HOOGWAARDIGE HOUTEN ZWEMBAD TERRASSEN

Zwembadterrassen van Thermisch Essen

Wie denkt aan een paar plankjes vastschroeven heeft het mis. Meester-Jachtbouwer Edward Vlasveld weet wat terrassen, pergola's, buiten meubels, hekwerken, bijgebouwen, en tuinschermwandenzijn, van hoogwaardige kwaliteit voor een normale prijs. Betaalbare precisie in houten zwembad terrassen, met de nauwkeurigheid uit de luxe jachtbouw industrie bij u in de tuin. Flaxfield is het bedrijf, Edward Vlasveld is de man er achter.

Hier bijgevoegd ziet u al een aantal voorbeelden die laten zien wat het verschil is tussen het reguliere buitenschrijnwerken dat van buitenschrijnwerk ondernemer Edward Vlasveld. Zijn houten zwembad terrassen zijn van superieure kwaliteit.

In vergelijk tot zijn collega buitenschrijnwerk leveranciers van houten zwembad terrassen zijn er nogal wat verschillen te bekennen. Als eerste kan men merken dat de houtsoorten die Edward gebruikt voor de constructie van houten zwembad terrassen niet van commerciële kwaliteit zijn maar van hoogwaardige. Hout uit de tuinsector wat vaak planken of balken zijn die kant en klaar geschaafd aangekocht worden, zijn niet gedroogd of gewaterd.

Dit betekend dat indien dit materiaal eenmaal verwerkt is tot een houten zwembad terras, dit hout gaat krimpen en uitzetten. Dit is de reden waarom kwaliteitshoutsoorten vanuit de meubelindustrie of de jachtbouw sector aan veel hogere eisen moeten voldoen en deze zgn; droog- of inwaterperiode wel doorstaan hebben. Voorts is er de vakkundigheid waarmee iets gemaakt word van cruciaal belang.

De bekende problemen bij commerciële of reguliere houten zwembad terrassen zijn loszittende planken, schroeven die omhoog komen, kromme naden die overal ongelijk tonen, planken die aan buitenzijdes omhoog krimpen en kopse naden waar openingen ontstaan, alsmede balken die wegzakken waardoor de totale oppervlakte niet meer 100% vlak blijft. Maar wat houten zwembad terras probleem nr 1 is, ...blijft nog altijd het bekende glad worden. Al deze problemen krijgt men door onvakkundige constructie technieken met een commerciële kwaliteit hout. Deze soorten die het meest worden toegepast door reguliere bedrijven die houten zwembad terrassen leveren, zijn; Bankirai, Ipe, Cumaru, Tali, Massaranduba, Basralokus, Robinia, Eiken, Essen en vele bekende anderen soorten tuinhout.

De kwaliteit hoogwaardige houtsoorten zijn; Afrormosia, Afzelia, Teak, Coromandel, en Mangonia….allen volledig KWARTIERS GEZAAGD ! Met dergelijk materiaal is de start van een houten zwembad terras project al goed onderbouwd. De vakkundigheid waarmee een houten zwembad terras of ander buiten schrijnwerk object gemaakt word, is van doorslaggevend belang mbt het uiteindelijke visuele resultaat. Meester Jachtbouwer Edward Vlasveld laat hier op bovenstaande foto’s zien hoe een houten zwembad terras er uit hoort te zien qua afwerking en qua constructie precisie.

Alle schroeven worden afgedopt om te voorkomen dat er vocht in het hout komt tussen de schroefkop en de balk waar de plank op rust. Dit is voor een goed houten zwembad terras cruciaal, omdat dan de schroeven niet opgerekt worden door het anders opzwellende hout ! Afwerkingen van randen is een ander detail bij houten zwembad terrassen specialist Edward Vlasveld. Al met al spreken de fotografische afbeeldingen voor zichzelf bij de keuze welke houten terrassen specialist te kiezen voor uw houten zwembad terras project.