HIGH-END CRAFTSMANSHIP
  • Start
  • Blog
  • Houten vlonders laten aanleggen in Breda

Houten vlonders laten aanleggen in Breda

Houten vlonders laten aanleggen in Breda

Wilt u uw achtertuin in Breda verfraaien door een of meerdere houten vlonders te laten aanleggen, dan helpen de experts van Buitenschrijnwerk u graag verder. Op onze Homepagina leest u meer over onze bijzonder hoogwaardige en prachtig afgewerkte houten designproducten voor realistische prijzen.  

Voorbeelden van de toepassing van een houten vlonder

Niets is zo heerlijk als een zonnige middag met een kop koffie, flesje bier of glaasje wijn in uw eigen achtertuin. Tenminste, als u een beetje een gezellige tuin heeft. Als u alleen tegen kale bestrating aan zit te kijken smaakt dat drankje toch net iets minder goed. Met een houten vlonder verbetert u makkelijk en snel het uiterlijk van uw tuin, vooral als u dit vlonder door professionals laat aanleggen.

Met houten vlonders kunt u zowel qua ontwerp als functionaliteiten werkelijk alle kanten op. In veel gevallen kiezen mensen ervoor om een houten vlonder als terras te gebruiken, maar daar houden de mogelijkheden echt niet op. Zo kunt u in plaats van gras of bestrating vlonders om de rand van een zwembad laten leggen. Dit is niet alleen veel mooier, het hout is ook nog eens veel comfortabeler voor uw blote voeten.

Als uw tuin aan het water grenst, kan een vlonder ook prima als aanlegsteiger fungeren. Daarnaast zijn houten vlonders heel geschikt om creatief met ruimte om te gaan als u een kleinere tuin heeft. Door hoogteverschillen in de vlonder lijkt uw tuin namelijk optisch groter.

Wilt u uw nieuwe houten vlonder door vakmensen laten ontwerpen en plaatsen en daarnaast ook minimaal 15 jaar garantie op het resultaat krijgen, dan staat Buitenschrijnwerk in Breda voor u klaar! Wij helpen u ook als een houten vlonder wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op

Aandachtspunten bij een geschikte houtsoort voor vlonders

Er wordt bij een vlonder vaak voor hardhout gekozen, en dat is om een goede reden. Het is namelijk erg sterk en duurzaam. Hardhout is echter in veel gevallen behoorlijk prijzig. Zachthout is daarom een betaalbare optie, het is daarentegen wel minder duurzaam.

Buitenschrijnwerk raadt de volgende houtsoorten voor een gedegen vlonder aan:

  • Afrormosia: de kleur en de vlammen van dit materiaal zijn prachtig en dan heeft het ook nog eens een schitterende vergrijzing en houttekening.
  • Afzelia: deze houtsoort is bijna net zo stabiel en mooi als het alom bekende teakhout en het is in twee verschillende varianten verkrijgbaar: afzelia dousse en afzelia passiloba.
  • Iroko is ook wel bekend als Kambala en het is duurzaam West-Afrikaans hout. Het goudbruine kernhout verdonkert aan de lucht.
  • Padoek is de goedkoopste kwaliteitshoutsoort, na het opschuren verkleuren de planken tot een egale witgrijze tint die een mooie visuele toon aan uw houten vlonder geven.
  • Ipe: dit van origine Braziliaanse hout is zowel stabiel als duurzaam en heeft een hele fijne nerf. Het bruine kernhout heeft vaak lichte tot donkere strepen.
  • Natuurgekapt teak is uitzonderlijk duurzaam en polyvalent. Het is uitstekend bewerkbaar en heel geschikt voor alle mogelijke buitentoepassingen.

Heeft u al eens aan houten tuinschermen, een spaterras, een houten carport of een mooi dakterras gedacht? Ook dat kan Buitenschrijnwerk vakkundig voor u aanleggen!

Aannemers voor een houten vlonder

Als u een houten vlonders wilt laten plaatsen zijn er meer dan genoeg aannemers waar u uit kunt kiezen. Als aannemer in Breda onderscheidt Buitenschrijnwerk zich met een bijzonder hoogwaardig en nauwkeurig afgewerkt designproduct voor een realistische en betaalbare prijs.

Prijzen wanneer u een houten vlonder wil laten plaatsen

Als ervaren aannemer van houten vlonders helpt Buitenschrijnwerk u graag met adviezen en productinformatie om de juiste keuzes voor uw situatie te maken. Op basis van deze wensen kunnen we u een realistische prijs voor uw nieuwe vlonder geven. Wat uw voorkeuren u ook zullen zijn, u kunt er zeker van zijn dat u bij Buitenschrijnwerk een uitstekende prijs-kwaliteit zult krijgen.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe houten vlonder in Breda

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden