Houten verandas Kortessem

Houten verandas Kortessem

Opzoek naar houten verandas Kortessem ?

U droomt van houten verandas Kortessem? Terecht – houten veranda’s Kortessem bieden een grote meerwaarde voor uw huis. In de zomer is het er heerlijk koel, in de winter aangenaam warm, en altijd is er een weelde aan licht.

Houten veranda’s Kortessem kunnen in elke stijl gebouwd worden: klassiek of modern, met schuin of plat dak, met dakpannen of doorzichtige dakplaten, met lichtkoepel- of straat…

Ook een woonveranda behoort tot de mogelijkheden: hierbij is er geen buitenmuur meer tussen uw woonruimte en uw houten veranda Kortessem. Dankzij goed geïsoleerde ramen kan u het hele jaar door volop van deze ruimte genieten.

Houten veranda’s bij Buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk heeft al 30 jaar ervaring in het ontwerp en de bouw van houten veranda’s Kortessem. Bekijk de foto’s en overtuig uzelf van de afwerking en het vakmanschap. Bovendien worden alleen maar houtsoorten van de hoogste duurzaamheidsklasse gebruikt, die voldoende tijd hebben gekregen om te drogen. In combinatie met de fijne afwerking levert dat een houten veranda Kortessem op die 25 jaar en langer meegaat zonder zijn originele pracht te verliezen.

Buitenschrijnwerk levert dit alles tegen een zeer concurrentiele prijs.

Houten veranda’s Kortessem : hoe gaan we te werk?

Interesse in een houten veranda Kortessem of houten woonveranda Kortessem? Stuur ons dan een berichtje via deze website. We komen na afspraak bij u langs en bespreken hoe uw veranda er moet uitzien: grootte, architecturale stijl, houtsoort, soort dak, soort ramen… Zo is het eindresultaat helemaal in harmonie met uw huis en tuin.

Vervolgens maken we een offerte en tekenen we een plan uit. Pas als u helemaal akkoord gaat, gaan we van start met de werken.

Contacteer ons nu voor uw houten veranda Kortessem.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest