HIGH-END CRAFTSMANSHIP
  • Start
  • Blog
  • Houten vlonders laten plaatsen in Eindhoven

Houten vlonders laten plaatsen in Eindhoven

Houten vlonder laten plaatsen in Eindhoven

Wilt u uw achtertuin in Eindhoven verfraaien door een of meerdere houten vlonders te laten aanleggen, dan helpen de experts van Buitenschrijnwerk u graag verder. Op onze Homepagina leest u meer over onze bijzonder hoogwaardige en prachtig afgewerkte houten designproducten voor realistische prijzen.  

Prijzen van aannemers voor houten vlonders

Splinters, kromme planken, planken met krimp- of trekverschijnselen, scheuren of loskomende schroeven, er komt aardig wat bij kijken als u een houten vlonder aan uw tuin wilt toevoegen dat zowel degelijk als duurzaam is. Om die reden gebruikt Buitenschrijnwerk speciaal ontworpen constructietechnieken die ervoor zorgen dat uw nieuwe houten plateau jarenlang een esthetische meerwaarde voor uw tuin is.

Houten vlonders zijn er in alle mogelijke soorten en maten, maar de kwaliteit laat nogal eens te wensen over. Zo kunt u bij een reguliere bouwmarkt voor relatief weinig geld vlonderplanken van vuren- of larikshout kopen en deze vervolgens zelf of door een handige kennis in uw tuin laten plaatsen. U kunt dan een paar zomermaanden van uw nieuwe houten vlonder genieten, maar dan komen de herfst en winter om de hoek kijken.

De planken gaan door de regen en de lagere temperaturen kromtrekken, het hout verkleurt en de eerste scheuren zijn te zien. Opeens is dat nieuwe houten vlonder een stuk minder mooi en is het doel van het plaatsen van dat vlonder – een mooie uitstraling aan uw tuin geven – volledig verloren.

Wanneer u een houten vlonder door de professionals van Buitenschrijnwerk in Eindhoven laat plaatsen, bent u er zeker van dat:

  • Er hoogwaardig hardhout wordt gebruikt;
  • De vlonder met de grootste nauwkeurigheid wordt geplaatst zodat de planken niet gaan krimpen of trekken;
  • Uw vlonder jarenlang een prachtige toevoeging voor uw tuin blijft;
  • Het ontwerp van de vlonder perfect aansluit bij uw tuin en vastgoed;
  • U minimaal 15 jaar garantie op het eindresultaat krijgt.

De prijs om een houten vlonder door Buitenschrijnwerk te laten plaatsen is afhankelijk van de soort hardhout die u kiest en hoe groot het vlonder moet worden.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave voor uw wensen

Voorbeelden van de mogelijkheden van een houten vlonder

Het grote voordeel van houten vlonders is dat het zowel qua ontwerp als functionaliteiten ontelbaar veel mogelijkheden geeft. Doorgaans wordt een houten vlonder in een achtertuin als terras gebruikt, maar dat is echt niet de enige optie die u heeft. Als u aan het water woont, kan een vlonder namelijk ook uitstekend dienst doen als steiger. Bovendien kan het ook om de rand van een zwembad worden gelegd. Dit is niet alleen veel mooier dan bestrating, het is ook nog eens een stuk comfortabeler voor blote voeten.

Daarnaast zijn houten vlonders heel geschikt om creatief met ruimte om te gaan als u een kleinere tuin heeft. Door hoogteverschillen in de vlonder lijkt uw tuin namelijk optisch groter.

Heeft u al eens aan een mooie houten brug, buitenparket, een prachtige houten omheining of exclusieve houten buitenmeubels gedacht? Ook dat kan Buitenschrijnwerk voor u regelen!  

Aandachtspunten bij het (laten) aanleggen van een houten vlonder in Eindhoven

Wanneer u een houten vlonder in uw tuin wilt bouwen zijn er twee aandachtspunten het belangrijkste. Als eerste is het essentieel om voor een goede houtsoort te kiezen en als tweede is de montage en afwerking van groot belang. Deze beide elementen zorgen er namelijk voor dat uw vlonder lang meegaat en ook echt jarenlang mooi blijft.

Buitenschrijnwerk raadt de volgende houtsoorten voor een gedegen vlonder aan:

Wilt u meer weten over deze houtsoorten, onze constructietechnieken of voorbeelden van onze ontwerpen zien, dan helpen we u graag verder met adviezen en productinformatie zodat u de juiste keuzes voor uw situatie kan maken. Wij helpen u ook als een houten vlonder wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe houten vlonder in Eindhoven

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden