Houten vlonders Ninove

Houten vlonders Ninove

Houten vlonders Ninove – een meerwaarde voor uw tuin!

Opzoek naar houten vlonders Ninove voor uw tuin ?

Voordelen van houten vlonders Ninove

Houten vlonders hebben een rustige en natuurlijke uitstraling en passen in elke tuin: bij waterpartijen, gras, tegels en asfalt. Met houten vlonders kan je een terras leggen, maar ook bijvoorbeeld een pad door de tuin of een steiger. U kan met een houten vlonder ook eenvoudig een versleten tegelterras bedekken.

Dankzij de geribbelde structuur bieden houten vlonders Ninove veel grip, waardoor je zelfs bij regenweer niet uitglijdt.

Het hout neemt ook snel de buitentemperatuur in zich op. Daarom is het ’s morgens al vroeg aangenaam warm wordt op uw terras, en ’s avonds lekker fris.

Onderhoud van houten vlonders is dan weer relatief eenvoudig. U kan ervoor kiezen om het hout te laten vergrijzen of u kan het jaarlijks met olie bewerken om de vergrijzing tegen te gaan.

Houten vlonders Ninove: houtsoorten

Buitenschrijnwerk gebruikt enkel hardhout van duurzaamheidsklasse I voor vonderplanken, zoals Afrormosia, Afzelia of Teak. Deze houtsoorten doorstaan de tand des tijds (ze gaan minstens 25 jaar mee) en vergrijzen mooi.

Houten vlonders: afwerking

Bij buitenschrijnwerk leggen we uw terras Ninove, steiger of tuinpad uit houten vlonders met uiterst precisie aan. We werken enkel met duurzaam hardhout dat de kans heeft gehad om helemaal uit te drogen. Bovendien gebruiken we enkel titanium schroeven, die we met een houten prop afdekken, en werken we alles tot op de millimeter af.

Houten vlonders Ninove? Buitenschrijnwerk is uw expert. Contacteer ons voor een gratis vrijblijvende offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest