Houten gevelbekleding Dessel

Houten gevelbekleding Dessel

Een gevelbekleding Dessel van hout wordt aangebracht op een muur van beton, steen of ander houtwerk als beschermende laag. Daarnaast heeft het ook een decoratieve waarde. Er zijn verschillende aspecten waaraan moderne gevelbekleding moet voldoen. Zo is de materiaalkeuze van belang, met name een gevelbekleding van hout in thermowood en padouk gevelbekleding zijn erg in trek vanwege de hoge duurzaamheid. Gevelbekleding hout Dessel prijzen kunnen sterk uiteen lopen door de verschillen in kwaliteit, duurzaamheid en het vakmanschap van de uitvoerder. Tuinarchitect Edward Vlasveld is dé specialist voor houten gevelbekleding Dessel, op deze pagina geven we meer informatie over de houten gevel, de mogelijkheden en gevelbekleding hout prijzen.

Waarom een gevelbekleding hout Dessel?

padoek gevelbekleding

Er zijn diverse redenen om voor een houten gevel Dessel te kiezen zoals:

  • Een houten gevel biedt bescherming
  • Gevelbekleding Dessel isoleert
  • Minder onderhoud met een hoogwaardige houten gevel Dessel
  • Het is een moderne gevelbekleding Dessel met een natuurlijke uitstraling

Houten gevelbekleding Dessel types

afrormosia gevelbekleding Dessel

Er zijn verschillende soorten moderne gevelbekleding mogelijk. Dit zijn de meest populaire soorten houten gevelbekleding .

Padouk gevelbekleding Dessel

Padouk gevelbekleding Dessel of padoek is een hardhout afkomstig uit Midden- en West Afrika met een hoge duurzaamheid. De oranje-rode kleur zal na enige tijd vergrijzen, dat is normaal. Het resultaat is een stabiele en mooie gevelbekleding Dessel. Deze houtsoort zal niet vervormen en heeft weinig werking. De prijs voor padouk gevelbekleding Dessel ligt opvallend laag voor dit soort duurzaam hardhout, en is zeer in trek als houten gevelbekleding Dessel

Lees meer over padouk als gevelbekleding Dessel.

Bankirai gevelbekleding

Bankirai gevelbekleding

Hardhout is doorgaans zeer goed bestand tegen neerslag en andere weerselementen. Dat maakt Bankirai gevelbekleding Dessel een heel aantrekkelijke optie buitenshuis. Naast de warme uitstraling van Bankirai hout, beschermt het ook de gevel tegen water en zonlicht. Ook zal een Bankirai gevelbekleding Dessel de woning isoleren waarmee de woning ook in de winter aangenaam warm zal voelen met minder energieverbruik. Het hout zal na verloop van tijd verkleuren van warm bruin naar een meer grijze kleur, doordat de nerf bij Bankirai gevelbekleding Dessel neutraal is zal deze verkleuring heel egaal getint zijn wat er prachtig uitziet.

Lees meer over bankirai als gevelbekleding Dessel.

Gevelbekleding hout thermowood

Thermowood is een goed alternatief voor hardhout met dezelfde duurzaamheidsklasse, zonder de kosten en eventuele ecologische impact die sommige soorten hardhout kunnen veroorzaken. Het materiaal is vormvast en heeft een goede bestendigheid tegen weersomstandigheden en vocht. De warme tint staat prachtig in elke tuin. Er zijn verschillende kleuren en stijlen mogelijk voor een unieke uitstraling voor elke houten gevel.

Gevelbekleding hout prijzen

Tuinarchitect Edward Vlasveld is dé specialist op het gebied van houten gevelbekleding en heeft al vele projecten op maat uitgevoerd. Omdat elk project maatwerk is kunnen de prijzen ook afwijken. Gevelbekleding in hout van thermowood en padouk gevelbekleding Dessel kan duurder zijn in aanschaf dan andere houtsoorten, maar de levensduur ligt ook veel hoger waarmee de kosten op jaarbasis veel voordeliger uitvallen. Dat geldt ook voor de kwaliteit van de constructie wat de onderhouds- en reparatiekosten op termijn kan beïnvloeden. Ook moet je rekening houden met de oorspronkelijke staat van de gevel. Edward levert bij houten gevelbekleding Dessel altijd een oplossing op maat zodat je nooit meer betaalt dan noodzakelijk. Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en budget is er altijd een oplossing voorhanden die perfect aansluit op de situatie. Neem daarom gerust contact op met de tuinarchitect bij jou in de regio voor elk soort houten gevelbekleding .

Houten gevelbekleding Dessel

Steeds meer mensen kiezen voor houten gevelbekleding Dessel vanwege de duurzaamheid en luxe uitstraling. Toch hoeft deze luxe niet altijd duur te zijn, dat bewijzen de gevelbekleding hout Dessel prijzen van Edward Vlasveld. Informeer gerust naar de mogelijkheden en kosten voor een moderne gevelbekleding Dessel met een natuurlijke uitstraling voor optimaal woongenot.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest