Boomhutten bouwers en designers

Met betrekking tot die genen die een boomhut willen hebben of met het idee lopen ere en te laten bouwen kan het beste terecht bij de boomhut specialist van de Benelux. Buitenschrijnwerk Een Tuinarchitect met een inspirende passie...

Wie bij het woord “boomhut” zichzelf een beeld vormt van eventjes een paar balkjes hout aan elkaar nagelen en een mep hier en een paar klappen met een hamer rechts en links heeft het mis. Zie hier wat international voorbeelden en afbeeldingen middels volgende link;

Boomhutten bouwers en designers

Tuinarchitect Edward Vlasveld verhooogt het eeuwenoude en inspritionele ambacht boomhutten bouwen tot een waar kunstambacht wat niet alleen kan dienen als terras tussen de taken met een sfeer op niveau of speelhut voor de kinderen, maar ook als een behoorlijk lux gastenverblijf op hoogte in een indrukwekkende natuurlijke ervaring. Ambiance en inspiratie zijn de hoofdingredienten. Verrassend, en meteen visueel herkenbaar zijn de ingenieuze en nauwkeurig afgewerkte constructietechnieken. Voor een ieder onder ons zijn er mogelijkheden voldoende tot in het oneindige. De standaard boomhutten worden op verzoek maatgewijs gemaakt net als de ingewikkelde design modellen. “De bedragen voor verschillende modellen varieren net zo verschillend als de luxe en complexiteit waarmee het geheel geconstrueert moet worden”, merkt Edward op. Marc heeft zijn geschiedenid liggen in de schrijnwerkerijwereld met het construeren zetten van ramen en deuren alsmede buitenschrijwerk. .

In tegenstelling tot de meeste Tuinarchitecten of boomhutten ondernemers is Edward van origine afkomstig uit de luxe jachtbouwsector. waar de ingenieuziteit en nauwkeurigheid van het afleveren van het werk op een nog hoger niveau ligt dan in de schrijnwerkwereld. Dit is zeker zichtbaar in zijn werk in vergelijk wat het normale boomhut product over het algemeen betekend en met zich mee brengt.

Een verrassende stroom van ideeen en originaliteiten is het gene wat u krijgt aan de keukentafel. Laat uzelf verrassen door Edward dmv een vrijblijvend bezoekje ter plaatse en ervaar welk verschil Edward voor u kan betekenen in vergelijk tot zijn collega’s. Voor meer info kunt u terecht op de onderstaande link.

www.boredpanda.com/amazing-treehouses/