Buitenparket vlaams-brabant

buitenparket vlaams-brabant

Opzoek naat buitenparket vlaams-brabant ?

Parket is al lang niet meer uitsluitend beperkt tot gebruik binnenshuis. Een buitenparket vlaams-brabant zorgt voor een bijzonder stijlvolle, natuurlijke en luxueuze toevoeging voor uw huis en tuin. Het hout heeft altijd een aangename temperatuur en het is heerlijk om blootsvoets over uw buitenparket te wandelen.

Een buitenparket vlaams-brabant aangelegd door Buitenschrijnwerk in vlaams-brabant onderscheidt zich van de andere door:

  • een perfecte, waterpas ligging van het buitenparket in vlaams-brabant,
  • kaarsrechte naden,
  • houtpropjes voor afdekking van de schroeven, die uw buitenparket in vlaams-brabant niet alleen een mooiere afwerking bezorgen maar ook voorkomen dat er vocht onder de schroeven terechtkomt dat het buitenparket kan scheeftrekken.

Geen wonder dat u bij Buitenschrijnwerk geniet van levenslange garantie op uw buitenparket!

Houtsoorten voor buitenparket vlaams-brabant

Buitenschrijnwerk vlaams-brabant werkt voor het ontwerp en de installatie van buitenparket het vaakst met hoogwaardige, harde houtsoorten als Afzelia Dousse, Afrormosia, Pokhout, Teak en Coromandel. Uiteraard hebt u de vrije keuze over de houtsoort – het Buitenschrijnwerk-team staat u hierbij met plezier bij met adviezen over prijs, kleur en duurzaamheid.

Zo wordt een buitenparket als het ware een uitbreiding van uw living. Een meerwaarde voor uw vastgoed!

Interesse in een buitenparket in vlaams-brabant? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.