Skip to main content
HIGH-END CRAFTSMANSHIP

Houten vlonders laten aanleggen in Alphen aan de Rijn

Houten vlonders laten aanleggen in Alphen aan de Rijn

Buitenschrijnwerk.eu levert high-end houten vlonders die een zeer grote meerwaarde voor uw achtertuin in Alphen aan de Rijn vormen. Op onze Homepagina leest u meer over onze bijzonder hoogwaardige en nauwkeurig afgewerkte designproducten voor realistische prijzen.   (Om de privacy van onze klanten te waarborgen kunt u ons contacteren voor referenties.) 

Een houten vlonder in uw tuin laten plaatsen

Bij het voorstellen van een houten vlonder in uw buitenruimte, beangstigen mogelijke risico's zoals splinters of uitstekende spijkers, die de veiligheid van uw kinderen in gevaar kunnen brengen u? Bij de realisatie van houten terrassen door Buitenschrijnwerk in uw tuin, hoeft u zich over deze zorgen geen zorgen te maken. Dankzij de bouwtechnieken ontwikkeld door Edward Vlasveld, zijn ongemakken zoals splinters, losse schroeven, kromme planken, loszittende delen, scheve naden en scheuren voorgoed verleden tijd. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf een houten terras in uw tuin aan te leggen. Maar wees ervan bewust dat hierbij veel factoren om in gedachten te houden zijn. Onbedachtzaamheid en gebrek aan ervaring kunnen leiden tot een terras met gebreken dat na slechts een jaar zijn schoonheid verliest. In dergelijke gevallen geldt de oude wijsheid: goedkoop is duurkoop, aangezien u geld heeft uitgegeven aan materialen en aanzienlijke tijd heeft besteed. Uiteindelijk zal het dan goedkoper zijn om professionals in te schakelen om uw houten terras te laten aanleggen. Op deze manier kunt u verzekerd zijn van een duurzaam resultaat waar u vele jaren plezier aan zult beleven.

Als u overweegt om uw nieuwe houten terras te laten ontwerpen en installeren door bekwame vakmensen, met daarbovenop een garantie van minimaal 15 jaar op het eindresultaat, staat Buitenschrijnwerk in Alphen aan de Rijn voor u klaar! We zijn er ook om u te assisteren als u overweegt uw houten terras te laten reinigen.

Neem contact met ons op

Houten vlonders laten aanleggen in Alphen aan de Rijn

Aandachtspunten voor de houtsoort van vlonderplanken

Vaak wordt hardhout gekozen voor terrasplanken vanwege zijn robuustheid en duurzaamheid. Toch kan hardhout prijzig zijn in veel gevallen. Daarom is zacht hout een betaalbaardere optie, zij het minder duurzaam. Buitenschrijnwerk beveelt de volgende houtsoorten aan voor een solide vlonder:

  • Afrormosia
  • Afzelia
  • Iroko
  • Padoek
  • Ipe
  • Natuurgekapt teak

U kunt een houten vlonder ook prachtig combineren met een veranda, tuinhuis, pergola of terras. Buitenschrijnwerk voorziet u graag van informatie over alle mogelijke combinaties!

Voorbeelden van houten vlonderterrassen

Het fantastische aan houten terrassen is de veelzijdigheid qua ontwerp en functionaliteit. Vaak worden houten terrassen voor buitenruimtes gebruikt, maar de mogelijkheden reiken veel verder dan dat. U kunt een terras gebruiken als een steiger, zwembadomranding, zithoeken creëren, speelgebieden voor kinderen inrichten, of zelfs hoogteverschillen integreren om uw kleine tuin optisch groter te doen lijken.

Aannemers/ vlonderbouwers voor een hardhouten vlonder

Er zijn tal van aannemers die uw buitenruimte kunnen verfraaien met een prachtig houten terras. Buitenschrijnwerk onderscheidt zich van deze aannemers door een zelf ontwikkelde montagemethode waardoor kromgetrokken planken verleden tijd zijn. Met ons op maat gemaakte, hoogwaardige vakmanschap tegen betaalbare prijzen, kiest u voor de allerbeste kwaliteit.

Prijzen wanneer u houten vlonders bij een vlonderspecialist wilt kopen

Als ervaren aannemer op het gebied van houten terrassen, helpt Buitenschrijnwerk u graag met advies en productinformatie om de juiste keuzes te maken die passen bij uw situatie. Op basis van uw wensen kunnen we u een realistische prijsopgave doen voor uw nieuwe terras. Wat uw voorkeuren ook zijn, u kunt erop vertrouwen dat u bij Buitenschrijnwerk uitstekende waarde krijgt voor uw geld.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een prijsopgave voor uw nieuwe houten vlonder in Alphen aan de Rijn.

Veel gestelde vragen over houten vlonders

Hoe maak ik houten vlonders schoon?

Het beste reinigingsmiddel voor uw houten terras is een mengsel van een halve kop groene zeep opgelost in 5 liter warm water. Gebruik een zachte borstel om eventueel hardnekkig vuil te verwijderen.

Hoe kan ik groene aanslag op een houten vlonder voorkomen?

Het regelmatig schoonmaken van uw houten terras met een sopje van groene zeep is essentieel. Gebruik het terras alleen als de planken volledig droog zijn.

Hoe kan ik mijn houten vlonders het beste behandelen?

Veeg regelmatig bladeren van de planken met een bezem en reinig uw terras twee keer per jaar met een sopje van groene zeep. Laat het terras na het reinigen of na een regenbui goed drogen voordat u erop loopt.

Is een houten vlonder glad?

Door uw terras regelmatig goed te onderhouden, voorkomt u de vorming van groene aanslag op de planken, wat gladheid voorkomt.

Wat zijn de nadelen van een houten vlonder?

Bij een houten vlonder moet u regelmatig bladeren en ander vuil van de planken vegen. Daarnaast is het ook nodig om het terras twee keer per jaar met een sopje van groene zeep te reinigen.

Welk hout is geschikt voor een vlonder?

Als u slechts een zomerseizoen lang van een mooi houten terras wilt genieten, kunt u in principe elke houtsoort kiezen. Voor een langdurig prachtig houten terras in uw achtertuin is hoogwaardig hardhout echter de beste keuze.

Wat is het beste hout voor een vlonder?

Buitenschrijnwerk beveelt de volgende houtsoorten aan voor een solide terras: Afrormosia, Afzelia, Iroko, Padoek, Ipe, Natuurgekapt teak. Onze gebruikte houtsoorten zijn altijd kwartiers gezaagd en natuurlijk gedroogd, met een maximale relatieve luchtvochtigheid van 16%.

Waar kan ik een houten vlonder kopen?

U doet er verstandig aan om vlonderplanken van een ervaren aannemer te kopen. Hiermee zorgt u ervoor dat u goede kwaliteit krijgt die lang mooi blijft.

Wat kost een hardhouten vlonder per m2?

Buitenschrijnwerk voorziet u graag van informatie over verschillende houtsoorten en bijbehorende prijzen.

Welke onderregels horen er onder een houten vlonder?

Als uw terras veel gewicht moet dragen, is het aanbevolen om 50 x 100 mm onderliggers te gebruiken. In andere gevallen volstaan 45 x 70 mm onderliggers prima.

Pin It

Copyright © 2023 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden