Tuinomheiningen Oudergem

Houten omheiningen Oudergem

Een tuin is een bijzondere plek. Het kan je rust geven, het is een plaats waar elke bewoner van het huis kan genieten op vele verschillende manieren. Van zonnebaden op het terras tot tuinieren, van ravotten met de kinderen tot het vrij laten buitenspelen van huisdieren. Om de privacy en veiligheid te waarborgen zijn tuinomheiningen Oudergem meer dan een luxe, het is een noodzaak om de tuin optimaal te gebruiken. Er zijn moderne tuinafsluitingen Oudergem in alle soorten en maten, elke omheining van de tuin is maatwerk. Tuinarchitect Edward Vlasveld ontwerpt tuinomheiningen Oudergem die zeker bij de klanten passen. Door maatwerk te leveren is het mogelijk de tuinafsluitingen prijzen scherp te houden, met vele mogelijkheden van zeer moderne tuinafsluitingen Oudergem tot een klassieke omheining van de tuin Oudergem. Op deze pagina geven we meer informatie over de mogelijkheden, waarom hout zo bijzonder is en hoe je meer te weten komt over de kosten.

Welke omheining Oudergem tuin is het meest geschikt?

Bankirai omheiningen Oudergem

Er zijn diverse soorten tuinomheiningen Oudergem die ruwweg in drie categorieën in te delen zijn:

  • Volledig afgesloten tuinafsluiting Oudergem
  • Gedeeltelijk open tuinomheining Oudergem
  • Open omheining tuin

Wanneer er veel behoefte is aan privacy kan een tuinafsluiting die volledig is afgesloten uitkomst bieden. Bijvoorbeeld in een tuin op een drukke locatie, wanneer er een terras aanwezig is of wanneer er dieren vrij rondlopen die het terrein niet mogen verlaten. Het is ook mogelijk om een gedeeltelijk open tuinomheining te plaatsen waarbij er nog steeds een gevoel van eenheid in de tuin bestaat, met toch een open karakter. De geluidsdemping is hierbij wat minder, de samenhang met de omgeving is wel sterker. Dan is er nog een open omheining die bij tuinomheiningen in de binnenstad minder populair is, maar wel vaak gezien wordt in de buitenwijken. Dit soort tuinomheining is vooral geschikt in wijken waar veel sociale interactie plaatsvindt en er hechte gemeenschappen bestaan.

Tuinafsluitingen Oudergem hout voordelen

Omheiningen Oudergem van Kastanjehout

Er zijn diverse materialen die bij een moderne tuinafsluiting gebruikt worden zoals staal, steen, planten en uiteraard hout. Houten tuinomheiningen zijn erg gewild vanwege voordelen als:

  • Hout is een natuurproduct met een landelijke uitstraling wat bij tuinomheiningen als aangenaam wordt ervaren
  • Tuinafsluitingen van hout Oudergem zijn doorgaans erg duurzaam, mits er gebruik wordt gemaakt van goed hout zoals padouk, afzelia en azobe
  • Geïmpregneerd hout is zeer onderhoudsvriendelijk
  • Het is mogelijk met hout zowel moderne tuinafsluitingen te maken als meer klassieke tuinafsluitingen van hout
  • De vormgeving kan sterk afwijken, van een open structuur tot gesloten tuinomheining, van ongelakt hout in de natuurlijke kleur tot een opvallende kleur die perfect aansluit op de rest van de woning

Tuinafsluitingen Oudergem prijzen

Bij tuinomheiningen Oudergem is tuinarchitect Edward Vlasveld niet alleen dé specialist in de regio, ook de prijzen liggen erg scherp. Vakwerk loont zich omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen met een betrouwbare constructie waar je lang van zult genieten. Door maatwerk te leveren zijn er voor alle specifieke wensen passende tuinomheiningen te maken op basis van locatie, persoonlijke voorkeuren en budget.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest