Houten steigers Veurne

Opzoek naar houten steigers Veurne ?

Woont u aan het water en hebt u baat bij een houten steiger Veurne? Buitenschrijnwerk heeft al talloze houten steigers Veurne aangelegd en weet exact hoe zo’n project aan te pakken: van ontwerp tot en met praktische uitvoering en afwerking.

Een houten steiger kan dienstdoen als aanmeerplaats of gewoon om uw oever te verfraaien of uit te bouwen tot recreatieplaats. Vast staat dat water en hout twee elementen zijn die het goed met elkaar vinden - zowel op esthetisch vlak als op het vlak van duurzaamheid.

Houten steigers kunnen vastgemaakt worden of ook drijven.

Houten bouwsteigers Veurne

Onderdelen van een houten steiger Veurne

Een houten steiger Veurne bestaat uit liggers waarop dekplanken zijn bevestigd. Alle gebruikte hout is hardhout (Afrormosia, Afzelia, Teak, Coromandel, en Padoek), voorzien van het FSC-keurmerk: dat oogt het meest natuurlijk en heeft de langste levensduur. Ik gebruik bovendien alleen hout dat een degelijke periode heeft kunnen drogen. Dat hout zal niet krimpen of uitzetten.

De dekplanken kunnen een gladde of een geribbelde structuur hebben.

Qua design zijn steigers met verschillende niveaus uiteraard ook een mogelijkheid. Het design maken we helemaal op uw maat.

Houten steiger Veurne: hoe gaan we te werk?

Hebt u interesse in een duurzame en design houten steiger, contacteer ons dan via deze website. Wij komen bij u langs om naar uw project en wensen te luisteren en komen daarna snel bij u terug met een rudimentair ontwerp en een prijsofferte, inclusief advies over de houtsoorten en houtbehandelingen. Na goedkeuring gaan we aan de slag. We werken de steiger tot op de mm af en besteden de nodige aandacht aan details zoals de randen en de schroeven: deze worden met doppen bedekt zodat ze niet nat kunnen worden en uitzetten als gevolg. Uw garantie: 100% tevredenheid!

Kortom: wenst u een houten steiger Veurne voor de beste prijs-kwaliteit? Buitenschrijnwerk staat tot uw dienst!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest