HIGH-END CRAFTSMANSHIP
 • Start
 • Blog
 • Houten vlonders laten plaatsen in Tilburg

Houten vlonders laten plaatsen in Tilburg

Of nu een hele grote of juist een kleinere achtertuin heeft, met een of meerdere houten vlonders geeft u uw domein altijd een nieuwe, natuurlijke uitstraling. Buitenschrijnwerk.eu weet exact hoe u met een houten vlonder uw Tilburgse tuin verfraait, van ontwerp tot en met praktische uitvoering en afwerking. Op onze Homepagina leest u meer over onze bijzonder hoogwaardige en nauwkeurig afgewerkte houten designproducten voor realistische prijzen.

Onze aandachtspunten als we een houten vlonder bij u aanleggen

Een vlonder is veel meer dan een houten vloer in uw tuin. Door goed advies in te winnen over elementen zoals de beste houtsoort, het ontwerp en een nauwkeurige montage en afwerking heeft een houten vlonder een enorme esthetische meerwaarde voor uw tuin. Buitenschrijnwerk heeft jarenlange ervaring met zowel het design als het bouwen van houten vlonders in Tilburg. Wij houden altijd rekening met de architecturale stijl van uw tuin en zorgen voor harmonie in het ontwerp van uw vlonder zodat deze perfect bij uw tuin en vastgoed aansluit.

Edward Vlasveld – de eigenaar van Buitenschrijnwerk - is van origine een meester-jachtbouwer en dat merkt u als u door ons een houten vlonder in uw tuin laat aanleggen. Wij hebben namelijk oog voor de kleinste details en werken uiterst nauwkeurig.

 • De schroeven die wij gebruiken om de planken van de vlonder te fixeren zijn van flexibel staal, veren staal of koolstofstaal. Dit is belangrijk om het krimpen en trekken van de planken op te vangen.
 • Deze schroeven worden verdiept in het hout, waarna er een opvullend stukje hout wordt ingelijmd. Dit beschermt de schroef tegen vocht.
 • De lijm die we gebruiken is een lijm op formaldehyde basis en deze is vele malen sterker dan de gebruikelijke lijmsoorten.
 • De schroeven van de houten vlonder worden met een momentsleutel vast gezet. Dit zorgt ervoor dat alle schroeven exact even vast zitten en dat er geen kromme naden in de vlonder voorkomen.
 • Voor de oplevering wordt de gehele houtconstructie ook nog volledig geschuurd.

Wilt u uw nieuwe houten vlonder door vakmensen laten ontwerpen en plaatsen en daarnaast ook minimaal 15 jaar garantie op het resultaat krijgen, dan staat Buitenschrijnwerk in Tilburg voor u klaar! Wij helpen u ook als een houten vlonder wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op

Voorbeelden van houten vlonders

Het mooie van houten vlonders is dat u er qua ontwerp en functionaliteiten alle kanten mee op kunt. In veel gevallen wordt een houten vlonder voor een terras gebruikt, maar daar houden de mogelijkheden absoluut niet mee op. Zo kunt u een vlonder namelijk gebruiken als steiger, maar ook zwembadrand. U kunt er zelfs hele zithoeken mee laten maken of speelgelegenheden voor kinderen.

Houten vlonders zijn ook heel bruikbaar om creatief met ruimte om te gaan als u een kleinere tuin heeft. Door hoogteverschillen in de vlonder lijkt uw tuin namelijk optisch groter.

Heeft u al eens aan een mooie houten brug, buitenparket, een prachtige houten omheining of exclusieve houten buitenmeubels gedacht? Ook dat kan Buitenschrijnwerk voor u regelen!  

Aannemers voor een houten vlonder

Natuurlijk kunt u ook zelf een houten vlonder in uw tuin aanleggen, in principe is dat echt niet zo moeilijk. Maar als u echt een degelijk product wilt dat jarenlang mooi blijft, kunt u de vlonder beter door professionals laten aanleggen.

Zo weet u zeker dat u op termijn geen last van splinters, losse schroeven, kromme planken, loszittende delen, scheve naden en scheuren zult hebben. Wanneer u een houten vlonder door de experts van Buitenschrijnwerk laat plaatsen, krijgt u:

 • Een hoogwaardig designproduct van kwartiers gezaagd hardhout, zoals bijvoorbeeld afrormosia of iroko;
 • Een nauwkeurig afwerkt en geplaatst vlonder waarvan de planken niet gaan krimpen of trekken;
 • Een prachtige toevoeging voor uw tuin die jarenlang meegaat;
 • Een ontwerp dat perfect bij uw tuin en vastgoed aansluit;
 • Minimaal 15 jaar garantie op het eindresultaat (afhankelijk van de gekozen houtsoort).

Kosten om een houten vlonder door een aannemer in Tilburg te laten bouwen

De prijs om een houten vlonder door Buitenschrijnwerk te laten plaatsen is afhankelijk van de soort hardhout die u kiest en hoe groot het vlonder moet worden.

Bij Buitenschrijnwerk helpen we u graag met adviezen en productinformatie om de juiste keuzes voor uw situatie te maken. Ook voor het reinigen van houten vlonders kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe houten vlonder in Tilburg

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden