HIGH-END CRAFTSMANSHIP
  • Start
  • Blog
  • Houten steigers-aanlegsteigers in Eindhoven laten plaatsen

Houten steigers-aanlegsteigers in Eindhoven laten plaatsen

Houten aanlegsteiger in Eindhoven laten plaatsen

We hebben allemaal wel eens over een houten steiger of aanlegsteiger gelopen, in Eindhoven, ergens anders in Nederland of op een vakantieadres. In veel gevallen is dit dan een slecht afgewerkte steiger van eerder gebruikt hout en u zult ook vast wel eens op een aanlegsteiger hebben gestaan die niet al te stabiel was. Bij Buitenschrijnwerk zien we een aanlegsteiger als een esthetisch verlengstuk van een tuin, aanlegplaats, haven of oever die jarenlang mee moet gaan. Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje op onze Homepage te nemen,  hier vindt u voorbeelden van de projecten die wij van ontwerp tot en met de praktische uitvoering in heel Nederland en België hebben gerealiseerd.

Aandachtspunten bij het kiezen van een aannemer voor houten steigers of aanlegsteigers

De gewoonte leert ons dat steigers niet belangrijk zijn. Het zijn gebruiksvoorwerpen en doorgaans maakt het niet uit dat het slordig is afgewerkt omdat het voor veel mensen alleen maar functioneel is. Dat idee verandert daarentegen al snel als er echt naar de mogelijkheden van speciaal ontworpen aanlegsteigers wordt gekeken. Dan wordt duidelijk dat een houten steiger of aanlegsteiger als een verfraaiing kan dienen en echte luxe uit kan stralen.

Een houten aanlegsteiger die vakkundig is gemaakt is net zo mooi als een teakhouten dek van een duur jacht, zeker als deze met oog voor detail en afwerking is geplaatst. Wanneer een indrukwekkende jacht aan een goed ontworpen en geconstrueerde steiger aanmeert, geeft dit zelfs het effect van slagroom op de taart.

Buitenschrijnwerk heeft jarenlange ervaring met zowel het design als de aanleg van houten steigers in Eindhoven. Wij houden hierbij rekening met uw architecturale smaak en zorgen voor harmonie in het ontwerp van de aanlegsteiger zodat het perfect bij uw tuin aansluit.

Heeft u al eens aan een mooie houten pergola, dakterras, een exclusief houten tuinhuis of boomhut gedacht? Ook dat kan Buitenschrijnwerk voor u regelen!  

Redenen om een houten steiger of aanlegsteiger te laten bouwen

Als u overweegt om een steiger bij uw aanlegplaats in Eindhoven te laten aanleggen, dan vraagt u zich wellicht af of hout het beste materiaal is. Betonplanken worden namelijk ook regelmatig als steiger gebruikt.

Wij geven u graag een aantal uitstekende redenen om voor een houten aanlegsteiger te kiezen:

  • Uitstraling: houten aanlegsteigers hebben een natuurlijke uitstraling die door geen enkel ander materiaal wordt geëvenaard.
  • Duurzaamheid: met het juiste onderhoud heeft u tientallen jaren plezier van uw mooie aanlegsteiger met hoogwaardig hout.
  • Esthetische meerwaarde: een vakkundig geplaatste en nauwkeurig afgewerkte houten aanlegsteiger heeft een veel luxere aanblik voor uw oever of aanmeerplaats.
  • Variatiemogelijkheden: een steiger van betonplaten is behoorlijk saai en heeft weinig uitstraling. Een houten aanlegsteiger heeft daarentegen talloze mogelijkheden om te variëren, zowel in het ontwerp als de houtsoort.
  • Goede investering: professioneel aangelegde houten steigers of aanlegsteigers hebben een lange levensduur en zijn daarom altijd een goede investering ten opzichte van steigers van ander materiaal.

Bekijk onze projecten voor voorbeelden van onze eerder gerealiseerde houten steigers.

Wilt u uw nieuwe houten aanlegsteiger door vakmensen laten plaatsen en minimaal 15 jaar garantie op het resultaat krijgen, dan staat Buitenschrijnwerk in Eindhoven voor u klaar! Wij helpen u ook als een houten aanlegsteiger wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op

Kosten om een duurzame houten steiger of aanlegsteiger te laten aanleggen

Als u op zoek bent naar een duurzame en milieuvriendelijke aanlegsteiger in Eindhoven, dan zijn houten steigers altijd een goede keuze. Hout is namelijk een hernieuwbare hulpbron en is daarom het meest milieuvriendelijke materiaal voor uw aanmeerplaats of oever. Bovendien hebben houten steigers minder onderhoud nodig dan andere soorten steigers, hierdoor zijn ze op de langere termijn ook een uitstekende investering.

Kies bij het bepalen van de houtsoort voor uw steiger voor hout dat van nature duurzaam en rotbestendig is, zoals Afzelia of Padoek. Deze houtsoorten gaan langer mee en hebben minder onderhoud nodig dan zachtere houtsoorten als bijvoorbeeld grenen.

Kunt u wat hulp gebruiken bij het kiezen uit de vele mogelijkheden? Buitenschrijnwerk staat u graag bij met ervaren en vakkundig advies. Wij helpen u ook als een houten aanlegsteiger wilt laten reinigen.

Wat uw budget ook mag zijn, Buitenschrijnwerk heeft altijd een voorstel dat bij uw wensen past.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe houten steiger in Eindhoven

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden