HIGH-END CRAFTSMANSHIP
  • Start
  • Blog
  • Houten terrassen plaatsen in Alphen a/d Rijn

Houten terrassen plaatsen in Alphen a/d Rijn

Een houten terras is een uitstekende keuze als u meer variatie wilt in uw tuin in Alphen a/d Rijn dan alleen gras of tegels. Buitenschrijnwerk.eu weet precies hoe u met een houten terras uw buitenruimte kunt verfraaien, van ontwerp tot praktische uitvoering en afwerking. Op onze homepagina vindt u meer informatie over onze hoogwaardige en nauwkeurig vervaardigde houten designproducten tegen realistische prijzen.

Aandachtspunten houten terrassen plaatsen

Het aanleggen van een houten terras is een klus waarbij het verstandig is om professionals in te schakelen. Hoewel het misschien lijkt alsof u deze klus zelf kunt klaren, vereist het wel vakmanschap. Wanneer de ondergrond niet stevig genoeg is, de afwerking niet nauwkeurig genoeg is of er gebruik wordt gemaakt van een minderwaardige houtsoort, kunnen de planken van uw houten terras snel scheef gaan staan of lelijke gladde plekken vertonen waarover u kunt uitglijden. Bij Buitenschrijnwerk in Alphen a/d Rijn staan we voor u klaar als u uw nieuwe houten terras door vakmensen wilt laten ontwerpen en plaatsen, en daarbij ook minimaal 15 jaar garantie op het resultaat wilt krijgen. Ook voor het reinigen van uw houten terras kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Houten terrassen prijzen 

Natuurlijke materialen zoals hout geven uw tuin een warme uitstraling en zijn daarom populair voor terrassen. Als u overweegt om een houten terras in Alphen a/d Rijn aan te leggen, is het belangrijk om rekening te houden met de prijzen. Over het algemeen zijn de prijzen van hardhouten terrassen hoger dan die van zachthouten terrassen. Zachthouten terrassen zijn bijvoorbeeld gemaakt van vurenhout, terwijl hardhouten terrassen gemaakt zijn van duurzamere houtsoorten zoals teak, ipé of cumaru. Zachthouten terrassen hebben doorgaans een lagere prijs per vierkante meter dan hardhouten terrassen. Bij Buitenschrijnwerk in Alphen a/d Rijn bieden wij hoogwaardige houten terrassen aan tegen betaalbare prijzen. Wij kunnen u adviseren over de beste houtsoort voor uw budget en uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden houten terrassen

Natuurlijke houten terrassen zijn een mooie en duurzame manier om uw buitenruimte te verfraaien en er van te genieten. Hier zijn vijf voorbeelden van houten terrassen die geschikt zijn voor Alphen a/d Rijn:

  • Een modern terras met rechte, strakke lijnen en een minimalistische uitstraling. Dit type terras kan worden gemaakt van duurzame houtsoorten zoals Ipe, Cumaru of Accoya.
  • Een traditioneel terras met een warme en gezellige uitstraling. Dit type terras kan worden gemaakt van klassieke houtsoorten zoals eiken of douglas.
  • Een terras met een patroon van diagonale of visgraat gelegde planken voor een unieke uitstraling. Dit patroon kan worden bereikt met verschillende houtsoorten en kleuren.
  • Een verhoogd terras dat naadloos aansluit op uw woning. Dit type terras kan worden gemaakt van diverse houtsoorten, zoals grenen, lariks, of thermisch gemodificeerd hout.
  • Een terras met ingebouwde verlichting voor een sfeervolle uitstraling 's avonds. Dit type terras kan worden gemaakt van verschillende houtsoorten en kan op maat worden ontworpen om te passen bij uw specifieke wensen en behoeften.

Ongeacht welk type houten terras u kiest, zorg ervoor dat u samenwerkt met een professioneel en ervaren bedrijf in Alphen a/d Rijn om ervoor te zorgen dat uw terras zorgvuldig wordt ontworpen en geïnstalleerd.

Aannemers houten terrassen

Als je op zoek bent naar een aannemer voor de aanleg van een houten terras in Alphen aan den Rijn, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Zo is het belangrijk om te kijken naar de ervaring en kwaliteit van de aannemer. Het aanleggen van een houten terras is vakwerk en vereist een bepaalde mate van expertise en kennis. Vraag daarom bij verschillende aannemers offertes op en kijk naar referenties en beoordelingen van voorgaande klanten.

Neem contact met ons op

 

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden