HIGH-END CRAFTSMANSHIP
  • Start
  • Blog
  • Houten vlonders laten plaatsen in Rotterdam

Houten vlonders laten plaatsen in Rotterdam

Houten vlonder laten plaatsen in Rotterdam

Als u een houten vlonder in uw tuin in Rotterdam wilt laten plaatsen, wilt u ongetwijfeld dat dit vlonder nooit krimp- of trekverschijnselen, kromme planken, loskomende schroeven of scheuren gaat vertonen. De vakmensen van Buitenschrijnwerk weten dat en zorgen er met hun nauwkeurige oog voor detail dat uw vlonder jarenlang mooi blijft. Op onze Homepagina leest u meer over onze bijzonder hoogwaardige en prachtig afgewerkte houten designproducten voor realistische prijzen.

Aandachtspunten voor de houtsoort van vlonders

Een houten vlonder is een uitstekend alternatief als u geen gras of bestrating in uw achtertuin wilt of juist een variatie wilt om uw terras af te bakenen. Bovendien maakt u uw Rotterdamse tuin met een vlonder eenvoudig veel ruimtelijker. Als u aan het water woont kunt u de vlonder ook aan de waterkant laten plaatsen zodat u extra van uw oever kunt genieten.

Een vlonder kan nog zo mooi ontworpen en geplaatst zijn, als er inferieur hout is gebruikt, zal deze uitstraling missen en ook een stuk minder duurzaam zijn. Dergelijk hout zal namelijk op den duur kromtrekken of scheuren laten zien omdat er dosse gezaagd hout is gebruikt. Bij dit hout staat de nerf niet loodrecht op het plankoppervlak, waardoor uw vlonder in een mum van tijd niet mooi meer is.

De mensen van Buitenschrijnwerk adviseren altijd om hardhout te gebruiken als u een houten vlonder laat plaatsen. Dit is namelijk erg stabiel en bovendien ook bijzonder sterk. Dit zijn een aantal voorbeelden van de houtsoorten waar wij graag mee werken:

Wilt u uw nieuwe houten vlonder door vakmensen laten ontwerpen en bouwen en daarnaast ook minimaal 15 jaar garantie op het resultaat krijgen, dan staat Buitenschrijnwerk in Rotterdam voor u klaar! Wij helpen u ook als een houten vlonder wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op

Een vlonder van afzelia hout laten aanleggen

Afzelia is een prachtige houtsoort die bijna net zo stabiel en mooi is als het alom bekende teakhout en het is in twee verschillende varianten verkrijgbaar: afzelia dousse en afzelia passiloba. Afzelia Dousse is de meest stabiele variant van deze twee aanverwante houtsoorten, het is alleen vrij zacht en niet heel slijtvast.

Afzelia passiloba is wat minder stabiel, zeker als het om vers gezaagd hout gaat, trekt en krimpt dit hout wat meer. Het heeft daarentegen wel een mooiere vlam en tekening.

Heeft u al eens aan een mooie houten brug, buitenparket, een prachtige houten omheining of exclusieve houten buitenmeubels gedacht? Ook dat kan Buitenschrijnwerk voor u regelen!  

Een vlonder van padoek hout laten plaatsen

Padoek is in Europa een veel gekozen houtsoort voor aanlegsteigers omdat het een goedkoper dan andere soorten hardhout is. Het heeft een felrode kleur en is zeer stabiel, bovendien is er vaak weinig krom materiaal bij.

Wanneer het padoek hout vers is geschuurd levert dit een prachtig resultaat op, dit verkleurd uiteindelijk naar een egale witgrijze tint die een mooie visuele toon aan uw houten vlonder geeft.

Voorbeelden van houten vlonders

Het mooie van houten vlonders is dat u er qua ontwerp en functionaliteiten alle kanten mee op kunt. In veel gevallen wordt een houten vlonder voor een terras gebruikt, maar daar houden de mogelijkheden absoluut niet mee op. Zo kunt u een vlonder namelijk gebruiken als steiger, maar ook zwembadrand. U kunt er zelfs hele zithoeken mee laten maken of speelgelegenheden voor kinderen.

Houten vlonders zijn ook heel bruikbaar om creatief met ruimte om te gaan als u een kleinere tuin heeft. Door hoogteverschillen in de vlonder lijkt uw tuin namelijk optisch groter.

Prijzen van aannemers wanneer u houten vlonders wilt kopen

Als ervaren aannemer van houten vlonders helpt Buitenschrijnwerk u graag met adviezen en productinformatie om de juiste keuzes voor uw situatie te maken. Op basis van deze wensen kunnen we u een realistische prijs voor uw nieuwe vlonder geven. Wat uw voorkeuren u ook zullen zijn, u kunt er zeker van zijn dat u bij Buitenschrijnwerk een uitstekende prijs-kwaliteit zult krijgen.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe houten vlonder in Rotterdam

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden