Houten pergolas Dilsen-Stokkem

houten pergolas Dilsen-Stokkem

U wil houten pergola Dilsen-Stokkem kopen ?

Een houten pergola Dilsen-Stokkem of overdekt terras geniet een grote populariteit. Een houten pergola biedt namelijk de mogelijkheid om ten volle van uw tuin te genieten, afgeschermd van zon, regen en wind. U zit echter niet achter glas waardoor te temperaturen niet extreem kunnen oplopen, zoals bij een veranda.

U kan ervoor kiezen om uw houten pergola Dilsen-Stokkem tegen uw gevel aan te bouwen zoals een veranda, maar u kan hem ook ergens anders in de tuin plaatsen, bijvoorbeeld bij uw zwembad of vijver.

Voor een pergola van minder dan 30 m² heeft u bovendien geen bouwvergunning nodig.

Een tip? Plaats infraroodverwarming in uw pergola. Zo kan u er laat ’s avonds als het afkoelt of in de herfst of lente ook nog van uw houten pergola Dilsen-Stokkem genieten.

Soorten houten pergola Dilsen-Stokkem

houten pergola Dilsen-Stokkem

Houten pergolas zijn er in alle mogelijke stijlen en vormen. Bij Buitenschrijnwerk heeft u de keuze tussen:

  • Een U-vormige houten pergola Dilsen-Stokkem,
  • Een klassieke houten terrasoverkapping Dilsen-Stokkem waarbij de ruiters en liggers ver over de palen en liggers heen steken,
  • Een houten veranda Dilsen-Stokkem zonder liggers,
  • Een houten pergola Dilsen-Stokkem zonder ruiters (dwarsliggers),
  • Een houten carport Dilsen-Stokkem waarbij een omgekeerde letter ‘U’ verbonden is met gekruiste balken bovenin het plafond.
houten pergola Dilsen-Stokkem kopen

Welke constructie u ook kiest: u mag uitgaan van een schitterend eindresultaat met afwerking tot in de puntjes.

Om uw pergola nog meer te laten schitteren kan u deze bekleden met klimplanten.

Materialen voor houten pergolas Dilsen-Stokkem

houten pergolas Dilsen-Stokkem materiaal

Over het algemeen werken we met Franse Eik of Scandinavische grenen voor onze houten pergolas Dilsen-Stokkem. Uiteraard zijn andere houtsoorten ook mogelijk op verzoek!

Meer info over houten pergolas Dilsen-Stokkem?

Droomt u van een houten terrasoverkapping Dilsen-Stokkem? Contacteer Buitenschrijnwerk nu voor meer tips, advies en een offerte op maat op het nummer +32-15-212600 of via het online contactformulier.

 Houten pergola’s van Padoek

Houten pergola’s Dilsen-Stokkem van Padoek

Een pergola Dilsen-Stokkem is op zich een aanwinst voor de charme van uw tuinbeleving. De zon schijnt tussen de balken door en onbewust observeert u een kooiconstructie vanuit uw periferische gezichtsveld. Hierbij is de atmosfeer beleving de cruciale factor waarvoor men überhaupt laat bouwen. Essentieel hierbij is dat de constructie zodanig is gemaakt dat zowel de houtsoort op zich als de constructie wijze op het zelfde kwalitatieve level liggen zodat niet de een onderdoet aan de ander, wat de constructie op zich kan doen verwaarlozen. Het is dus verstandig, indien men besluit tot het bouwen van een pergola, om een pergola van Padoek te nemen om de materiaal kwaliteit te laten matchen met een degelijke constructie alsmede een mooi design.

Lees meer...

mansonia pergolas

Mansonia pergola's Dilsen-Stokkem

Mansonia op zich is een houtsoort voor pergola’s Dilsen-Stokkem die niet zo bekend is, echter zijn de eigenschappen des te verrassender daar deze houtsoort zich bijzonder goed laat scoren tussen de concurrenten op de duurzaamheidslader. Buiten dit heeft Mansonia een bijzonder mooie kleur wat een goede combinatie is in samenspraak met een mooie constructie keurig netjes in detail afgewerkt.

Lees meer...

Afrormosia pergola

Afrormosia pergola Dilsen-Stokkem

Wie wil er geen romantische atmosfeer op een terras gebracht door een pergola Dilsen-Stokkem van een zeer charme-volle houtsoort qua uitstraling. Afrormosia is samen met Teak de meest warme uitstraling die een houtsoort überhaupt te bieden heeft. De kleurzetting van dit product is nagenoeg een kopie van de charme die de duurste houtsoort ter wereld met zich meebrengt. Teak wordt voornamelijk gebruikt op scheepsdekken en voor buiten meubilair, waarbij een pergola geen dagelijkse optie is voor een dergelijke dure houtsoort.

Lees meer...

afzelia-pergolas.jpg

Afzelia pergola’s Dilsen-Stokkem

In de voorjaarszon onder de bloemen van de Blauwe Regen, een luie stoel boven een bloemen ondersteunende pergola gemaakt van de fenomenale houtsoort Afzelia. Deze houtsoort wordt commercieel al verhandeld sinds het begin van de negentiende eeuw en heeft zichzelf meer dan voldoende bewezen op haar duurzaamheid en haar constructieve eigenschappen. Deze eigenschappen omvatten zowel krimp- als trekvastheid voor nagenoeg honderd procent, alsook duurzaamheid tegen rotten en schimmels met een hele hoge resistentiewaarde.

Lees meer...

Bankirai pergola’s

Bankirai pergola’s Dilsen-Stokkem

Dikke palen, een paar dwarslatten en een pot met spijkers en voilà een uur later staat het overeind, de pergola. Indien men het ziet op een Gamma reclamefilmpje, is het allemaal zo makkelijk als wat… echter schijn bedriegt. Het in elkaar zetten van een degelijke pergola op een professionele wijze vergt meer dan een paar balkjes met een pot met spijkers. Een professioneel in elkaar gezette pergola van Bankirai vergt vakkundigheid en geduld.

Lees meer...