Modern tuinhuis

Modern tuinhuis

Tuinhuizen zijn ideaal voor elke tuin. Waar men vroeger tuinhuizen vooral gebruikte als handige opslagplaats, zijn de tuinhuizen van tegenwoordig een echte blikvanger. Door de mooie ontwerpen, houtsoorten en chique ramen en deuren geeft een modern tuinhuis uw tuin een luxueuze en gezellige uitstraling. Uiteraard zijn de moderne tuinhuizen ook praktisch, comfortabel en geschikt voor verschillende doeleinden.

Modern houten tuinhuis als opslagplaats of loungeplek

Een modern houten tuinhuis is vaak een combinatie van een opslagplaats en een loungeplek. Zo zijn veel tuinhuizen uitgerust met een veranda of overkapping waaronder u lekker kunt ontspannen tijdens een frisse avond, regenbui of waar u juist de schaduw kunt opzoeken. Daarnaast ziet men veel luxueuze en zeer uitgebreide tuinhuizen die dienst doen als kantoor, speelruimte, hobbyruimte of zelfs als tweede huiskamer. Bovendien zien we dit seizoen veel verschillende soorten, maten en stijlen tuinhuizen. Dus of u nu gaat voor een strakke en moderne stijl of liever voor een klassieke en tijdloze blokhut: u kunt uw tuinhuis precies aanpassen aan uw eigen smaak, wensen en tuin.

Het mag dus inmiddels duidelijk zijn dat een tuinhuis een onmisbare aanvulling is voor uw tuin! Heeft u interesse in een tuinhuis? Meer informatie over de prijs en het kopen van een modern tuinhuis vindt u bij Buitenschrijnwerk.eu.

Modern tuinhuis met overdekt terras

Modern tuinhuis met overdekt terras

Met de zomer op komst is het weer tijd om de tuin op te knappen en nog comfortabeler en mooier te maken. Een modern tuinhuis met overdekt terras kan een mooie en handige accessoire voor uw tuin zijn waar u niet alleen deze zomer maar ook het gehele najaar en voorjaar volop van kunt genieten! Zo is een modern tuinhuis met overdekt terras de ideale plek om te genieten van een drankje of een goed boek, ongeacht van wat voor weer het is. U zult onder het overdekte terras namelijk zowel schaduw kunnen vinden als kunnen schuilen voor een regenbuitje of voor harde wind. Zo zult u ondanks het wisselvallige weer in Nederland altijd kunnen genieten van een gezellig en beschut plekje in de tuin!

Modern houten tuinhuis met overdekt terras als loungeplek

Uiteraard kunt u een modern houten tuinhuis met overdekt terras zo laten ontwerpen dat het niet alleen geschikt is als fijne loungeplek maar dat het tuinhuis ook dient als bijvoorbeeld hobbyplaats of speelkamer voor de kinderen. Zo vangt u dus twee vliegen in één klap en kunnen u en uw gezin binnenkort optimaal genieten van uw tuin én bijpassend modern tuinhuis met overdekt terras. Bent u al enthousiast geworden? Voor meer informatie over moderne tuinhuizen kunt u terecht bij Buitenschrijnwerk.eu.

modern tuinhuis met plat dak

modern tuinhuis met plat dak

Elke tuin heeft nood aan een handig tuinhuis om tuingereedschappen, grasmaaier en andere zaken in op te bergen. Heb jij een strak aangelegde tuin? Kies dan zeker voor een modern tuinhuis met plat dak. Dit type tuinhuis biedt je alle comfort en opbergmogelijkheden en heeft een afgelijnde moderne look die past bij jouw tuin.

Schep de juiste sfeer met een modern tuinhuis met plat dak

Ieder type tuinierder heeft zijn eigen specifieke wensen. Hou jij er voornamelijk van om te genieten in de tuin, al liggend in een ligstoel of tijdens een etentje met vrienden? Dan is het handig om een tuinhuis te hebben dat voldoende opbergmogelijkheden biedt en waar eventueel een ruim afdak en moderne buitenkeuken is in geïnstalleerd.

Een doorwinterd moestuinier gaat eerder op zoek naar een tuinhuis met ruimte voor kweekbakken, of tafels waarop stekjes kunnen groeien in het voorjaar. De hark, schop en gieter krijgen ook een prominente plaats. Een modern tuinhuis met plat dak op maat gemaakt biedt al deze mogelijkheden.

Qua onderhoud vraagt een modern tuinhuis met plat dak weinig. Het is uitgevoerd met kwaliteitsmaterialen en het hout wordt bewerkt voor een lange levensduur. Qua kleuren is de keuze uitgebreid, van natuurhout tot wit of lichtgrijs. Het modern tuinhuis met plat dak wordt volledig aangepast aan de stijl van jouw tuin.

modern tuinhuis kopen

U wilt een modern tuinhuis kopen? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij leveren ideeën, adviezen én het tuinhuis zelf. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt.

Modern houten tuinhuis kopen als bijgebouw

Misschien bent u op zoek naar een tuinhuis als extra opslagruimte voor tuinbenodigdheden, tuingereedschap, tuinstoelen etc. Of wilt u een modern tuinhuis kopen als kantoorruimte om ongestoord te kunnen werken. Of als hobbykamer of overdekte speelruimte voor de kinderen. Bij de keuze van een tuinhuis speelt de omgeving natuurlijk ook een rol. Komt het tuinhuis te staan in een grote strakke tuin of wordt het juist passen en meten om er iets leuks van te maken.

Ontwerp en budget bij het kopen van een modern tuinhuis

De grootte en het ontwerp van het modern houten tuinhuis zijn belangrijk, bij ons vindt u vele voorbeelden van wat er zoal mogelijk is. Maar misschien heeft u al precies in uw hoofd hoe het eruit moet gaan zien. Dan kijken we samen met u hoe we dat gaan uitvoeren.

En dan is daar ook nog het te besteden budget. Wij leveren tuinhuizen in verschillende prijsklassen. Van luxe tot heel eenvoudig. En wij gebruiken altijd de beste materialen en zorgen voor een prachtige afwerking.

Een tuinhuis met een modern design

De tijden dat een tuinhuisje in je tuin enkel gebruikt wordt om (tuin)gereedschap in op te bergen is allang voorbij. Tegenwoordig zijn tuinhuisje heel functioneel en worden ze ook gebruikt om bij mooi weer de dag door te brengen. Een tuinhuis modern design heeft dan ook vaak een overkapping om onder te zitten. Een tuinhuis modern design hoeft ook niet meer klassiek met een hellend dak te zijn, maar het kan ook een plat dak hebben. Een modern thuishuis is dus vooral een leefruimte geworden, waar je gezellig kunt zitten met meerdere personen, maar ook gezellig kunt eten.

Waar moet een tuinhuis modern design aan voldoen?

Iedereen heeft natuurlijk zijn/haar eigen smaak en wensen, dus echte standaard onderdelen voor een moderne tuinhuis zijn er niet. Wel voldoen veel moderne tuinhuizen aan een strak ontwerp en design met veel glas. Dit kan een glazen deur zijn of een schuifpui, zodat je de tuin bij je tuinhuis betrekt. Als je op warme zomeravonden gezellig met vrienden bij of in het tuinhuis gaat dineren dan kun je een leuke buitenkeuken plaatsen. Zo hoef je jezelf niet af te zonderen in je eigen huis tijdens het koken. Een ander kenmerk is dat er gebruik gemaakt wordt van erg duurzaam tropisch hardhout. Dit staat mooi en heeft een erg lange levensduur.