HIGH-END CRAFTSMANSHIP
 • Start
 • Blog
 • Houten vlonders laten plaatsen in Roosendaal

Houten vlonders laten plaatsen in Roosendaal

Houten vlonders laten plaatsen in Roosendaal

Wanneer u uw achtertuin in Roosendaal wilt verfraaien en een hele andere uitstraling wilt geven, dan zijn een of meerdere houten vlonders daar een uitstekend middel voor. Buitenschrijnwerk.eu weet exact hoe dat het beste aangepakt dient te worden, van ontwerp tot en met praktische uitvoering en afwerking. Op onze Homepagina leest u meer over onze bijzonder hoogwaardige en nauwkeurig afgewerkte houten designproducten voor realistische prijzen.

Aandachtspunten bij de houtsoort voor een houten vlonder

Het is al jaren duidelijk dat houten vlonders geen tijdelijke modegrill zijn. Of u nu een klassieke of moderne tuin heeft, houten vlonders passen altijd. Hout is bovendien dankbaar en veelzijdig materiaal dat op alle soorten ondergrond relatief makkelijk geplaatst kan worden. Als u het door experts laat aanleggen blijft het hout ook nog eens jarenlang mooi.

Hout is er in allerlei verschillende soorten en maten, maar niet elke houtsoort is geschikt als het om een vlonder gaat. Het is namelijk grotendeels de houtsoort die bepaald of uw vlonder zowel degelijk als duurzaam is.

Als eerste is het verstandig om bij het plaatsen van een vlonder voor hardhout te kiezen. Deze houtsoort is namelijk erg sterk en blijft lang mooi. Hardhout is alleen wel vrij prijzig, daarom kiezen veel mensen voor zachthout omdat dit een goedkoper alternatief is. Als u tot hetzelfde besluit overgaat, moet u er wel rekening mee houden dat zachthout minder duurzaam is als hardhout.

Een vlonder van zachthout zal sneller vervangen moeten worden dan een vlonder van hardhout, daarom is hardhout een verstandige investering.

In onze optiek zijn de volgende houtsoorten het meest geschikt als u een vlonder wilt laten bouwen:

 • Afrormosia;
 • Afzelia;
 • Iroko;
 • Padoek;
 • Ipe;
 • Natuurgekapt teak.

Wilt u uw nieuwe houten vlonder door vakmensen laten ontwerpen en plaatsen en daarnaast ook minimaal 15 jaar garantie op het resultaat krijgen, dan staat Buitenschrijnwerk in Roosendaal voor u klaar!

Neem contact met ons op

Voorbeelden van een houten vlonder

De mogelijkheden van houten vlonders zijn werkelijk eindeloos. In veel gevallen denken mensen bij een vlonder aan een afbakening van hun terras, maar dat is echt niet de enige keuze die u heeft.

Zo kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om houten vlonders rond een zwembandrand te laten plaatsen. Dit is niet alleen veel comfortabeler voor blote voeten, het is ook nog eens mooier dan eenvoudige bestrating of gras.

Als u aan het water woont, kunt u houten vlonders gebruiken om uw oever te verfraaien of om als steiger dienst te doen. Daarnaast zijn vlonders heel bruikbaar om creatief met ruimte om te gaan als u een kleinere tuin heeft. Door hoogteverschillen in de vlonder lijkt uw tuin namelijk optisch groter.

U kunt een houten vlonder ook erg mooi combineren met een veranda, tuinhuis, pergola of terras. Buitenschrijnwerk informeert u graag over alle mogelijkheden!

Aannemers voor een houten vlonder

Aannemers voor het plaatsen van houten vlonders zijn er genoeg. De kwaliteit van datgene wat ze leveren loopt echter wel behoorlijk uiteen. Wanneer u een houten vlonder door de professionals van Buitenschrijnwerk in Roosendaal laat plaatsen, bent u er zeker van dat:

 • Er hoogwaardig hardhout wordt gebruikt;
 • De vlonder met de grootste nauwkeurigheid wordt geplaatst zodat de planken niet gaan krimpen of trekken;
 • Uw vlonder jarenlang een prachtige toevoeging voor uw tuin blijft;
 • Het ontwerp van de vlonder perfect aansluit bij uw tuin en vastgoed;
 • U minimaal 15 jaar garantie op het eindresultaat krijgt.

Prijzen van houten vlonders

 

De prijzen van houten vlonders lopen ver uiteen en zijn vooral afhankelijk van de houtsoort die u kiest, het ontwerp en de afmetingen van de steiger. De prijs om een houten vlonder door Buitenschrijnwerk te laten plaatsen is afhankelijk van de soort hardhout die u kiest en hoe groot het vlonder moet worden.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe houten vlonder in Roosendaal

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden