HOOGWAARDIG BUITENPARKET

Indien men iets bijzonders wil in buitenparket en geen trek heeft in de nadelen van buitenparket zoals het lelijk en glad worden of het loskomen van planken en kromme ongelijke naden, zal met het buitenparketproduct van Meester-jachtbouwer Edward Vlasveld zien als hetgene wat men zoekt. Buitenparket zoals u het zelf nog nooit heeft gezien. Ongeëvenaarde precisie en kwaliteit uit de luxe Jachtbouwsector.

In de loop der laatste 33 jaren heeft Edward heel wat houten terrassen en buitenparket geconstrueerd, echter heeft hij nog nimmer, ergens een buitenparket herstelling hoeven doen, daar zijn product volledig is bestand tegen de tand des tijds. Dit is dan ook de reden dat hij met een gerust hart een onbeperkt garantietermijn geeft.

Indien men het product vergelijkt met het buitenparket gedeelte van de concurrerende bedrijven, dan zijn er nogal wat verschillen direct te bemerken. Het eerste wat opvalt zijn de ronde proppen hout in het buitenparket van Edward. Deze ronde exact passende propjes hout zorgen voor iets heel belangrijks. Het voorkomen van vochtintrek onder de schroeven waardoor de planken volledig stabiel blijven liggen. Buiten dat is het gebruik van schroefafwerking zowieso een visueel betere afwerking van buitenparket in tegenstelling tot zichtbare schroeven. Wat ook opvalt zijn de kaarsrechte naden die overal gelijk aan breedte zijn en blijven. Dit ondermeer, is en blijft een van de redenen die de tijdloze schoonheid geven aan het buitenparket product van Edward Vlasveld. Voorts is buiten zijn ongelimiteerde garanties ook de ongeëvenaarde precisie en afwerking op buitenparket gebied een tweede factor waardoor zijn werk uitsteek boven het werk van andere bedrijven. De constructies zijn vaak simpel en mooi van vorm maar nog veel belangrijker zeer mooi gemaakt. Edward is hiermee een ware meester in het maken van buitenparket of het maken van buitenruimtes in het algemeen.

Bij Buitenschrijnwerk komt buitenparket in een nog veel grotere verscheidenheid aan houtsoorten als dat men dat zou verwachten. Iedere houtsoort heeft zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen,….echter de beste houtsoorten waarvan Edward overtuigd is zijn; Afzelia Dousse, Afrormosia, Pokhout, Teak en Coromandel.

Vooral de laatste houtsoort heeft Edward veel gebruikt in de afgelopen jaren niet alleen voor het construeren van verschillen buitenparket projecten maar nog veel meer voor exclusief op maat gemaakt buitenmeubel concepten van stylish tot contemporary tesamen met groenaankleding als het etaleren van vastgoed.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest