Buitenschrijnwerk ukkel

Buitenschrijnwerk ukkel

Opzoek naar buitenschrijnwerk ukkel ?

Tuin opwaarderen met buitenschrijnwerk ukkel zoals een houten hek, tuinhuis, omheining, poort, buitenparket of pergola? Voor fijn, duurzaam en betaalbaar buitenschrijnwerk in ukkel kan u terecht bij het Buitenschrijnwerk-team.

Wij hebben de kennis, ervaring en zin voor precisie in huis om uw buitenschrijnwerkproject tot een goed einde te brengen. Zo heeft u een prachtig afgewerkt houten terras, tuinschermen, houten tuinschuttingen , tuinhuis, buitenparket of hekwerk op maat en voor een comfortabele prijs, dat bovendien de tand des tijds kan doorstaan.

Waarom buitenschrijnwerk ukkel bij Buitenschrijnwerk.eu?

Wat maakt ons buitenschrijnwerk ukkel zo bijzonder? Dit zijn onze troeven:

  • Voor ons buitenschrijnwerk ukkel rekenen wij in tienden van millimeters, niet centimeters. Dat maakt een zeer groot verschil in afwerking.
  • Wij maken buitenschrijnwerk ukkel uit hoogwaardige houtsoorten die ook in de meubel- en jachtbouwsector gebruikt worden. Ook na jaren van blootstelling aan zon, wind, vorst en regen zullen uw planken niet kromtrekken.
  • Ook voor andere materialen die onderdeel vormen van het buitenschrijnwerk ukkel, zoals lijm en schroeven, gebruiken wij enkel hoogwaardige materialen.
  • Wij kunnen voor een totaalpakket van uw tuin zorgen. Zo vormt alle buitenschrijnwerk ukkel één esthetisch mooi geheel. Of u nu een tuinhuis, pergola, carport of omheining wenst: wij ontwerpen het allemaal om het vervolgens tot in de puntjes af te werken.

Allemaal mooi, maar niet voor mijn portemonnee, denkt u? Integendeel, wij bieden onze diensten aan tegen zeer competitieve prijzen.

Vertel ons over uw project in ukkel en vraag een gratis offerte. U zult versteld staan!

Over Buitenschrijnwerk ukkel

Met een achtergrond in de luxejachtbouw, een oog voor design, vele decennia aan ervaring en bovenal een passie voor hout is oprichter Edward Vlasveld geknipt om uw tuin tot een hoger niveau te brengen met hoogwaardig buitenschrijnwerk.

Contacteer ons en laat ons weten wat u voor uw tuin in gedachten had. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!