Houten tuinpoort Beveren

Een huis heeft een voordeur, je wilt dat deze deur een mooi ontwerp heeft, eenvoudig om te gebruiken is, duurzaam, sterk en veilig. Niet iedereen besteed net zoveel aandacht aan tuinpoorten als aan de voordeur. Dat is een gemiste kans, een houten tuinpoort Beveren maakt een tuin helemaal compleet, en is daarnaast ook praktisch in gebruik en veilig. Om dat houten tuinpoorten prijzen sterk kunnen verschillen willen we op deze pagina graag wat meer informatie geven over de keuze van een houten tuinpoort . Tuinarchitect Edward Vlasveld is de specialist in de regio die niet alleen gebruikt maakt van de beste materialen voor tuinpoorten van hout, maar ook scherpe prijzen biedt bij maatwerk tuinoplossingen.

Waarom kiezen voor tuinpoorten van hout?

Hout is een natuurproduct, bij een houten tuinpoort Beveren breng je de natuur naar je eigen woning. Het is mogelijk tuinpoorten te lakken in elke gewenste kleur, vaak is de natuurlijke kleur van de poort al prachtig om te zien. Wanneer het geĂŻmpregneerde tuinpoorten van hout betreft is er weinig onderhoud nodig, er zijn diverse houtsoorten die tientallen jaren meegaan en alle weersomstandigheden de baas kunnen. Materialen als eiken, cedar wood, padouk en thermowood bieden ontelbare mogelijkheden om een houten tuinpoort te plaatsen, met een geheel eigen karakter die past bij het huis en uiteraard de tuin.

Voordelen van een houten tuinpoort Beveren

  • Meer privacy in de tuin, maar toch eenvoudig toegankelijk
  • Met een maatwerk tuinpoort Beveren van hout kun je rekening houden met de breedte voor bijvoorbeeld een motorfiets of scootmobiel
  • Een degelijke houten tuinpoort weert inbrekers waarmee niet alleen de tuin maar ook de bewoners beschermd worden
  • Een omheining met tuinpoort Beveren maakt de tuin beter toegankelijk vanaf het achterpad of andere aangrenzende locatie

Functionele houten tuinpoort

Het uiterlijk van houten tuinpoorten staat bij veel mensen op de eerste plaats, en dat is logisch aangezien je de tuinpoort Beveren vanaf het terras of in de tuin vaak zult zien. Toch spelen er zeker bij een houten tuinpoort ook andere factoren mee. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid, net zoals je de voordeur goed wilt afsluiten geldt dat ook voor een tuinpoort. Zeker op plekken waar in de avonduren weinig zicht is op de situatie is een houten tuinpoort met een stevige constructie, een degelijk schuifdeurbeslag en een kwalitatief goed slot onmisbaar. Wanneer de tuinpoort geplaatst wordt in combinatie met een complete omheining Beveren is het niet alleen mooier maar ook veiliger om de gehele omheining op elkaar af te stemmen.

Houten tuinpoort prijzen

De prijzen voor tuinpoorten kunnen sterk uiteen lopen, dit heeft met verschillende factoren te maken. Als eerste de materiaalsoort, hardhout heeft een langere levensduur dan zachte houtsoorten, maar de prijs ligt hoger voor een hard houten tuinpoort. Veel mensen kiezen liever voor kwaliteit omdat de levensduur ook veel langer is, en het onderhoud van hoge kwaliteit hout is een stuk eenvoudiger. Er zijn ook tuinpoorten die gemaakt worden uit composiet, dit is een sterk en duurzaam materiaal maar geen typisch natuurproduct. Het is een persoonlijke keuze, voor elke houten tuinpoort kan tuinarchitect Edward Vlasveld van buitenschrijnwerk.eu uitkomst bieden met maatwerk oplossingen in de hele regio.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest