Buitenparket west-vlaanderen

buitenparket west-vlaanderen

Opzoek naat buitenparket west-vlaanderen ?

Parket is al lang niet meer uitsluitend beperkt tot gebruik binnenshuis. Een buitenparket west-vlaanderen zorgt voor een bijzonder stijlvolle, natuurlijke en luxueuze toevoeging voor uw huis en tuin. Het hout heeft altijd een aangename temperatuur en het is heerlijk om blootsvoets over uw buitenparket te wandelen.

Een buitenparket west-vlaanderen aangelegd door Buitenschrijnwerk in west-vlaanderen onderscheidt zich van de andere door:

  • een perfecte, waterpas ligging van het buitenparket in west-vlaanderen,
  • kaarsrechte naden,
  • houtpropjes voor afdekking van de schroeven, die uw buitenparket in west-vlaanderen niet alleen een mooiere afwerking bezorgen maar ook voorkomen dat er vocht onder de schroeven terechtkomt dat het buitenparket kan scheeftrekken.

Geen wonder dat u bij Buitenschrijnwerk geniet van levenslange garantie op uw buitenparket!

Houtsoorten voor buitenparket west-vlaanderen

Buitenschrijnwerk west-vlaanderen werkt voor het ontwerp en de installatie van buitenparket het vaakst met hoogwaardige, harde houtsoorten als Afzelia Dousse, Afrormosia, Pokhout, Teak en Coromandel. Uiteraard hebt u de vrije keuze over de houtsoort – het Buitenschrijnwerk-team staat u hierbij met plezier bij met adviezen over prijs, kleur en duurzaamheid.

Zo wordt een buitenparket als het ware een uitbreiding van uw living. Een meerwaarde voor uw vastgoed!

Interesse in een buitenparket in west-vlaanderen? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.