Houten tuinschermen

tuinschermen

Wie aan houten tuinschermen denkt, zal waarschijnlijk een beeld hebben van vierkante schermen van twee bij twee meter met wat palen ertussen. Welnu indien u wat beters wil,... is er een mogelijkheid om eerst eens te praten met Tuinarchitect Edward Vlasveld. Het houten tuinschermen product wat hij levert is in vakmanschap en prijs werkelijk uniek te noemen. Als meester-Jachtbouwer uit de luxe jachtbouwindustrie heeft Tuinarchitect Edward Vlasveld van buitenschrijnwerk.eu een paar streepjes voor op zijn collega’s mbt het construeren en ontwerpen van alle buitenconstructies die in tuinen of buitenruimtes voorkomen, met name ook houten tuinschermen.

houten tuinschermen

De houten tuinschermen die Edward maakt zijn echter wat professioneler dan wat u gewend bent te verwachten. Bovenstaande foto geeft weer wat zowel horizontaal als verticaal geleverd kan worden. Een dergelijke tuinmuur van hout ziet er beter uit als de bekende tuinschermen van de Gamma.

Bij Edward is alles maatwerk dus ook zijn houten tuinschermen . Zijn tuinscherm producten zijn verkrijgbaar in een variatie van meer dan 300 verschillende houtsoorten. Tuinschermen in hout zijn slechts een van de dingen waar Edward bijzonder een bijzonder en afwijkend product levert. Het totale buitenschrijnwerk product omvat meer dan tuinschermen alleen. Houten poorten, hekwerken, houten pergolas, maar ook houten terrassen, bruggen, vlonders, steigers, houten buitenmeubels,... etc. etc.

tuinschermen  plaatsen

Tuinschermen worden op verzoek van de klant gemaakt uit een houtsoort naar keuze mbt budget en eigenschappen en uitstraling. Deze tuinschermen hebben een visueel effect van een houten terras op zn kant waardoor het geheel 1 vaste doorlopende houten muur is geworden, die nergens onderbrekingen vertoont of lelijke palen in het zicht geeft. Een van de voordelen van zijn tuinschermproduct, is het feit dat Edward een ongelimiteerde garantie geeft op zijn werk. Losse planken of scheve, kromme en ongelijke naden komen niet voor.

Alle houten tuinscherm constructies worden op hoogwaardige wijze uitgevoerd met hoogwaardige titanium schroeven en hoogwaardige houten proppen om de schroeven te beschermen van het hemelwater en dauwvocht. Het voordeel hierbij is dat de schroef het hout veel beter blijft klemmen daar het hout onder de schroef niet kan krimpen en uitzetten vanwege het feit dat het beschermt word tegen het hemelwater en waterdamp. Voorts is de precisie en nauwkeurigheid waarmee Edward zijn houten Tuinschermen producten maakt ook uniek.

Deze discipline is afkomstig uit de luxe jachtbouw industrie, en is duidelijk superieur aan alle andere bestaande wijze van construeren binnen de tuinsector. Uiteenlopend van beugeltjes en klemmetjes in allerlei metalen en kunstof varianten, alsmede de commerciële houtsoorten om tuinschermen te maken zoals het bekende Bankirai, Ipe, en Cumaru. Edward maakt op al zijn houten tuinschermen of ander buitenschrijnwerk gebruik van hoogwaardige houtsoorten zoals Afzelia, Afrormosia en Mansonia, voor nagenoeg dezelfde prijs.

Voor meer info kunt u Edward uitnodigen voor een vrijblijvend bezoek.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest