Houten pergolas Langemark-Poelkapelle

houten pergolas Langemark-Poelkapelle

U wil houten pergola Langemark-Poelkapelle kopen ?

Een houten pergola Langemark-Poelkapelle of overdekt terras geniet een grote populariteit. Een houten pergola biedt namelijk de mogelijkheid om ten volle van uw tuin te genieten, afgeschermd van zon, regen en wind. U zit echter niet achter glas waardoor te temperaturen niet extreem kunnen oplopen, zoals bij een veranda.

U kan ervoor kiezen om uw houten pergola Langemark-Poelkapelle tegen uw gevel aan te bouwen zoals een veranda, maar u kan hem ook ergens anders in de tuin plaatsen, bijvoorbeeld bij uw zwembad of vijver.

Voor een pergola van minder dan 30 m² heeft u bovendien geen bouwvergunning nodig.

Een tip? Plaats infraroodverwarming in uw pergola. Zo kan u er laat ’s avonds als het afkoelt of in de herfst of lente ook nog van uw houten pergola Langemark-Poelkapelle genieten.

Soorten houten pergola Langemark-Poelkapelle

houten pergola Langemark-Poelkapelle

Houten pergolas zijn er in alle mogelijke stijlen en vormen. Bij Buitenschrijnwerk heeft u de keuze tussen:

  • Een U-vormige houten pergola Langemark-Poelkapelle,
  • Een klassieke houten terrasoverkapping Langemark-Poelkapelle waarbij de ruiters en liggers ver over de palen en liggers heen steken,
  • Een houten veranda Langemark-Poelkapelle zonder liggers,
  • Een houten pergola Langemark-Poelkapelle zonder ruiters (dwarsliggers),
  • Een houten carport Langemark-Poelkapelle waarbij een omgekeerde letter ‘U’ verbonden is met gekruiste balken bovenin het plafond.
houten pergola Langemark-Poelkapelle kopen

Welke constructie u ook kiest: u mag uitgaan van een schitterend eindresultaat met afwerking tot in de puntjes.

Om uw pergola nog meer te laten schitteren kan u deze bekleden met klimplanten.

Materialen voor houten pergolas Langemark-Poelkapelle

houten pergolas Langemark-Poelkapelle materiaal

Over het algemeen werken we met Franse Eik of Scandinavische grenen voor onze houten pergolas Langemark-Poelkapelle. Uiteraard zijn andere houtsoorten ook mogelijk op verzoek!

Meer info over houten pergolas Langemark-Poelkapelle?

Droomt u van een houten terrasoverkapping Langemark-Poelkapelle? Contacteer Buitenschrijnwerk nu voor meer tips, advies en een offerte op maat op het nummer +32-15-212600 of via het online contactformulier.

 Houten pergola’s van Padoek

Houten pergola’s Langemark-Poelkapelle van Padoek

Een pergola Langemark-Poelkapelle is op zich een aanwinst voor de charme van uw tuinbeleving. De zon schijnt tussen de balken door en onbewust observeert u een kooiconstructie vanuit uw periferische gezichtsveld. Hierbij is de atmosfeer beleving de cruciale factor waarvoor men überhaupt laat bouwen. Essentieel hierbij is dat de constructie zodanig is gemaakt dat zowel de houtsoort op zich als de constructie wijze op het zelfde kwalitatieve level liggen zodat niet de een onderdoet aan de ander, wat de constructie op zich kan doen verwaarlozen. Het is dus verstandig, indien men besluit tot het bouwen van een pergola, om een pergola van Padoek te nemen om de materiaal kwaliteit te laten matchen met een degelijke constructie alsmede een mooi design.

Lees meer...

mansonia pergolas

Mansonia pergola's Langemark-Poelkapelle

Mansonia op zich is een houtsoort voor pergola’s Langemark-Poelkapelle die niet zo bekend is, echter zijn de eigenschappen des te verrassender daar deze houtsoort zich bijzonder goed laat scoren tussen de concurrenten op de duurzaamheidslader. Buiten dit heeft Mansonia een bijzonder mooie kleur wat een goede combinatie is in samenspraak met een mooie constructie keurig netjes in detail afgewerkt.

Lees meer...

Afrormosia pergola

Afrormosia pergola Langemark-Poelkapelle

Wie wil er geen romantische atmosfeer op een terras gebracht door een pergola Langemark-Poelkapelle van een zeer charme-volle houtsoort qua uitstraling. Afrormosia is samen met Teak de meest warme uitstraling die een houtsoort überhaupt te bieden heeft. De kleurzetting van dit product is nagenoeg een kopie van de charme die de duurste houtsoort ter wereld met zich meebrengt. Teak wordt voornamelijk gebruikt op scheepsdekken en voor buiten meubilair, waarbij een pergola geen dagelijkse optie is voor een dergelijke dure houtsoort.

Lees meer...

afzelia-pergolas.jpg

Afzelia pergola’s Langemark-Poelkapelle

In de voorjaarszon onder de bloemen van de Blauwe Regen, een luie stoel boven een bloemen ondersteunende pergola gemaakt van de fenomenale houtsoort Afzelia. Deze houtsoort wordt commercieel al verhandeld sinds het begin van de negentiende eeuw en heeft zichzelf meer dan voldoende bewezen op haar duurzaamheid en haar constructieve eigenschappen. Deze eigenschappen omvatten zowel krimp- als trekvastheid voor nagenoeg honderd procent, alsook duurzaamheid tegen rotten en schimmels met een hele hoge resistentiewaarde.

Lees meer...

Bankirai pergola’s

Bankirai pergola’s Langemark-Poelkapelle

Dikke palen, een paar dwarslatten en een pot met spijkers en voilà een uur later staat het overeind, de pergola. Indien men het ziet op een Gamma reclamefilmpje, is het allemaal zo makkelijk als wat… echter schijn bedriegt. Het in elkaar zetten van een degelijke pergola op een professionele wijze vergt meer dan een paar balkjes met een pot met spijkers. Een professioneel in elkaar gezette pergola van Bankirai vergt vakkundigheid en geduld.

Lees meer...