HIGH-END CRAFTSMANSHIP
  • Start
  • Blog
  • Houten vlonders laten aanleggen in Schijndel

Houten vlonders laten aanleggen in Schijndel

Wanneer u een houten vlonder in uw achtertuin in Schijndel wilt laten aanleggen, komen er opeens heel veel keuzes op u af. Hoe moet dat vlonder er precies uit komen te zien? Hoe groot moet het worden? Welke houtsoort wilt u gebruiken? Als ervaren aannemer van onder andere houten vlonders helpt Buitenschrijnwerk u graag om met uw nieuwe houten vlonder(s) een esthetische meerwaarde voor uw achtertuin in Schijndel te creëren. Op onze Homepagina leest u meer over onze bijzonder hoogwaardige en nauwkeurig afgewerkte houten designproducten voor realistische prijzen.

 

Redenen om voor een houten vlonder te kiezen

Misschien heeft u in een televisieprogramma gezien hoe mooi een houten vlonder in een tuin is. Of wellicht heeft een familielid onlangs houten vlonders laten plaatsen en bent u daardoor in de verleiding gekomen om uw eigen achtertuin op eenzelfde manier te verfraaien. Wat de aanleiding ook mag zijn, het is altijd een goed idee om een of meerdere houten vlonders in uw tuin te laten plaatsen. Want of u nu een klassieke of moderne tuin heeft, houten vlonders passen altijd.

Hout is bovendien dankbaar en veelzijdig materiaal dat op alle soorten ondergrond relatief makkelijk geplaatst kan worden. Als u het door experts laat aanleggen blijft het hout ook nog eens jarenlang mooi.

Aandachtspunten bij de keuze van een houtsoort voor uw houten vlonder

Houten planken die voor vlonders gebruikt kunnen worden zijn in principe bij iedere bouwmarkt te koop. Wij als professionals kunnen u echter wel garanderen dat als u voor een van deze goedkope houtsoorten kiest, uw vlonder na een enkel guur seizoen al geen schoonheidsprijs meer verdient.

Dergelijk hout is namelijk niet goed bestand tegen vocht, en daar hebben we in dit koude kikkerlandje meer dan genoeg mee te maken. Vocht zorgt ervoor dat een inferieure houtsoort gaat krimpen en trekken. Als u van een dergelijke houtsoort een vlonder laat plaatsen, zullen er al snel kromme planken en scheuren ontstaan.

Een andere reden om de houten vlonders van een bouwmarkt links te laten liggen is omdat deze planken van zogenaamd dosse gezaagd hout zijn. Hierbij staat de nerf niet loodrecht op het plankoppervlakte en is de dure vlonder binnen een mum van tijd niet mooi meer. U kunt beter voor kwartiers gezaagd houten kiezen, dan weet u zeker dat uw houten vlonder veel langer meegaat.

Buitenschrijnwerk raadt de volgende houtsoorten voor een gedegen vlonder aan:

Wilt u uw nieuwe houten vlonder door vakmensen laten ontwerpen en plaatsen en daarnaast ook minimaal 15 jaar garantie op het resultaat krijgen, dan staat Buitenschrijnwerk in Schijndel voor u klaar! Wij helpen u ook als een houten vlonder wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op

Voorbeelden van de mogelijkheden van houten vlonders

Het grote voordeel van houten vlonders is dat het zowel qua ontwerp als functionaliteiten ontelbaar veel mogelijkheden geeft. Doorgaans wordt een houten vlonder in een achtertuin als terras gebruikt, maar dat is echt niet de enige optie die u heeft. Als u aan het water woont, kan een vlonder namelijk ook uitstekend dienst doen als steiger. Bovendien kan het ook om de rand van een zwembad worden gelegd. Dit is niet alleen veel mooier dan bestrating, het is ook nog eens een stuk comfortabeler voor blote voeten.

Daarnaast zijn houten vlonders heel geschikt om creatief met ruimte om te gaan als u een kleinere tuin heeft. Door hoogteverschillen in de vlonder lijkt uw tuin namelijk optisch groter.

Heeft u al eens aan een mooie houten brug, buitenparket, een prachtige houten omheining of exclusieve houten buitenmeubels gedacht? Ook dat kan Buitenschrijnwerk voor u regelen!  

Aannemers voor een houten vlonder

Als u een houten vlonders wilt laten plaatsen zijn er meer dan genoeg aannemers waar u uit kunt kiezen. Als aannemer in Schijndel onderscheidt Buitenschrijnwerk zich met een bijzonder hoogwaardig en nauwkeurig afgewerkt designproduct voor een realistische en betaalbare prijs.

Prijzen wanneer u houten vlonders wilt kopen

Als ervaren aannemer van houten aanlegsteigers helpt Buitenschrijnwerk u graag met adviezen en productinformatie om de juiste keuzes voor uw situatie te maken. Op basis van deze wensen kunnen we u een realistische prijs voor uw nieuwe houten vlonder geven. Wat uw voorkeuren u ook zullen zijn, u kunt er zeker van zijn dat u bij Buitenschrijnwerk een uitstekende prijs-kwaliteit zult krijgen.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe houten vlonder in Schijndel

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden