Houten terrassen aanleggen alsmede dakterrassen aanleggen van thermisch Essen.

Thermisch Essen is een superalternatief voor de beste houtsoorten die er bestaan. Sterker nog, het is zelfs beter tegen krimp en trek dan Teak of Afzelia. Buiten dat heeft thermisch Essen nog een aantal voordelen die in de bouw, maar ook voor interieur werkzaamheden een bijzonder groot voordeel geven. Voornamelijk het krimpen en trekken is hierbij de belangrijkste factor. Terrassen of dakterrassen van thermisch Essen is een zeer goed alternatief.

Thermisch essen of thermowood heeft haar intreden gedaan een kleine 20 jaar geleden als naloper van de verduurzaming; impregneren en wolmaniseren. Echter de techniek gaat vooruit met de jaren en in technisch opzicht is het thermeren van hout verre superieur aan kwaliteit in vergelijk tot de methodes van 20 jaar geleden.

De eigenschappen van thermisch Essen zijn zodanig goed dat het zelfs beter presteert dan de duurste houtsoorten zeker op het gebied van krimp en trek alsmede duurzaamheid scoort thermo-Essen fenomenaal hoog. Voorts is dit voor de constructie van dakterrassen en houten terrassen zo belangrijk dat dit het overwegen waard is om het natuurlijke hout volledig te vergeten.

Prijstechnisch gezien is ondanks de veel beter presterende eigenschappen, scoort thermisch Essen op de ladder van cost-effectiviteit veel hoger en is hiermee niet alleen op het technische maar ook op het financiële vlak verre superieur aan alle andere bestaande houtsoorten, van welke kwaliteit of duurzaamheid ook.

De keuze om thermisch Essen te kiezen voor uw dakterras project of houten terras mee aan te leggen is een weloverwogen en zeer verstandige keuze.

Het ecologische aspect van thermo-Essen, ondanks haar aanwezige chemicaliën in het materaal wat ingebracht wordt tijdens het verduurzamingsproces, wordt thermisch-Essen zelfs nog afgeleverd met het FSC label. Wat op zich betekent dat deze houtsoort voor het vervaardigen van uw dakterras of het construeren van uw houten terras project niet alleen in technisch opzicht op in financieel opzicht maar ook in ecologisch opzicht een van de beste keuzes is.

Kortom: indien u mij kan vertellen dat er een betere keuze bestaat voor het vervaardigen van een houten terras project, dan ben ik benieuwd wat dit dan mogen wezen.

Het FSC label op zich is een strenge oplegging van eisen die men hoort na te leven, om überhaupt dit label te kunnen krijgen. Dit in combinatie met de natuurlijke structuur van Essen die enigszins de uitstraling heeft van Eiken, echter met de kleur van bruine chololade. Op zich is dit al een bijzonder afwijkende kleur in de houtwereld waarvan er maar een paar houtsoorten ter wereld hier aan voldoen,: te weten Ebbenhout, Wenge, Panga-Panga en Coromandel.

Met andere woorden thermisch Essen heeft een zeer hoge visuele charme factor boven op de rest van alle pluspunten die deze houtsoort met zich meebrengt. Thermo-Essen heeft de toekomst.

houten terrassen aanleggen