Afrormosia van Gevelbekleding

Gevelbekleding van Afrormosia is een zeer duurzame oplossing voor een lelijke gevel of om vastgoed een bepaalde look of stijl te gevel. Gevelbekleding van Afrormosia kan tevens naadloos overlopen in een terras of schutting, wat het vastgoed een welkome design factor kan geven.

Houten gevelbekleding van Afrormosia is in Belgie en Nederland over het algemeen niet veel gebruikt, in vergelijk tot gevelbekleding van Padoek. Deze vorm van facering is een sterk groeiende en populaire vorm van construeren, met name in de luxe villabouw. Gevelbekleding is er in vele vormen en afmetingen, ieder met hun eigen specifieke visuele uitstraling. Helaas is Afrormosia gevelbekleding redelijk duur in vergelijk tot andere houtsoorten, echter heeft het een hele luxe uitstraling die zelf het bekende Teakhout benaderd met haar bekende zilverachtige glans.

Buiten het feit dat gevelbekleding een visuele rol speelt in de aannemerij of villabouw, heeft het ook een constructieve functie en tevens een isolerende functie. Voorbeelden van Gevelbekleding van Afrormosia zijn er plenty, echter is de constructie wijze waarop het gemonteerd moet worden de belangrijkste factor of de constructie in zn geheel er mooi en strak blijft uitzien.

Buiten de functies van degene die hierboven vernoemd zijn, heeft gevelbekleding van Afrormosia nog meer mogelijkheden zoals; poorten en schuttingen alsmede tuinschermen en poolhouses. Dit in conjunctie met de gevelbekleding aan het huis of hoofdgebouw geeft dit product een mogelijkheid om visueel alles te incorporeren zodat het hele vastgoed visueel allemaal bij elkaar hoort. Een visueel krachtig wapenom vastgoed visueel stek te maken 

Gevelbekleding van Afrormosia