De meest originele BOOMHUT makers van De benelux

Een origineel stukje boomhut design tussen de bladeren wat kan dienen als inspiratieruimte maar ook kan dien als verblijf van gasten of simpelweg als speelruimte voor de kinderen

De twee boomhutbouwers van Nederland en Belgie zijn Danny en Edward. Beiden zijn schrijnwerkers en doen de wereld versteld staan met hun ervaring aan originaliteit van het maken en ontwerpen van high-end boomhutten

Een boomhut ontwerpen en construeren is high-end maatwerk in de ogen van Danny. Het vereist net zoveel ervaring en aandacht als eengewoon huis.

Danny en Edward staan borg voor 1e klas vakmanschap wat weliswaar misschien iets duurder uitkomt dan het doorsnee boomhut product, echter is de prijs/prestatie verhouding veel gunstiger bij het boomhuttenduo Edward en Danny.

De meest originele BOOMHUT

De liefde voor het vak begon bij beide al jong toen men koos voor het vakgebied hout. Alles wat met hout te maken had was voor Edward een uitdaging en ging daarbij nooit wat uit de weg. Ook op het gebied van regulier buitenschrijnwerk is het werk van Edward en Danny bijzonder te noemen.

De boomhut is op zich een veelzijdig object in de zin van de bruikbaarheid. Het kan zowel dienen als gastenverblijf, maar tevens als speelruimte voor de kinderen, of als inspiratieruimte weg van de wereld en iedereen, of zelf als kantoorruimte mits het gebouw er voor is ingericht.Edward staat garant voor een schrijnwerkers ervaring van 33 jaar vanuit de scheepsbouw, en Marc heft een dertig tal jaren ervaring vanuit de kozijnen en deuren industrie als schrijnwerker met een hoge grad aan precisie en afwerking.

Kortom het product van beide heren wat gezien kan worden geeft een goed en duidelijk beeld van de mogelijkheden alsmede de kwaliteit en afwerkingsgraad. Indien u een boomhut van wat voor design dan ook uit welk oogpunt dan ook,….ga eerst eens praten met Danny en Edward, en laat u zelf inspireren door hun originaliteit en ervaring.

veelzijdige boomhut originele boomhut