HIGH-END CRAFTSMANSHIP
  • Start
  • Blog
  • Houten vlonders laten plaatsen in Goes

Houten vlonders laten plaatsen in Goes

Houten vlonders laten plaatsen in Goes

Buitenschrijnwerk.eu levert high-end houten vlonders die een zeer grote meerwaarde voor uw achtertuin in Goes vormen. Op onze Homepagina leest u meer over onze bijzonder hoogwaardige en nauwkeurig afgewerkte designproducten voor realistische prijzen.

 

Een houten vlonder in uw tuin laten aanleggen

Denkt u bij een houten vlonder aan splinters of uitstekende spijkers waar uw kinderen zich aan kunnen bezeren? Als u houten vlonder(s) door Buitenschrijnwerk in uw tuin laat bouwen is dat allemaal niet aan de orde. Met de door Edward Vlasveld ontwikkelde constructietechnieken behoren splinters, losse schroeven, kromme planken, loszittende delen, scheve naden en scheuren namelijk voorgoed tot het verleden.

Natuurlijk kunt u ook zelf een houten vlonder in uw tuin aanleggen. Er zijn alleen wel heel veel zaken om rekening mee te houden als u dit met eigen handen aan wil gaan pakken en de kans is groot dat u door een ondoordachte keuze of onervarenheid met een vlonder eindigt dat gebreken vertoond en na een jaar al veel minder mooi is. In zo’n geval is goedkoop duurkoop, want u heeft er wel geld voor materialen en bovendien veel tijd aan besteed.

U bent daarom uiteindelijk goedkoper uit als u uw houten vlonder door experts laat plaatsen. Zo weet u zeker dat u een duurzaam eindresultaat krijgt waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Wilt u uw nieuwe houten vlonder door vakmensen laten ontwerpen en plaatsen en daarnaast ook minimaal 15 jaar garantie op het resultaat krijgen, dan staat Buitenschrijnwerk in Goes voor u klaar! Wij helpen u ook als een houten vlonder wilt laten reinigen.

Neem contact met ons op

Aandachtspunten voor de houtsoort van een vlonder

Er wordt vaak voor gekozen om hardhout voor een vlonder te gebruiken omdat dit erg sterk en duurzaam is. Hardhout is echter in veel gevallen behoorlijk prijzig. Zachthout is daarom een betaalbare optie, het is daarentegen wel minder duurzaam.

Buitenschrijnwerk raadt de volgende houtsoorten voor een gedegen vlonder aan:

  • Afrormosia
  • Afzelia
  • Iroko
  • Padoek
  • Ipe
  • Natuurgekapt teak

U kunt een houten vlonder ook erg mooi combineren met een veranda, tuinhuis, pergola of terras. Buitenschrijnwerk informeert u graag over alle mogelijkheden!

Voorbeelden van houten vlonders

Het mooie van houten vlonders is dat u er qua ontwerp en functionaliteiten alle kanten mee op kunt. In veel gevallen wordt een houten vlonder voor een terras gebruikt, maar daar houden de mogelijkheden absoluut niet mee op. Zo kunt u een vlonder namelijk gebruiken als steiger, maar ook zwembadrand. U kunt er zelfs hele zithoeken mee laten maken of speelgelegenheden voor kinderen.

Houten vlonders zijn ook heel bruikbaar om creatief met ruimte om te gaan als u een kleinere tuin heeft. Door hoogteverschillen in de vlonder lijkt uw tuin namelijk optisch groter.

Aannemers voor een houten vlonder

Een houten vlonder is veel meer dan zomaar een plateau van hout in uw tuin. Door goed advies in te winnen over elementen zoals de juiste houtsoort, de dikte, lengte, breedte, richting van de planken en correcte montage en afwerking zorgt u voor een uitbreiding van de uitstraling van uw tuin.

Buitenschrijnwerk heeft jarenlange ervaring met zowel het design als de plaatsing van houten vlonders in Goes. Wij houden rekening met de architecturale stijl van uw huis en zorgen voor harmonie in het ontwerp van de vlonder zodat het perfect bij uw smaak aansluit.

Prijzen van houten vlonders

Als ervaren aannemer van houten vlonders helpt Buitenschrijnwerk u graag met adviezen en productinformatie om de juiste keuzes voor uw situatie te maken. Op basis van deze wensen kunnen we u een realistische prijs voor uw nieuwe vlonder geven. Wat uw voorkeuren u ook zullen zijn, u kunt er zeker van zijn dat u bij Buitenschrijnwerk een uitstekende prijs-kwaliteit zult krijgen.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw nieuwe houten vlonder in Goes

Pin It
Copyright © 2019 Buitenschrijnwerk.eu | Alle Rechten Voorbehouden