HIGH-END CRAFTSMANSHIP

Een jacuzzi kopen met een mooie ombouw

Wie denkt aan een paar plankjes vastschroeven heeft het mis bij een jacuzzi kopen. Meester-Jachtbouwer Edward Vlasveld weet wat terrassen zijn die geschikt aansluiten op een jacuzzi voor buiten of een jacuzzi te kopen en ander buitenschrijnwerk van hoogwaardige kwaliteit voor een normale prijs. Betaalbare precisie in houten jacuzzi terrassen, met de nauwkeurigheid uit de luxe jachtbouw industrie bij u in de tuin. Flaxfield is het bedrijf, Edward Vlasveld is de man erachter. Hij realiseert voor u een schitterende jacuzzi-ombouw of jacuzzi-inbouw,en zal hier een prachtig houten terras aanleggen.

JACUZZI kopen voor buiten MET 30 JAAR GARANTIE op UW jaccuzi ombouwTERRAS

Hier bijgevoegd ziet u al een aantal voorbeelden van een Jacuzzi kopen voor buiten of een Jacuzzi kopen die laten zien wat het verschil is tussen het reguliere buitenschrijnwerk en dat van buitenschrijnwerk ondernemer Edward Vlasveld. Zijn Jacuzzi ombouw terrassen zijn van superieure kwaliteit., wat niet alleen in technische zin, maar nog veel meer in visuele zijn des woords, wat voor eenieder duidelijk zichtbaar is.

In vergelijk tot zijn collega buitenschrijnwerk leveranciers van houten jacuzzi inbouw terrassen zijn er nogal wat verschillen te bekennen. Als eerste kan men merken dat de houtsoorten die Edward gebruikt voor de constructie van houten Jacuzzi-terrassen niet van commerciële kwaliteit zijn, maar van hoogwaardige. Hout uit de tuinsector wat vaak planken of balken zijn die kant en klaar geschaafd aangekocht worden, zijn niet gedroogd of gewaterd.

jacuzzi kopen en jacuzzi ombouw
teak hout

teak hout

 

TECHNISCHE ASPECTEN DIE VAN BELANG ZIJN bij een jacuzzi kopen of jacuzzi ombouw of jacuzzi inbouw

Dit betekent dat indien dit materiaal eenmaal verwerkt is tot een houten jacuzziterras, dit hout gaat krimpen en uitzetten. Dit is de reden waarom kwaliteitshoutsoorten vanuit de meubelindustrie of de jachtbouw sector aan veel hogere eisen moeten voldoen en deze zgn; droog- of inwaterperiode wel doorstaan hebben. Voorts is er de vakkundigheid waarmee iets gemaakt wordt van cruciaal belang.

De bekende problemen na een jacuzzi kopen bij de jacuzzi ombouw of jacuzzi inbouw zijn loszittende planken, schroeven die omhoogkomen, kromme naden die overal ongelijk zitten, planken die aan buitenzijden omhoog krimpen en kopse naden waar openingen ontstaan, alsmede balken die wegzakken waardoor de totale oppervlakte niet meer 100% vlak blijft. Deze problemen komt men tegen als men een jacuzzi voor buiten wil of een jacuzzi wilt kopen. Maar wat houten terras probleem nummer 1 is, ...blijft nog altijd het bekende glad worden bij het jacuzzi inbouwen of jacuzzi ombouwen.

afzelia hout

afzelia hout

 

DE FOUTE HOUTSOORTEN

Al deze problemen krijgt men door onvakkundige constructie technieken met een commerciële kwaliteit hout.  Deze soorten die het meest worden toegepast door reguliere bedrijven die houten jacuzzi terrassen leveren, zijn; Bankirai, Ipe, Cumaru, Tali, Massaranduba, Basralokus, Mukulungu, Angelien, Robinia, Eiken, Essen en vele bekende anderen soorten tuinhout.

rift gezaagd hout

rift gezaagd hout

 

DE KWALITATIEF GESCHIKTE HOUTSOORTEN:

De kwaliteit hoogwaardige houtsoorten zijn; Afrormosia, Afzelia, Teak, Coromandel, Ipe en Padoek ….allen volledig KWARTIERS GEZAAGD ! Met dergelijk materiaal is de start van een Jacuzzi voor buiten of een Jacuzzi kopen project al goed onderbouwd. De vakkundigheid waarmee een houten jacuzzi ombouwterras of ander buiten schrijnwerk object gemaakt wordt, is van doorslaggevend belang met betrekking tot het uiteindelijke visuele resultaat. Meester Jachtbouwer Edward Vlasveld laat hier op bovenstaande foto’s zien hoe een houten jacuzzi inbouwen terras er uit hoort te zien qua afwerking en qua constructie precisie.

kwartiersgezaagd hout

kwartiersgezaagd hout

 

TECHNISCHE DETAILS VAN BELANG

Alle schroeven worden afgedopt om te voorkomen dat er vocht in het hout komt tussen de schroefkop en de balk waar de plank op rust. Dit is voor een goed houten jaccuzzi inbouwterras cruciaal, omdat dan de schroeven niet opgerekt worden door het anders opzwellende hout! Afwerkingen van randen is een ander detail bij houten terrassenspecialist Edward Vlasveld. Al met al spreken de fotografische afbeeldingen voor zich bij de keuze welke houten terrassenspecialist te kiezen voor de jacuzziombouw van uw buitenproject.

hout doorsnede

hout doorsnede

 

BELANGRIJKE PUNTEN VAN AANDACHT na een jacuzzi kopen en na de jacuzzi ombouw of jacuzzi inbouw

Indien u toch wenst zelf een jacuzziterras voor buiten wilt kopen

 • Geen commercieel hout
 • Gebruik vere-stalen schroeven om de krimp en trek op te vangen
 • Dek de schroeven af met doken zodat er geen vocht bij de schroeven kan komen
 • Zorg dat randen van de Jacuzzi in midden van een plank lopen
 • Schuur voor finale resultaat het hele terras met korrel 60
 • Gebruik alleen kwartiers gezaagd hout
 • Bouw op een betonnen ondergrond na een jacuzzi kopen
 • Maak voorziening dat het golfwater in de Jacuzzi bak weg kan lopen

(H)

 

Gerelateerde informatie:

opbouw jacuzzi terras

opbouw jacuzzi terras

 


Wij plaatsen onder meer op de volgende locaties.

 • Nederland:

  Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, ’t Gooi, Blaricum, Laren (N-H), Eindhoven, Hilversum, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Arnhem, Nijmegen, ’s Hertogenbosch, Helmond, Uden, Oss, Veghel, Tilburg, Dordrecht, Haarlem, Maastricht, Heerlen, Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Hengelo, Enschede, Almelo, Weert, Amersfoort, Zeist

 • België:

  Antwerpen, Leuven, Gent, Hasselt, Turnhout, Mechelen, St Niklaas, Lommel, Geel, Brasschaat, St- Martens-Latum, Knokke/Heist, Keerbergen, Lanaken, Brussel, Kortrijk, Brugge, s-Gravenwezel, Schilde, Aarschot, Diest, Mol, Herentals

afwerking van jacuzzi terras

afwerking van jacuzzi terras

 

 

EEN NIEUWE JACUZZI OF ZWEMSPA AANSCHAFFEN IS EEN WELOVERWOGEN KEUZE

Indien men een nieuwe jacuzzi of een zwemspa gaat kopen of aanschaffen, is de aankoop hiervan niet echt t zelfde als het kopen van een krat bier,....hier denk je wel redelijk over na. Echter de meeste aankopen worden blijkbaar in de praktijk toch gedaan zonder het allerbelangrijkste in acht te nemen,.....

Het zijn meestal de vrouwen die mooie plaatjes kijken op internet en een afspraak maken bij de eerste de beste jacuzzi/zwemspa leverancier, en denken na het aanhoren van een heel technisch verhaal vol met financiele keuzes, dat ze een weloverwogen keuze maken,.....Het antwoord is “Nee” De meest belangrijke beslissing is nog altijd met welke ondernemer ga ik in zee en wat is zijn of haar mentaliteit !...Hiermee valt of staat de hele aankoop. Indien deze ondernemer geen correcte persoon is in tijden van reclamering zit u als consument met de gebakken peren.

KIJK UIT MET WIE U ZAKEN DOET

De ondernemer met wie u uiteindelijk in zee gaat, is dus uw eerste en meest belangrijke beslissing. Echter hoe maakt de consument realistisch onderscheid tussen welke ondernemer safe is en welke ondernemer niet.....

Welnu, zijn daar een aantal simpele criteria voor, waarbij u de onderstaande vragen al zelf van kunt beantwoorden;

* Hoe professioneel ziet het bedrijf er uit ?
* Wat is de kwaliteit van de locatie ?
* Wat is de aandachtfactor van de ondernemer tijdens uw ontvangst en gesprek
* Wat is de symphatiefactor van deze ondernemer
* Probeert deze ondernemer u ten eerste te helpen, of probeert hij of zij u di-rect iets te verkopen ?
* Is deze ondernemer bereid om minstens 10 referenties van maximaal de afgelopen 2 jaar te overhandigen, inclusief de directe telefoonnummers van de klanten
* Tenslotte,...wat is de technische kwaliteit van de garantie die niet alleen het merk maar tevens de ondernemer biedt

Dit zijn de 7 meest belangrijke vragen waar u direct tijdens het bezoek al antwoord op kan krijgen. Als buitenschrijnwerkondernemer heeft ir. Edward Vlasveld dagelijks met dit bijltje gehakt sinds de jaren-80, en naar zijn mening zijn de meeste Jacuzzi en zwemspa ondernemers zgn “cowboys” die even snel iets verkopen, onder het verkooppraatje “we doen dit al jaaaaren en we hebben een hele goede naam”.....zodra u dit hoort....Heel snel de winkel uitlopen, en nooit meer terugkomen !!!

WELKE JACUZZI/ ZWEMSPA ONDERNEMER TE KIEZEN ?

Buitenschrijnwerk.eu heeft als onafhankelijke adviseur, niet alleen een nuchtere kijk op het advies wat zij uitbrengt naar de consument, maar tevens voldoende ervaring om te kunnen zeggen welke de beste ondernemingen zijn in de Benelux op dit specifieke gebied. In deze nichemarkt is de wereld maar klein. Dit scheelt de consument behoorlijk wat uitzoekwerk en voorkomt wellicht een hoeveelheid nare en stressgevende ervaringen die tevens onnodig geld zouden gaan kosten.

VOOR DIRECTE INFO:

 

 

 

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden