HIGH-END CRAFTSMANSHIP
  • Start
  • Blog
  • Houten vlonders laten aanleggen in Loosdrecht

Houten vlonders laten aanleggen in Loosdrecht

Houten vlonders laten aanleggen in Loosdrecht

Een houten vlonder is een goed alternatief als u niet alleen maar gras of tegels in uw achtertuin in Loosdrecht wilt. Buitenschrijnwerk.eu weet exact hoe u met een houten vlonder uw tuin verfraait, van ontwerp tot en met praktische uitvoering en afwerking. Op onze Homepagina leest u meer over onze bijzonder hoogwaardige en nauwkeurig afgewerkte houten designproducten voor realistische prijzen.

Aandachtspunten als u houten vlonders wilt laten plaatsen

Een houten vlonder heeft een aangename, natuurlijke uitstraling en past bij elke architecturale stijl. Een bijkomend voordeel is dat een vlonder van hout ´s morgens al snel een prettige temperatuur aanneemt. Omgekeerd verdwijnt ´s avonds de warmte ook vlot uit de planken, waardoor een houten vlonder na een hete zomerdag altijd fris aanvoelt.

U kunt het plaatsen van een houten vlonder het beste aan professionals overlaten. Het mag namelijk wel een redelijk eenvoudig klusje lijken dat u samen met een handige buurman in een weekendje kunt uitvoeren, het is wel een vak apart.

Als de ondergrond niet volstaat, de afwerking niet nauwkeurig genoeg is of de gebruikte houtsoort een minderwaardige kwaliteit heeft, gaan de planken van uw houten vlonder al snel scheeftrekken of krijgt u lelijke gladde plekken waar u over kunt uitglijden.

Onze experts adviseren u graag op het gebied van de grootte, oriëntatie en houtsoort van uw nieuw vlonder. Daarna plaatsen we uw vlonder(s) professioneel, met oog voor de kleinste details en waterpas.

Wilt u uw nieuwe houten vlonder door vakmensen laten ontwerpen en plaatsen en daarnaast ook minimaal 15 jaar garantie op het resultaat krijgen, dan staat Buitenschrijnwerk in Loosdrecht voor u klaar! Wij helpen u ook als een houten vlonder wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op

Voorbeelden van geschikte houtsoorten voor vlonders

Bij het kiezen van de houtsoort van uw nieuwe vlonder(s) is het belangrijk dat het hout tegen rotting en schimmel bestand is. Daarnaast is het essentieel dat het hout niet krimpt of trekt. Dosse gezaagd hout – dat bij iedere bouwmarkt in de schappen ligt – zal al vrij snel gaan krimpen of trekken, waardoor uw vlonders binnen de kortste tijd niet meer mooi zijn. U kunt beter voor kwartiers gezaagd hout kiezen.

Buitenschrijnwerk raadt de volgende houtsoorten voor een gedegen vlonder aan:

Mogelijkheden van een houten vlonder

Een houten vlonder is heel wat meer dan zomaar een plateau van planken voor uw achtertuin. Het kan dienen als terras en worden afgemaakt met een mooie tuinset. Maar u kunt bijvoorbeeld ook houten vlonders om uw zwembad laten leggen. Dit is niet alleen veel mooier dan gras of bestrating, het is ook nog eens veel comfortabeler voor blote voeten.

Als u aan het water woont, kunt u een houten vlonder als verfraaiing van uw oever inzetten. Of u kunt het als steiger laten functioneren. Bij een kleinere achtertuin kunnen meerdere vlonders met hoogteverschillen uw tuin ook optisch groter laten lijken.

Heeft u al eens aan een mooie houten brug, buitenparket, een prachtige houten omheining of exclusieve houten buitenmeubels gedacht? Ook dat kan Buitenschrijnwerk voor u regelen!  

Aannemers voor een houten vlonder

Als u een houten vlonders wilt laten plaatsen zijn er meer dan genoeg aannemers waar u uit kunt kiezen. Als aannemer in Loosdrecht onderscheidt Buitenschrijnwerk zich met een bijzonder hoogwaardig en nauwkeurig afgewerkt designproduct voor een realistische en betaalbare prijs.

Kosten om een houten vlonder in Loosdrecht te laten bouwen

Het zal als geen verrassing komen dat de initiële kosten hoger zullen zijn als u een houten vlonder door een aannemer laat ontwerpen en plaatsen dan als u zelf een vlonder aan gaat leggen.  Op de langere termijn zal een vlonder dat door een aannemer is geplaatst onder aan de streep goedkoper zijn, en wel om de reden dat een professioneel aangelegd vlonder veel langer meegaat. Het inhuren van een aannemer is kiezen voor duurzame kwaliteit.

De exacte prijs om een houten vlonder door Buitenschrijnwerk te laten plaatsen is afhankelijk van de soort hardhout die u kiest en hoe groot het vlonder moet worden. Bij Buitenschrijnwerk helpen we u graag met adviezen en productinformatie om de juiste keuzes voor uw situatie te maken.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe houten vlonder in Loosdrecht

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden