Exclusief parket Turnhout

Exclusief Echt Teak buitenparket Turnhout

Opzoek naar Exclusief parket Turnhout ?

Nieuwbouwproject of renovatie van uw vloer? Met exclusief parket Turnhout hebt u de gewenste exclusieve uitstraling die bovendien een leven lang meegaat.

Exclusief parket : voordelen van een parketvloer

padoek buitenparket Turnhout

Parketvloeren zijn erg in trek voor interieurs, en dat heeft zo zijn redenen.

Ten eerste heeft hout een unieke, natuurlijke uitstraling. Geen twee houten planken zijn uniek, en dus ook geen twee houten parketvloeren.

Hout straalt warmte uit: niet alleen visueel maar ook letterlijk houdt het de warmte goed vast, wat een zeer aangenaam gevoel geeft wanneer u graag op blote voeten in huis rondloopt.

Hout is ook zeer hygiënisch: het biedt van nature bescherming tegen schimmels en bacteriën. Ideaal voor een gezin met kinderen dus.

Een parketvloer is relatief eenvoudig in onderhoud. Krassen kunnen weggewerkt worden door ze op te schuren. Bovendien wordt het – in tegenstelling tot de meeste andere materialen – met de jaren mooier.

Exclusief parket Turnhout: massief parket in vele uitvoeringen

buitenparket Turnhout vloer

Buitenschrijnwerk gebruikt enkel massief parket, ofwel parket dat uit één houdsoort bestaat. Dit exclusief parket gaat immers het langst mee.

Qua plaatsing zijn er verschillende mogelijkheden: u kan kiezen voor een plankenvloer met brede en lange planken voorzien van tand en groef. Met deze bredere planken ziet uw kamer er breder uit. Een andere optie is het strokenparket, waarbij smallere en kortere planken in een creatiever patroon gelegd worden. Een mozaïekparket bestaat dan weer uit kleinere plankjes die in een bepaald motief gelegd worden, zoals bijvoorbeeld een visgraatmotief.

Vertrouw op Buitenschrijnwerk voor de installatie van uw exclusief parket Turnhout. Wij hebben de vakkennis en zin voor precisie in huis om van uw vloer een exclusief pareltje te maken, goed voor jarenlang genot.

Contacteer ons voor een offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest