Houten schuttingen Gent

Houten schuttingen Gent

Opzoek naar houten schuttingen Gent ?

Houten schuttingen Gent vormen een zeer grote meerwaarde aan uw huis. Niet alleen bieden ze privacy en bescherming tegen diefstal, ze houden ook huisdieren binnen. Maar misschien belangrijkst is dat ze, als ze goed ontworpen zijn, een esthetische meerwaarde toevoegen aan de architectuur en uitstraling van uw huis.

houten schutting Gent laten plaatsen

houten schutting Gent laten plaatsen

Houten schuttingen Gent bestaan er in een hele reeks uitvoeringen: maten, materialen en vormen. Houtsoort, dikte, lengte en breedte van de planken, richting van de planken, montage, afwerking… al deze elementen dragen bij aan de uitstraling van uw houten schuttingen Gent – en bij uitbreiding aan de uitstraling van uw huis en tuin.

Had u graag houten schuttingen Gent geplaatst maar weet u niet waar te beginnen? Buitenschrijnwerk heeft een heel ruime ervaring met design houten schuttingen Gent en kan u bijstaan met advies inzake houtsoort en plaatsing. Wij komen graag eens bij u langs om ons een compleet beeld te vormen van de architecturale stijl van uw huis en woning om zo een ontwerp naar uw smaak aan te bieden. Uiteraard houden we rekening met uw bestaand buitenschrijnwerk en zorgen we in de eerste plaats voor harmonie.

tuinschermen laten plaatsen Gent

Wij werken enkel met de meest kwalitatieve houtsoorten voor uw houten schuttingen Gent. De afwerking verzorgen we met evenveel zorg als bijvoorbeeld die van uw parket in uw woonruimte. Houten schuttingen Gent geplaatst door Buitenschrijnwerk gaan een leven lang of langer mee en trekken niet scheef.

Bekijk onze portfolio voor een idee van onze voorgaande projecten of ga naar onze contactpagina voor meer informatie of een offerte: wij komen zo snel mogelijk op uw vraag terug.

Tuinschermen en schuttingen van Padoek

Tuinschermen en schuttingen van Padoek

Indien men de moeite neemt om op een tuincentrum terrein zich te verdiepen in de afdeling tuinschermen en schuttingen zal men tot de conclusie komen dat er simpelweg teveel varianten bestaan bij bedrijven onderling om een goed beeld te krijgen van wat er nu te koop is.

.

Lees meer...

Tuinschermen en tuinschuttingen van Bankirai

Tuinschermen en tuinschuttingen van Bankirai

Bankirai, een handelsnaam voor materiaal uit Indonesië, wat de West- Europese markt heeft overspoeld in de laatste veertig jaar. De meeste tuinbedrijven hebben hier meer dan voldoende ervaring mee, waardoor het dagelijks nog verkocht wordt. De meeste tuinbedrijven halen echter hier hun neus voor op, gezien de ervaring hun geleerd heeft dat er voor een klein beetje meer geld veel betere alternatieven tegenwoordig in de markt te krijgen zijn.

Lees meer...

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest