EEN HOUTEN BUITEN TERRAS,… EEN WARME AANWINST VOOR UW VASTGOED.

Een houten buitenterras kan een hele bijzondere en warme aanwinst zijn voor uw vastgoed. Meester Jachtbouwer Edward Vlasveld is een superspecialist in het maken van buitenschrijnwerk op hoog niveau voor een normale prijs.

Zijn producten worden niet glad, trekken niet krom, gaan niet loszitten en krijgen geen scheve naden. kortom; zijn zijn houten buitenterrassen en buitenschrijnwerk ziet er na 20 jaar nog net zo strak uit als de dag van oplevering.

Bijzondere methode voor uw houten buiten terras

Zijn methoden zijn bijzonder te noemen, zijn werkwijze als grondig te bestempelen, zijn materiaalgebruik subliem, echter schrijft hij zijn facturen met beide benen op de grond volgens markt van concurrerende prijzen.

Zijn naam; Edward Vlasveld. Zijn bedrijf; Flaxfield,…een onderneming die staat voor niets anders dan uitsluitend vakwerk op een niveau waar geen sprake meer is van concurrentie. Zijn houten buitenterrassen en buitenschrijnwerk is van ongekende kwaliteit.

Het verschil tussen de houten buiten terrassen van een reguliere plaatser en de houten buiten terrassen van Edward

Het verschil tussen de houten buiten terrassen van een reguliere plaatser en de houten buiten terrassen van Edward, is behoorlijk uitgebreid, echter laten we bij het begin beginnen. Het materiaal wat de reguliere plaatser gebruikt is een commercieel product. Deze planken en balken zijn vers gezaagd in het tropische land van herkomst, en zijn niet gewaterd, en niet rustig aan een minimum aantal maanden of jaren gedroogd. Dit betekend dat het hout nog vers is en vol met sappen, en natuurlijke chemicaliën zit, waardoor het hout bijzonder veel krimpt en trekt. Dit is probleem nummer 1.

Probleem nummer 2 bij reguliere houten buiten terrassen

Probleem nummer 2 bij reguliere houten buiten terrassen, is dat de houtsoorten die dan vervolgens gebruikt worden, wel kwaliteitshoutsoorten zijn tegen het rotten, in de zin van duurzaamheid, echter geen kwaliteit bieden in de stabiliteit van het hout. Dit laatste is niet alleen voor houten buitenterrassen maar voor alle buitenschrijnwerk 100 maal belangrijker. Deze laatste eigenschap bepaald namelijk hoe mooi en strak de gemaakte houtconstructie blijft liggen in de toekomstige jaren.

Probleem nummer 3 is het gebruik van commerciële schroeven van massa productie

Probleem nummer 3 is het gebruik van commerciële schroeven van massa productie met vaak goedkoop RVS uit China of stalen schroeven van de Gamma. De koppen van deze schroeven zijn in vrijwel alle gevallen veel te klein. De schroeven zijn te slap tegen de tand des tijds van het natuurlijke krimpen en uitzetten van houten buiten terrassen en worden dan vervolgens opgerekt en komen vervolgens boven de plank uit te steken,….het bekende fenomeen van loszittende schroeven en planken.

Probleem nummer 4 bij houten buitenterrassen is het feit dat het vakmanschap van de reguliere plaatser te wensen overlaat

Probleem nummer 4 bij houten buitenterrassen is het feit dat het vakmanschap van de reguliere plaatser qua precisie en nauwkeurigheid te wensen overlaat, alsmede de interesse en de discipline om deze nauwkeurigheid aan te houden van de eerste tot de laatste plank. Voorts is de kennis om een hoge graad van nauwkeurigheid aan te houden bij het bouwen van houten buitenterrassen ook simpelweg niet aanwezig bij de reguliere plaatser.

Dit is een kort maar krachtige opsomming van het verschil tussen de reguliere plaatser en het werk van meester Jachtbouwer Edward Vlasveld. Indien u geïnteresseerd bent om een houten buitenterras te laten bouwen, neem dan gerust contact op met Edward, voor een geheel vrijblijvend houten buitenterrassen super product voor een gewone prijs.