Houten zwevende pergolas knokke

houten zwevende pergolas knokke

Opzoek naar Houten zwevende pergolas in knokke ?

Houten zwevende pergolas knokke zijn een eyecatcher voor uw tuin, en vaak de plaats waar alle buitenactiviteiten plaatsvinden. pergolas zijn een absolute meerwaarde: u kan er beschut tegen zon, regen en wind uren genieten. De temperaturen blijven aangenaam omdat u niet achter glas zit, zoals bij een veranda. pergolas kunnen overal in de tuin geplaatst worden: tegen het huis aangebouwd (zwevend) of los; vooraan, achteraan of middenin de tuin.

Bovendien kan u houten zwevende pergolas knokke zo groot en klein laten uitvoeren als u wilt en in gelijk welk design: modern, klassiek of cottage. Als u dan de pergola van aangename en stevige houten buitenmeubelen voorziet, is het plaatje compleet. Bij uitbreiding kan u er ook nog verlichting en verwarming bij installeren. De kers op de taart? Een begroeiing met klimop of bloeiende planten.

Kleine houten zwevende pergolas knokke

Is uw pergola kleiner dan 30 m², dan hebt u geen stedenbouwkundige vergunning nodig (tenzij u al andere bijgebouwen hebt staan in uw tuin).

Zwevende pergolas zijn bovendien ook goedkoper dan houten terrassen, aangezien ze geen muren hebben. Dat betekent niet dat ze geen hoge kwaliteit moeten hebben, integendeel: pergolas moeten weer en wind kunnen doorstaan en dat gedurende vele jaren.

Houten zwevende pergolas knokke door Buitenschrijnwerk

Daarom ontwerpt en plaatst Buitenschrijnwerk uw houten zwevende pergolas knokke met evenveel precisiewerk dan als het om een exclusieve parketvloer zou gaan. We selecteren onze houtsoorten op type (we gebruiken enkel hardhout van duurzaamheidstype I) en gebruiken enkel hout dat de kans heeft gekregen om helemaal uit te drogen. Alleen zo bieden we levenslange garantie op de houten pergolas knokke. Dit doen we bovendien voor een zeer scherpe prijs-kwaliteit.

Op zoek naar houten zwevende pergolas knokke? Stop met zoeken en contacteer nu vrijblijvend Buitenschrijnwerk voor een offerte op maat.