Afrormosia gevelbekleding

Een prachtige manier om uw vastgoed te camoufleren, voor datgene wat niet voor visualisatie geschikt is naar de buitenwereld. Houten gevelbekleding van Afrormosia is een van de meest luxe wijze om een vastgoed met constructieve middelen te charmeren.

Het zijn simpelweg maar horizontale of verticale latjes, die te samen een beeld vormen, waarvan de optelsom in visuele termen meer impact zal hebben als een massieve en egale muur van hout. Dit laatste omwille van het feit dat afzonderlijke Afrormosia gevelbekleding latten onderling allemaal ruimtes hebben die iets aan de fantasie overlaten, waardoor de eentonigheid bij iedere lat gebroken wordt en zodoende een aantrekkelijk beeld creëert bij een ieder die dit aanschouwd.

Gevelbekleding van zowel Afrormosia als andere houtsoorten is er in vele silhouetten en reliëfjes, wat het op zich aantrekkelijk maakt om voor iedere smaak wat wils een passende keuze te kunnen bieden. Ieder mens heeft tenslotte een andere smaak. Niet alleen een constructief maar ook een financieel voordeel is het feit dat bij gevelbekleding, zei het horizontaal of verticaal, er bij iedere lat een ruimte zit die een twintig tot dertig procent van de oppervlakte doet besparen aan houtmateriaal. Dit beeld is niet alleen visueel erg aantrekkelijk maar dus tevens een boekhoudkundig voordeel.

In geval van moderne woningen is Afrormosia gevelbekleding een uitmuntende keuze, daar het de stijl van een modern huis bijzonder makkelijk kan beïnvloeden op een positieve wijze, waardoor het effect ontstaat het volledig en passend op te nemen in de architectuur van het pand zelf. Gevelbekleding heeft dus meerdere functies bij een besparing van materiaal, terwijl het aangezicht en karakter van het totale vastgoed drastisch gepimpd wordt… een fantastisch product die Afrormosia gevelbekleding.

Afrormosia gevelbekleding