HIGH-END CRAFTSMANSHIP
  • Start
  • Blog
  • Houten steiger-aanlegsteiger voor een aanlegplaats in Vinkeveen laten plaatsen

Houten steiger-aanlegsteiger voor een aanlegplaats in Vinkeveen laten plaatsen

Houten steiger voor een aanlegplaats in Vinkeveen laten plaatsen

Een aanlegplaats of oever in Vinkeveen wordt niet alleen functioneler als u er een houten steiger of aanlegsteiger aan toevoegt die door professionals is ontworpen en geplaatst, het krijgt ook direct een esthetische meerwaarde. Op onze Homepagina leest u meer over onze bijzonder hoogwaardige en nauwkeurig afgewerkte houten designproducten voor realistische prijzen.

 

Voorbeelden van houten steigers of aanlegsteigers aan het water

Een houten steiger (ook wel aanlegsteiger genoemd) die vakkundig is gemaakt, is als slagroom op een taart. Het geeft uw oever meer aanzien en uitstraling, bovendien heeft het een enorme toegevoegde waarde voor uw tuin en vastgoed. Het is net dat beetje extra dat het plaatje helemaal compleet maakt.

Buitenschrijnwerk heeft jarenlange ervaring met zowel het design als de aanleg van houten steigers in Vinkeveen. Hierbij houden we rekening met uw architecturale smaak en zorgen we voor harmonie in het ontwerp van de steiger zodat het perfect bij uw tuin aansluit.

Wanneer u aan het water woont en u het laten aanleggen van een houten steiger overweegt, hoeft deze steiger zich niet alleen tot uw oever te beperken. U kunt er ook voor kiezen om uw steiger of aanlegsteiger zo te laten ontwerpen dat deze een compleet looppad van uw huis naar uw aanlegplaats vormt. Daarnaast kunt u uw houten steiger als een uitbreiding naar een terras laten bouwen zodat u op warme dagen heerlijk aan het water kunt zitten.

Bovendien is er ook de mogelijkheid om meerdere niveaus in uw steiger aan te laten leggen. Wat uw wensen of situatie ook is, Buitenschrijnwerk helpt u graag om de beste keuzes te maken zodat het eindresultaat uw aanlegplaats maximaal verfraaid.

Neem contact met ons op

Aandachtspunten bij het hout van steigers of aanlegsteigers

Er zijn verschillende prachtige houtsoorten die uitermate geschikt zijn voor aanlegsteigers. De meest voor de hand liggende keuze is hardhout omdat dit erg sterk en bovendien heel duurzaam is. Een nadeel van de diverse soorten hardhout is alleen wel dat ze vaak vrij prijzig zijn.

U kunt als alternatief voor een zachtere houtsoort kiezen omdat deze over het algemeen goedkoper zijn, de consequentie is dan wel dat het hout van uw aanlegsteiger minder lang meegaat.

Buitenschrijnwerk raadt de volgende houtsoorten voor een hoogwaardige aanlegsteiger aan:

  • Afrormosia
  • Afzelia
  • Iroko
  • Padoek
  • Ipe
  • Natuurgekapt teak

De mooiste houtensoorten voor steigers zijn echter afrormosia en teak. Als de steiger ook nog eens goed is ontworpen, tot in de kleinste details is afgewerkt en vakkundig is gemonteerd zal uw oever of aanlegplaats jarenlang een absolute lust voor het oog zijn.

Heeft u al eens aan een mooie houten brug, buitenparket, een prachtige houten omheining of exclusieve houten buitenmeubels gedacht? Ook dat kan Buitenschrijnwerk voor u regelen!  

Een duurzame houten steiger of aanlegsteiger laten aanleggen

Als u op zoek bent naar een duurzame en milieuvriendelijke steiger in Vinkeveen, dan zijn houten steigers altijd een goede keuze. Hout is namelijk een hernieuwbare hulpbron en is daarom het meest milieuvriendelijke materiaal voor uw aanmeerplaats of oever. Bovendien hebben houten steigers minder onderhoud nodig dan andere soorten steigers, hierdoor zijn ze op de langere termijn ook een uitstekende investering.

Kies bij het bepalen van de houtsoort voor uw steiger voor hout dat van nature duurzaam en rotbestendig is, zoals Afzelia of Padoek. Deze houtsoorten gaan langer mee en hebben minder onderhoud nodig dan zachtere houtsoorten als bijvoorbeeld grenen.

Prijzen van aannemers van houten steigers en aanlegsteigers

De prijzen van houten aanlegsteigers lopen ver uiteen en zijn vooral afhankelijk van de houtsoort die u kiest, het ontwerp en de afmetingen van de steiger.

Als deskundige aannemer van houten aanlegsteigers helpt Buitenschrijnwerk u graag met deskundig advies en productinformatie om de juiste keuzes voor uw situatie te maken. Wij helpen u ook als een houten aanlegsteiger wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe houten steiger in Vinkeveen

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden