, bladeren en andere organische materialen op het hout terechtkomen, wat kan leiden tot vlekken en verkleuring. Verwijder deze materialen regelmatig om te voorkomen dat ze zich ophopen.

Aannemers voor een houten jacuzzi ombouw

Indien u optimaal van uw buitenruimte wilt genieten, overweeg dan de installatie van een jacuzzi met houten ombouw in uw tuin. Een houten jacuzzi ombouw biedt niet alleen duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud, maar creëert ook een warme en natuurlijke uitstraling die perfect bij elke buitenomgeving past. Bij Buitenschrijnwerk zijn we experts in het plaatsen van een houten jacuzzi ombouw en hebben we veel ervaring in het op maat ontwerpen en plaatsen van een dergelijke ombouw. Of u nu op zoek bent naar een modern of klassiek ontwerp, we bieden een breed scala aan hoogwaardige houtsoorten en afwerkingen om aan uw specifieke wensen te voldoen. Onze vakmensen werken nauw samen met u om uw ideeën om te zetten in een praktisch en stijlvol ontwerp dat perfect past bij uw buitenruimte. Elk project wordt uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met oog voor detail, zodat u vele jaren kunt genieten van uw nieuwe houten jacuzzi ombouw.

Kosten van een houten jacuzzi ombouw

Als ervaren aannemer van houten ombouwen voor een jacuzzi helpt Buitenschrijnwerk u graag met adviezen en productinformatie om de juiste keuzes voor uw situatie te maken. Op basis van deze wensen kunnen we u een realistische prijs voor uw nieuwe jacuzzi ombouw geven. Wat uw voorkeuren u ook zullen zijn, u kunt er zeker van zijn dat u bij Buitenschrijnwerk een uitstekende prijs-kwaliteit zult krijgen.

Neem contact met ons op

JACUZZI kopen voor buiten MET 30 JAAR GARANTIE op UW jaccuzi ombouwTERRAS

Hier bijgevoegd ziet u al een aantal voorbeelden van een Jacuzzi kopen voor buiten of een Jacuzzi kopen die laten zien wat het verschil is tussen het reguliere buitenschrijnwerk en dat van buitenschrijnwerk ondernemer Edward Vlasveld. Zijn Jacuzzi ombouw terrassen zijn van superieure kwaliteit., wat niet alleen in technische zin, maar nog veel meer in visuele zijn des woords, wat voor eenieder duidelijk zichtbaar is.

In vergelijk tot zijn collega buitenschrijnwerk leveranciers van houten jacuzzi inbouw terrassen zijn er nogal wat verschillen te bekennen. Als eerste kan men merken dat de houtsoorten die Edward gebruikt voor de constructie van houten Jacuzzi-terrassen niet van commerciële kwaliteit zijn, maar van hoogwaardige. Hout uit de tuinsector wat vaak planken of balken zijn die kant en klaar geschaafd aangekocht worden, zijn niet gedroogd of gewaterd.

jacuzzi kopen en jacuzzi ombouw

teak hout
teak hout

TECHNISCHE ASPECTEN DIE VAN BELANG ZIJN bij een jacuzzi kopen of jacuzzi ombouw of jacuzzi inbouw

Dit betekent dat indien dit materiaal eenmaal verwerkt is tot een houten jacuzziterras, dit hout gaat krimpen en uitzetten. Dit is de reden waarom kwaliteitshoutsoorten vanuit de meubelindustrie of de jachtbouw sector aan veel hogere eisen moeten voldoen en deze zgn; droog- of inwaterperiode wel doorstaan hebben. Voorts is er de vakkundigheid waarmee iets gemaakt wordt van cruciaal belang.

De bekende problemen na een jacuzzi kopen bij de jacuzzi ombouw of jacuzzi inbouw zijn loszittende planken, schroeven die omhoogkomen, kromme naden die overal ongelijk zitten, planken die aan buitenzijden omhoog krimpen en kopse naden waar openingen ontstaan, alsmede balken die wegzakken waardoor de totale oppervlakte niet meer 100% vlak blijft. Deze problemen komt men tegen als men een jacuzzi voor buiten wil of een jacuzzi wilt kopen. Maar wat houten terras probleem nummer 1 is, ...blijft nog altijd het bekende glad worden bij het jacuzzi inbouwen of jacuzzi ombouwen.

afzelia hout
afzelia hout

DE FOUTE HOUTSOORTEN

Al deze problemen krijgt men door onvakkundige constructie technieken met een commerciële kwaliteit hout.  Deze soorten die het meest worden toegepast door reguliere bedrijven die houten jacuzzi terrassen leveren, zijn; Bankirai, Ipe, Cumaru, Tali, Massaranduba, Basralokus, Mukulungu, Angelien, Robinia, Eiken, Essen en vele bekende anderen soorten tuinhout.

rift gezaagd hout
rift gezaagd hout

DE KWALITATIEF GESCHIKTE HOUTSOORTEN:

De kwaliteit hoogwaardige houtsoorten zijn; Afrormosia, Afzelia, Teak, Coromandel, Ipe en Padoek ….allen volledig KWARTIERS GEZAAGD ! Met dergelijk materiaal is de start van een Jacuzzi voor buiten of een Jacuzzi kopen project al goed onderbouwd. De vakkundigheid waarmee een houten jacuzzi ombouwterras of ander buiten schrijnwerk object gemaakt wordt, is van doorslaggevend belang met betrekking tot het uiteindelijke visuele resultaat. Meester Jachtbouwer Edward Vlasveld laat hier op bovenstaande foto’s zien hoe een houten jacuzzi inbouwen terras er uit hoort te zien qua afwerking en qua constructie precisie.

kwartiersgezaagd hout
kwartiersgezaagd hout

TECHNISCHE DETAILS VAN BELANG

Alle schroeven worden afgedopt om te voorkomen dat er vocht in het hout komt tussen de schroefkop en de balk waar de plank op rust. Dit is voor een goed houten jaccuzzi inbouwterras cruciaal, omdat dan de schroeven niet opgerekt worden door het anders opzwellende hout! Afwerkingen van randen is een ander detail bij houten terrassenspecialist Edward Vlasveld. Al met al spreken de fotografische afbeeldingen voor zich bij de keuze welke houten terrassenspecialist te kiezen voor de jacuzziombouw van uw buitenproject.

hout doorsnede
hout doorsnede

BELANGRIJKE PUNTEN VAN AANDACHT na een jacuzzi kopen en na de jacuzzi ombouw of jacuzzi inbouw

Indien u toch wenst zelf een jacuzziterras voor buiten wilt kopen

 • Geen commercieel hout
 • Gebruik vere-stalen schroeven om de krimp en trek op te vangen
 • Dek de schroeven af met doken zodat er geen vocht bij de schroeven kan komen
 • Zorg dat randen van de Jacuzzi in midden van een plank lopen
 • Schuur voor finale resultaat het hele terras met korrel 60
 • Gebruik alleen kwartiers gezaagd hout
 • Bouw op een betonnen ondergrond na een jacuzzi kopen
 • Maak voorziening dat het golfwater in de Jacuzzi bak weg kan lopen

(H)

Gerelateerde informatie:

opbouw jacuzzi terrasopbouw jacuzzi terras


Wij plaatsen onder meer op de volgende locaties.

 • Nederland:

  Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, ’t Gooi, Blaricum, Laren (N-H), Eindhoven, Hilversum, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Arnhem, Nijmegen, ’s Hertogenbosch, Helmond, Uden, Oss, Veghel, Tilburg, Dordrecht, Haarlem, Maastricht, Heerlen, Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Hengelo, Enschede, Almelo, Weert, Amersfoort, Zeist

 • België:

  Antwerpen, Leuven, Gent, Hasselt, Turnhout, Mechelen, St Niklaas, Lommel, Geel, Brasschaat, St- Martens-Latum, Knokke/Heist, Keerbergen, Lanaken, Brussel, Kortrijk, Brugge, s-Gravenwezel, Schilde, Aarschot, Diest, Mol, Herentals

afwerking van jacuzzi terras
afwerking van jacuzzi terras

Neem contact op

EEN NIEUWE JACUZZI OF ZWEMSPA AANSCHAFFEN IS EEN WELOVERWOGEN KEUZE

Indien men een nieuwe jacuzzi of een zwemspa gaat kopen of aanschaffen, is de aankoop hiervan niet echt t zelfde als het kopen van een krat bier,....hier denk je wel redelijk over na. Echter de meeste aankopen worden blijkbaar in de praktijk toch gedaan zonder het allerbelangrijkste in acht te nemen,.....

Het zijn meestal de vrouwen die mooie plaatjes kijken op internet en een afspraak maken bij de eerste de beste jacuzzi/zwemspa leverancier, en denken na het aanhoren van een heel technisch verhaal vol met financiele keuzes, dat ze een weloverwogen keuze maken,.....Het antwoord is “Nee” De meest belangrijke beslissing is nog altijd met welke ondernemer ga ik in zee en wat is zijn of haar mentaliteit !...Hiermee valt of staat de hele aankoop. Indien deze ondernemer geen correcte persoon is in tijden van reclamering zit u als consument met de gebakken peren.

KIJK UIT MET WIE U ZAKEN DOET

De ondernemer met wie u uiteindelijk in zee gaat, is dus uw eerste en meest belangrijke beslissing. Echter hoe maakt de consument realistisch onderscheid tussen welke ondernemer safe is en welke ondernemer niet.....

Welnu, zijn daar een aantal simpele criteria voor, waarbij u de onderstaande vragen al zelf van kunt beantwoorden;

* Hoe professioneel ziet het bedrijf er uit ?
* Wat is de kwaliteit van de locatie ?
* Wat is de aandachtfactor van de ondernemer tijdens uw ontvangst en gesprek
* Wat is de symphatiefactor van deze ondernemer
* Probeert deze ondernemer u ten eerste te helpen, of probeert hij of zij u di-rect iets te verkopen ?
* Is deze ondernemer bereid om minstens 10 referenties van maximaal de afgelopen 2 jaar te overhandigen, inclusief de directe telefoonnummers van de klanten
* Tenslotte,...wat is de technische kwaliteit van de garantie die niet alleen het merk maar tevens de ondernemer biedt

Dit zijn de 7 meest belangrijke vragen waar u direct tijdens het bezoek al antwoord op kan krijgen. Als buitenschrijnwerkondernemer heeft ir. Edward Vlasveld dagelijks met dit bijltje gehakt sinds de jaren-80, en naar zijn mening zijn de meeste Jacuzzi en zwemspa ondernemers zgn “cowboys” die even snel iets verkopen, onder het verkooppraatje “we doen dit al jaaaaren en we hebben een hele goede naam”.....zodra u dit hoort....Heel snel de winkel uitlopen, en nooit meer terugkomen !!!

WELKE JACUZZI/ ZWEMSPA ONDERNEMER TE KIEZEN ?

Buitenschrijnwerk.eu heeft als onafhankelijke adviseur, niet alleen een nuchtere kijk op het advies wat zij uitbrengt naar de consument, maar tevens voldoende ervaring om te kunnen zeggen welke de beste ondernemingen zijn in de Benelux op dit specifieke gebied. In deze nichemarkt is de wereld maar klein. Dit scheelt de consument behoorlijk wat uitzoekwerk en voorkomt wellicht een hoeveelheid nare en stressgevende ervaringen die tevens onnodig geld zouden gaan kosten.

IN ONDERSTAANDE PLAATSEN IN BINNEN- EN BUITENLAND, IS BUITENSCHRIJNWERK.EU ACTIEF WERKZAAM

NEDERLAND

Abcoude, Amstelveen, Apeldoorn, Almelo, Ankeveen, Amersfoort, Amsterdam, Alphen a/d Rijn, Arnhem, Aalsmeer, Bloemendaal, Blaricum, Breda, Breukelen, Bussum, Balk, Burum, Bolsward, Deventer, Dordrecht, Doetinchem, Drachten, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Goes, Gouda, Gorichem, Gemert, Grou, Garyp, Hengelo, Hilversum, Haarlem, Heereveen, Horst, Heeg, Helmons, Joure, Kloostertille, Koudum, Leiden, Loosdrecht, Laren, Leimuiden, Loenen a/d Vecht, Lemmer, Langweer, Leeuwarden, Mill, Nijmegen, Nieuwkoop, Nederhorst Den Berg, Naarden, Noordwijk, Oosterhout, Oisterwijk, Oss, Oude Ga, Rotterdam, Roermond, Roosendaal, Rijssen, Reeuwijk, Roelofarendsveen,
's-Hertogenbosch, Sint Oedenrode, Schijndel, Sneek, Surhuisterveen, Tilburg, Utrecht, Uden, Uithoorn, Veghel, Veenendaal, Vinkeveen, Vught, Venrai, Waalwijk, Weert, Weesp, Workum, Woudsend, Wolvega, Zutphen, Zandvoort, Provincie Zuid-Holland, Provincie Noord-Holland, Provincie Zeeland, Provincie Utrecht, Provincie Gelderland, Provincie Overijssel, Provincie Friesland, Provincie Noord-Brabant, Provincie Limburg

BELGIE

Aarschot, Antwerpen, Aalst, Arendonck, Bocholt, Beveren, Blankenberge, Beerse, Bree, Bornem, Brasschaat, Beringen, Brussel, Brugge, Dendermonde, Deinze, Diest, De Haan, Dilsen-Stokkum, Evergem, Eekloo, Edegem, Geel, Genk, Gent, Geraardsbergen, Haacht, Hoogstraten, Heist op Den Berg, Herenthals, Hasselt, Ieper, Kontich, Knokke, Kasterlee, Kapellen, Kalmthout, Kortrijk, Lochristi, Lier, Leuven, Lokeren, Laakdal, Lommel, Leopoldsburg, Lanaken, Mechelen, Mol, Maasmechelen, Meerhout, Nijlen, Neeroeteren, Oudenaarde, Puurs, Peer, Poperinge, Retie, Rijkevorsel, Roeselare, Schilde, Schoten, Sint Truiden, Sint-Martens Latum, Sint Kathelijne Waver, Sint Niklaas, Tongeren, Turnhout, Tessenderloo, Ukkel/Uccle, Waterloo, Waregem, Zele, Zoersel, Zonhoven, Provincie Antwerpen, Provincie Limburg, Provincie Oost-Vlaanderen, Provincie West-Vlaanderen, Provincie Vlaams-Brabant

Veel gestelde vragen over een houten jacuzzi ombouw

Wat zijn de voordelen van een hardhouten jacuzzi ombouw of terras?

De voordelen van een hardhouten jacuzzi ombouw of terras zijn onder andere de esthetische uitstraling, duurzaamheid, natuurlijke warmte en weerbestendigheid van het hout. Het voegt een luxe uitstraling toe aan uw jacuzzi-ervaring.

Welke houtsoorten zijn geschikt voor een hardhouten jacuzzi ombouw of terras?

Verschillende houtsoorten zijn geschikt voor een hardhouten jacuzzi ombouw of terras, zoals teak,  ipe, afzelia en afrormosia. Deze houtsoorten zijn van nature bestand tegen rot, schimmels en insecten, en kunnen goed omgaan met vochtige omstandigheden.

Hoeveel kost het bouwen van een hardhouten jacuzzi ombouw of terras?

De kosten voor het bouwen van een hardhouten jacuzzi ombouw of terras variëren afhankelijk van factoren zoals het gekozen hout, het ontwerp, de grootte en eventuele extra functies. Het is het beste om een offerte op te vragen bij een professionele aannemer of bouwer voor een nauwkeurige schatting.

Is een hardhouten jacuzzi ombouw duurzamer dan een ombouw van andere materialen?

Over het algemeen is een hardhouten jacuzzi ombouw duurzamer dan een ombouw van andere materialen, zoals kunststof of metaal. Hardhout is van nature bestand tegen vocht en rot, waardoor het beter bestand is tegen de omstandigheden rondom een jacuzzi.

Hoe onderhoud ik een hardhouten jacuzzi ombouw of terras?

Het onderhoud van een hardhouten jacuzzi ombouw of terras omvat meestal regelmatig reinigen, schuren en het aanbrengen van een beschermende afwerking, zoals olie of lak. Dit helpt het hout te beschermen tegen weersinvloeden en behoudt de natuurlijke uitstraling.

Kan een hardhouten jacuzzi ombouw of terras worden aangepast aan mijn specifieke jacuzzi-model en -afmetingen?

Ja, een hardhouten jacuzzi ombouw of terras kan worden aangepast aan de specifieke afmetingen en kenmerken van uw jacuzzi-model. Het is raadzaam om een professionele ontwerper of bouwer te raadplegen om ervoor te zorgen dat het ontwerp aan uw behoeften voldoet.

Moet ik een vergunning aanvragen voor het bouwen van een hardhouten jacuzzi ombouw of terras?

Of u al dan niet een vergunning nodig heeft voor het bouwen van een hardhouten jacuzzi ombouw of terras is afhankelijk van de lokale bouwvoorschriften en regelgeving. Het is verstandig om contact op te nemen met uw plaatselijke gemeente of bouwautoriteiten om te controleren of er vergunningen vereist zijn.

Hoe lang gaat een hardhouten jacuzzi ombouw of terras mee?

De levensduur van een hardhouten jacuzzi ombouw of terras kan sterk variëren, maar met goed onderhoud en juiste behandeling kan het tientallen jaren meegaan. Het regelmatig schoonmaken, beschermen en inspecteren van het hout kan de levensduur verlengen.

Wat zijn de belangrijkste overwegingen bij het ontwerpen van een hardhouten jacuzzi ombouw of terras?

Belangrijke overwegingen bij het ontwerpen van een hardhouten jacuzzi ombouw of terras zijn onder andere de locatie, de juiste dimensionering en ondersteuning van de constructie, het gebruik van duurzaam hout, de esthetiek en de integratie met de rest van uw buitenruimte.

Zijn er alternatieven voor hardhout die geschikt zijn voor een jacuzzi ombouw of terras?

Ja, er zijn alternatieven voor hardhout die geschikt zijn voor een jacuzzi ombouw of terras. Sommige populaire alternatieven zijn composietmaterialen, zoals hout-kunststofcomposieten, die het uiterlijk van hout nabootsen maar minder onderhoud vereisen. Deze materialen hebben alleen een veel minder mooie uitstraling.

Pin It

Copyright © 2023 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden