HIGH-END CRAFTSMANSHIP
  • Start
  • Blog
  • Houten vlonders laten plaatsen in Uden

Houten vlonders laten plaatsen in Uden

Houten vlonder laten plaatsen in Uden

Als u uw achtertuin in Uden een andere uitstraling wilt geven, dan is het een goed idee om een houten vlonder te laten plaatsen. Met een hoogwaardige houtsoort en een nauwkeurige afwerking creëert u in een handomdraai een esthetische meerwaarde. Als ervaren aannemer van onder andere houten vlonders kan Buitenschrijnwerk daar als geen ander mee helpen. Op onze Homepagina leest u meer over de nauwkeurig afgewerkte houten projecten die wij van ontwerp tot en met praktische uitvoering hebben gerealiseerd.

Voorbeelden van houten vlonders

Bij een houten vlonder denken mensen in veel gevallen aan een subtiele afbakening van hun terras, maar in feite hebben vlonders nog veel meer mogelijkheden en functionaliteiten. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om een mooi looppad naar een schuur of patio te maken. Maar het is ook een optie om vlonders als rand van uw zwembad te gebruiken.

Als u aan het water woont, kunt u een vlonder ook als aanlegsteiger gebruiken. Of als een extra terras aan de waterkant. In een kleinere achtertuin zijn houten vlonders een ideaal middel om de ruimte optisch groter te laten lijken.

Bovendien kunt u een vlonder ook uitstekend combineren met een veranda, tuinhuis, pergola of terras.

Kunt u wat inspiratie voor het gebruik van houten vlonders in uw eigen tuin gebruiken, neem dan een kijkje bij onze projecten

Aandachtspunten bij het kiezen van een houtsoort voor uw vlonder

Een vlonder kan nog zo mooi ontworpen en geplaatst zijn, maar als er inferieur hout is gebruikt, is er alsnog sprake van half werk. Het zwakkere hout kan namelijk al vrij snel krom gaan trekken of zelfs gaan scheuren omdat het om zogenaamd ‘dosse gezaagd hout’ gaat. Hierbij staat de nerf niet loodrecht op het plankoppervlakte en is de dure vlonder binnen een mum van tijd niet mooi meer.

De experts van Buitenschrijnwerk werken bij voorkeur met hardhout. Dit is erg stabiel en bovendien ook bijzonder sterk. Dit zijn een aantal voorbeelden van de houtsoorten waar wij graag mee werken:

Wilt u uw nieuwe houten vlonder door vakmensen laten ontwerpen en plaatsen en daarnaast ook minimaal 15 jaar garantie op het resultaat krijgen, dan staat Buitenschrijnwerk in Uden voor u klaar! Wij helpen u ook als een houten vlonder wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op

Kosten wanneer u een houten vlonder door een aannemer laat bouwen

Natuurlijk kunt u samen met uw handige buurman houten vlonders in uw tuin aan gaan leggen. U haalt gewoon wat vlonders bij een bouwmarkt en gaat aan de slag. Na een tijdje hard werken ligt er dan een prachtig vlonder op uw terrein. Het is misschien niet zo perfect afgewerkt wanneer u dit door een professional had laten doen, toch bent u heel tevreden over het eindresultaat.

Maar dan komt de natte herfst. En een winter vol vorst. Tegen de tijd dat de zon weer begint te schijnen en u de behoefte krijgt om in uw tuin van het mooie weer te genieten, is dat vlonder al lang niet meer mooi meer. Bovendien zijn de eerste splinters, kromme planken en beginnende scheuren al te zien.

Als u ervoor had gekozen om een houten vlonder door een ervaren aannemer te laten plaatsen had u een betere montage en veel hogere kwaliteit gehad die ervoor hadden gezorgd dat uw vlonder minimaal 15 jaar onberispelijk was gebleven.

Buitenschrijnwerk helpt u graag met adviezen en productinformatie om de juiste keuzes voor uw situatie te maken. Op basis van deze wensen kunnen we u een realistische prijs voor uw nieuwe vlonder geven. Wat uw voorkeuren u ook zullen zijn, u kunt er zeker van zijn dat u bij Buitenschrijnwerk een uitstekende prijs-kwaliteit zult krijgen.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe houten vlonder in Uden

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden