Boomhutten Sint-Jans-Molenbeek

Boomhutten bouwers Sint-Jans-Molenbeek en designers

Toen we jong waren hebben we allemaal wel eens een boomhut Sint-Jans-Molenbeek gemaakt. Een boomhut heeft iets speciaals, het feit dat je op hoogte bent en als extra visuele dimensie het zicht tussen de takken en bladeren naar beneden, waarbij de zon door de blaadjes een bepaalde beleving creëert. Kortom een boomhut is meer dan alleen maar een kinderlijk speelhutje.

Een gastenverblijf op hoogte is eigenlijk het juiste woord voor een boomhut Sint-Jans-Molenbeek van het kaliber Flaxfield. Tuinarchitect en oprichter van Flaxfield, Edward Vlasveld heeft een behoorlijk sterke eigen mening als het aankomt op design en constructie kwaliteit, met daarmee de gemoeide garantie naar de klant toe. “Als ik iets bouw dan moet het een leven lang meegaan, en na honderd jaar nog steeds even tijloosmooi zijn als de dag van oplevering”… aldus tuinarchitect Sint-Jans-Molenbeek Edward Vlasveld.

Vaak wordt de beleving van een boomhut Sint-Jans-Molenbeek onderschat door het grote publiek, met betrekking tot de extra dimensie die de huiselijkheid vergezeld, gedragen op zonnestralen die de kleur van het bladerdak aanneemt, om zodoende een superzware aanwezige sfeer intensiteit te bekomen. Niet alleen voor kinderen dus, maar juist voor volwassenen is een romantische beleving tussen de bladeren op twintig meter hoogte een fantastische beleving, alsmede een ideale setting voor een inspiratieruimte.

In technische zin is het construeren van boomhutten ook niet evident. Vaak komen er ingewikkelde constructies aan te pas, ondersteunt met trek en hangsystemen door middel van kabels balken en onderstuttingen die allen tezamen nog een mooi design beeld moeten geven ook. Apart daarvan is een geslaagde boomhut ook een object waar constructies in detail ook nog mooi afgewerkt moeten zijn. Indien dit niet het geval is zal een high-end constructie meteen een shabby look krijgen.

Buiten al deze feiten moeten de boomhut Sint-Jans-Molenbeek constructies ook nog voldoen aan de benodigde constructie sterkte, inclusief een extra veiligheidsmarge met betrekking tot extreme weersomstandigheden zoals storm, zware regen en sneeuwval wat een zware tol eist voor vrijwel alle constructies. Kort samengevat moet een boomhut aan net zoveel designeisen en constructie kwaliteiten voldoen als een huis op de grond. Een geslaagde boomhut is net zo complex als het bouwen van een huis.

boomhut Sint-Jans-Molenbeek

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest