HIGH-END CRAFTSMANSHIP
 • Start
 • Blog
 • Houten steigers-aanlegsteigers in Den Haag laten plaatsen

Houten steigers-aanlegsteigers in Den Haag laten plaatsen

Houten aanlegsteiger in Den Haag laten plaatsen

Met een houten steiger of aanlegsteiger van Buitenschrijnwerk verfraait u uw oever of aanmeerplaats in Den Haag met een hoogwaardig designproduct. Op onze Homepagina leest u meer over de nauwkeurig afgewerkte houten projecten die wij van ontwerp tot en met praktische uitvoering hebben gerealiseerd.

Aandachtspunten bij het laten maken van een steiger of aanlegsteiger

De gewoonte leert ons dat steigers niet belangrijk zijn. Het zijn gebruiksvoorwerpen en doorgaans maakt het niet uit dat het slordig is afgewerkt omdat het voor veel mensen alleen maar functioneel is. Dat idee verandert daarentegen al snel als er echt naar de mogelijkheden van speciaal ontworpen aanlegsteigers wordt gekeken. Dan wordt duidelijk dat een houten steiger of aanlegsteiger als een esthetisch verlengstuk van een tuin, aanlegplaats, haven of oever kan dienen.

Buitenschrijnwerk heeft jarenlange ervaring met zowel het design als het aanleggen van houten steigers in Den Haag. Wij houden hierbij rekening met uw architecturale smaak en zorgen voor harmonie in het ontwerp van de aanlegsteiger zodat het perfect bij uw tuin aansluit.

Een aanlegsteiger kan nog zo mooi ontworpen en geplaatst zijn, maar als er inferieur hout is gebruikt, is er alsnog sprake van half werk. Het zwakkere hout kan namelijk al vrij snel krom gaan trekken of zelfs gaan scheuren omdat het om zogenaamd ‘dosse gezaagd hout’ gaat. Hierbij staat de nerf niet loodrecht op het plankoppervlakte en is de dure steiger binnen een mum van tijd niet mooi meer.

De experts van Buitenschrijnwerk werken bij voorkeur met hardhout. Dit is erg stabiel en bovendien ook bijzonder sterk. Dit zijn een aantal voorbeelden van de houtsoorten waar wij graag mee werken:

Wilt u uw nieuwe houten steiger of aanlegsteiger door vakmensen laten ontwerpen en bouwen en daarnaast ook minimaal 15 jaar garantie op het resultaat krijgen, dan staat Buitenschrijnwerk in Den Haag voor u klaar! Wij helpen u ook als een houten steiger of aanlegsteiger wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op

Steigers of aanlegsteigers van afrormosia hout

Wat ons betreft is afrormosia de mooiste houtsoort ter wereld. De kleur en de vlammen van dit materiaal zijn prachtig en dan heeft het ook nog eens een schitterende vergrijzing en houttekening. Dit zijn de voordelen van afrormosia hout op een rijtje:

 • Prachtig materiaal;
 • Kosten effectief bij grote hoeveelheden;
 • Kwartiers gezaagd heeft dit product een absolute topkwaliteit;
 • Zilveren vergrijzing;
 • Schitterende houtstructuur.

Heeft u al eens aan een mooie houten brug, buitenparket, een prachtige houten omheining of exclusieve houten buitenmeubels gedacht? Ook dat kan Buitenschrijnwerk voor u regelen!  

Steigers of aanlegsteigers van padoek hout

Padoek is in Europa een veel gekozen houtsoort voor aanlegsteigers. Het is in onze ogen een minder mooie houtsoort dan afrormosia, maar dat is in het prijskaartje dan ook terug te zien. Als u een aanlegsteiger van padoek hout door een ervaren professional laat ontwerpen en plaatsen zult u desalniettemin een prachtige steiger krijgen die zowel duurzaam als stevig is. We zetten de voordelen van padoek hout ook voor u op een rijtje:

 • Felrode kleur;
 • Zeer stabiel;
 • Weinig krom materiaal;
 • Mooie vergrijzing.

Voorbeelden van houten steigers of aanlegsteigers

Als u een houten aanlegsteiger voor uw tuin In Den Haag wilt laten ontwerpen staat u voor meer keuzes dan alleen het bepalen van de te gebruiken houtsoort. Een houten steiger is namelijk erg veelzijdig en kan op diverse manieren worden gebruikt. Naast het feit dat u voor een drijvende steiger kunt kiezen is er ook de mogelijkheid om meerdere niveaus aan te laten leggen.

Daarnaast zijn er ook veel functionele opties. Zo kan de houten aanlegsteiger fungeren als:

 • Verfraaiing van uw oever of recreatieplaats;
 • Terras aan het water;
 • Looppad naar de aanlegplaats;
 • Trap naar een looppad of tuin.

Prijzen van aannemers wanneer u een houten steiger of aanlegsteiger wilt kopen

Als ervaren aannemer van houten aanlegsteigers helpt Buitenschrijnwerk u graag met adviezen en productinformatie om de juiste keuzes voor uw situatie te maken. Op basis van deze wensen kunnen we u een realistische prijs voor uw nieuwe steiger aan het water geven. Wat uw voorkeuren u ook zullen zijn, u kunt er zeker van zijn dat u bij Buitenschrijnwerk een uitstekende prijs-kwaliteit zult krijgen.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe houten steiger in Den Haag

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden