HIGH-END CRAFTSMANSHIP
  • Start
  • Blog
  • Houten vlonders laten plaatsen in Waalwijk

Houten vlonders laten plaatsen in Waalwijk

Houten vlonders laten plaatsen in Waalwijk

Wanneer u overweegt om een of meerdere houten vlonders in uw achtertuin in Waalwijk te laten plaatsen, doet u er verstandig aan om vooraf advies in te winnen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt en lang van het eindresultaat kunt genieten. Op onze Homepagina leest u meer over onze bijzonder hoogwaardige en prachtig afgewerkte houten designproducten voor realistische prijzen.  

Aandachtspunten bij het kiezen van een houtsoort voor een vlonder

Een houten vlonder is veel meer dan een houten plateau voor uw tuin. Het geeft uw achtertuin namelijk een grote esthetische meerwaarde en bovendien zijn er ontzettend veel mogelijkheden om dit vlonder andere functionaliteiten te geven. Zo kunt u met meerdere vlonders verschillende niveaus aan laten leggen zodat uw tuin optisch groter lijkt. Maar u kunt er ook een visuele afbakening voor een bepaalde hoek van uw tuin mee creëren. 

Wat uw gekozen functionaliteit van uw nieuwe vlonder(s) ook mag zijn, het is belangrijk dat u allereerst beslist welke u houtsoort er gebruikt moet gaan worden. Die houtsoorten zijn er in vele soorten en maten, uw uiteindelijke keuze bepaalt hoe lang u van het eindresultaat zult genieten.

Allereerst is er de keuze uit hardhout of zachthout. Wij adviseren u om voor hardhout te kiezen omdat dit zowel erg sterk als heel duurzaam is, maar er hangt wel een stevig prijskaartje aan. U zou om dat prijskaartje zachthout als alternatief kunnen nemen omdat dit een meer betaalbare optie is, maar u dient zich dan wel te realiseren dat u hiermee de levensduur van uw nieuwe houten vlonder verkort omdat zachthout nu eenmaal minder duurzaam is dan hardhout.

Als u eenmaal voor hardhout of juist zachthout heeft gekozen, zijn er nog veel houtsoorten over. Buitenschrijnwerk werkt het liefste met de volgende houtsoorten:

  • Afrormosia
  • Afzelia
  • Iroko
  • Padoek
  • Ipe
  • Natuurgekapt teak

Wilt u uw nieuwe houten vlonder door vakmensen laten ontwerpen en bouwen en daarnaast ook minimaal 15 jaar garantie op het resultaat krijgen, dan staat Buitenschrijnwerk in Waalwijk voor u klaar! Wij helpen u bij de keuze voor de houtsoort en adviseren in de mooiste ontwerpen voor uw specifieke achtertuin. U kunt ook bij ons terecht als u uw houten vlonders wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op

Voorbeelden van de mogelijkheden van een houten vlonder

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om een houten vlonder als afbakening van uw terras te gebruiken. Als u dit met een mooie, bijpassende tuinset afmaakt, verfraaid u uw achtertuin en zult u nog meer van die warme zomeravonden in uw tuin genieten.

Voordat u een aannemer de opdracht geeft om een dergelijk houten vlonder te laten aanleggen, is het alleen wel verstandig om te beseffen dat de mogelijkheid van een houten vlonder niet ophoudt bij de afbakening van een terras. Zo kunt u het bijvoorbeeld ook als looppad tussen uw terras en schuur laten plaatsen.

Als u aan het water woont, is een houten vlonder heel geschikt om uw oever te verfraaien. U kunt de vlonder dan ook als aanlegsteiger gebruiken. Als u een zwembad heeft, is het ook mogelijk om vlonders rond de randen van het zwembad aan te laten leggen. Dit is niet alleen veel mooier dan gras of bestrating, het is ook nog eens veel aangenamer voor blote voeten.

Heeft u al eens aan een mooie houten brug, buitenparket, een prachtige houten omheining of exclusieve houten buitenmeubels gedacht? Ook dat kan Buitenschrijnwerk voor u regelen!  

Aannemers voor een houten vlonder

Als u een houten vlonders wilt laten plaatsen zijn er meer dan genoeg aannemers waar u uit kunt kiezen. Als aannemer in Waalwijk onderscheidt Buitenschrijnwerk zich met een bijzonder hoogwaardig en nauwkeurig afgewerkt designproduct voor een realistische en betaalbare prijs.

Prijzen van houten vlonders

De prijzen van houten vlonders lopen ver uiteen en zijn vooral afhankelijk van de houtsoort die u kiest, het ontwerp en de afmetingen van de steiger.

Als deskundige aannemer van houten vlonders helpt Buitenschrijnwerk u graag met deskundig advies en productinformatie om de juiste keuzes voor uw situatie te maken. Wij helpen u ook als een houten vlonder wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe houten vlonder in Waalwijk

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden