Houten pergolas Sint-Katelijne-Waver

houten pergolas Sint-Katelijne-Waver

U wil houten pergola Sint-Katelijne-Waver kopen ?

Een houten pergola Sint-Katelijne-Waver of overdekt terras geniet een grote populariteit. Een houten pergola biedt namelijk de mogelijkheid om ten volle van uw tuin te genieten, afgeschermd van zon, regen en wind. U zit echter niet achter glas waardoor te temperaturen niet extreem kunnen oplopen, zoals bij een veranda.

U kan ervoor kiezen om uw houten pergola Sint-Katelijne-Waver tegen uw gevel aan te bouwen zoals een veranda, maar u kan hem ook ergens anders in de tuin plaatsen, bijvoorbeeld bij uw zwembad of vijver.

Voor een pergola van minder dan 30 m² heeft u bovendien geen bouwvergunning nodig.

Een tip? Plaats infraroodverwarming in uw pergola. Zo kan u er laat ’s avonds als het afkoelt of in de herfst of lente ook nog van uw houten pergola Sint-Katelijne-Waver genieten.

Soorten houten pergola Sint-Katelijne-Waver

houten pergola Sint-Katelijne-Waver

Houten pergolas zijn er in alle mogelijke stijlen en vormen. Bij Buitenschrijnwerk heeft u de keuze tussen:

  • Een U-vormige houten pergola Sint-Katelijne-Waver,
  • Een klassieke houten terrasoverkapping Sint-Katelijne-Waver waarbij de ruiters en liggers ver over de palen en liggers heen steken,
  • Een houten veranda Sint-Katelijne-Waver zonder liggers,
  • Een houten pergola Sint-Katelijne-Waver zonder ruiters (dwarsliggers),
  • Een houten carport Sint-Katelijne-Waver waarbij een omgekeerde letter ‘U’ verbonden is met gekruiste balken bovenin het plafond.
houten pergola Sint-Katelijne-Waver kopen

Welke constructie u ook kiest: u mag uitgaan van een schitterend eindresultaat met afwerking tot in de puntjes.

Om uw pergola nog meer te laten schitteren kan u deze bekleden met klimplanten.

Materialen voor houten pergolas Sint-Katelijne-Waver

houten pergolas Sint-Katelijne-Waver materiaal

Over het algemeen werken we met Franse Eik of Scandinavische grenen voor onze houten pergolas Sint-Katelijne-Waver. Uiteraard zijn andere houtsoorten ook mogelijk op verzoek!

Meer info over houten pergolas Sint-Katelijne-Waver?

Droomt u van een houten terrasoverkapping Sint-Katelijne-Waver? Contacteer Buitenschrijnwerk nu voor meer tips, advies en een offerte op maat op het nummer +32-15-212600 of via het online contactformulier.

 Houten pergola’s van Padoek

Houten pergola’s Sint-Katelijne-Waver van Padoek

Een pergola Sint-Katelijne-Waver is op zich een aanwinst voor de charme van uw tuinbeleving. De zon schijnt tussen de balken door en onbewust observeert u een kooiconstructie vanuit uw periferische gezichtsveld. Hierbij is de atmosfeer beleving de cruciale factor waarvoor men überhaupt laat bouwen. Essentieel hierbij is dat de constructie zodanig is gemaakt dat zowel de houtsoort op zich als de constructie wijze op het zelfde kwalitatieve level liggen zodat niet de een onderdoet aan de ander, wat de constructie op zich kan doen verwaarlozen. Het is dus verstandig, indien men besluit tot het bouwen van een pergola, om een pergola van Padoek te nemen om de materiaal kwaliteit te laten matchen met een degelijke constructie alsmede een mooi design.

Lees meer...

mansonia pergolas

Mansonia pergola's Sint-Katelijne-Waver

Mansonia op zich is een houtsoort voor pergola’s Sint-Katelijne-Waver die niet zo bekend is, echter zijn de eigenschappen des te verrassender daar deze houtsoort zich bijzonder goed laat scoren tussen de concurrenten op de duurzaamheidslader. Buiten dit heeft Mansonia een bijzonder mooie kleur wat een goede combinatie is in samenspraak met een mooie constructie keurig netjes in detail afgewerkt.

Lees meer...

Afrormosia pergola

Afrormosia pergola Sint-Katelijne-Waver

Wie wil er geen romantische atmosfeer op een terras gebracht door een pergola Sint-Katelijne-Waver van een zeer charme-volle houtsoort qua uitstraling. Afrormosia is samen met Teak de meest warme uitstraling die een houtsoort überhaupt te bieden heeft. De kleurzetting van dit product is nagenoeg een kopie van de charme die de duurste houtsoort ter wereld met zich meebrengt. Teak wordt voornamelijk gebruikt op scheepsdekken en voor buiten meubilair, waarbij een pergola geen dagelijkse optie is voor een dergelijke dure houtsoort.

Lees meer...

afzelia-pergolas.jpg

Afzelia pergola’s Sint-Katelijne-Waver

In de voorjaarszon onder de bloemen van de Blauwe Regen, een luie stoel boven een bloemen ondersteunende pergola gemaakt van de fenomenale houtsoort Afzelia. Deze houtsoort wordt commercieel al verhandeld sinds het begin van de negentiende eeuw en heeft zichzelf meer dan voldoende bewezen op haar duurzaamheid en haar constructieve eigenschappen. Deze eigenschappen omvatten zowel krimp- als trekvastheid voor nagenoeg honderd procent, alsook duurzaamheid tegen rotten en schimmels met een hele hoge resistentiewaarde.

Lees meer...

Bankirai pergola’s

Bankirai pergola’s Sint-Katelijne-Waver

Dikke palen, een paar dwarslatten en een pot met spijkers en voilà een uur later staat het overeind, de pergola. Indien men het ziet op een Gamma reclamefilmpje, is het allemaal zo makkelijk als wat… echter schijn bedriegt. Het in elkaar zetten van een degelijke pergola op een professionele wijze vergt meer dan een paar balkjes met een pot met spijkers. Een professioneel in elkaar gezette pergola van Bankirai vergt vakkundigheid en geduld.

Lees meer...